Görüş Bildir
Haberler
Saçlarınız İçin Sağlıklı Seçim Yapmanın Zamanı Geldi! Doğa Dostu En İyi Katı Şampuan Tavsiyeleri

etiket Saçlarınız İçin Sağlıklı Seçim Yapmanın Zamanı Geldi! Doğa Dostu En İyi Katı Şampuan Tavsiyeleri

Kübra B.
31.03.2023 - 16:57

Saç bakımında tercihinizi doğal seçeneklerden yana kullanıyorsanız doğru yerdesiniz! Hem saçlarınızı hem de doğayı korumayı hedefleyen çevre dostu katı şampuanları sizin için bir araya getirdik. Piyasadaki en iyi katı şampuan tavsiyeleri aşağıda sizi bekliyor.

Bu içerik 31.03.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hindistan Cevizi & Portakal Kabuğu Katı Şampuan

Hindistan Cevizi & Portakal Kabuğu Katı Şampuan

İnce telli, normal ve karma saçlara sahip olanların tercih edebileceği Krijen katı şampuan, saçlarınızın dolgunlaşmasında ve saç tellerinin kalınlaşmasına yardımcı oluyor. Saf portakal kabuğu uçucu yağında bulunan C vitamini sayesinde de saçların elastikiyetini arttırmayı sağlıyor. Ayrıca saçların hacimlenmesinde ve nemlendirilmesinde etkili olduğu biliniyor. 

Linki burada.

Nuxe Reve de Miel Hassas Katı Şampuan

Nuxe Reve de Miel Hassas Katı Şampuan

Bal ve çiçek notalarıyla muhteşem bir kokuya sahip olan Nuxe Reve de Miel katı şampuan, kolay taranan ipeksi saçlara sahip olmanızı sağlıyor.

%91 doğal içeriğe sahip. 

Linkini buraya bıraktım.

Kullanıcı yorumu:

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Tahminimce 2 ay daha gider. Hemen biten bir ürün değil. İlk defa katı şampuan kullandım o kadar güzel ve hızlı köpürüyor ki. Yağlı saçlı biri olmama rağmen çok iyi temizliyor. Ama haftada bir kullanılacak bir ürün.

Thalia Kepekli Saçlar İçin Doğal Lavanta ve Biberiye Özlü Katı Şampuan Seti

Thalia Kepekli Saçlar İçin Doğal Lavanta ve Biberiye Özlü Katı Şampuan Seti

Hassas ciltler için özel formüle sahip Thalia kepek karşıtı katı şampuan, saçları ve saç derisini yıpratmadan temizliyor.  Konsantre bir ürün olduğu için ortalama 70-80 kere kullanım sağlıyor. Yaklaşık 4 şişe sıradan şampuana denk bir yapıya sahip.

Linki burada.

Jardin Naturel Solid Katı Şampuan

Jardin Naturel Solid Katı Şampuan

Normal, karma ve yağlı saç derisine sahip olanların tercih edebileceği Jardin Naturel Solid; mango yağı, ıtır uçucu yağı, kakao yağı, bitkisel keratin, hibisküs çiçeği tozu ve daha birçok bitki bileşenlerinin bulunduğu içeriğiyle saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırmaya yardımcı oluyor. 

Yaklaşık 50-60 kullanım ömrüne sahip.

Linkini buraya bıraktım.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü iki haftadır kullanıyorum çok güzel arındırıyor saçlarım çok ince telli ve yağlıydı yağlanma süresini yarı yarıya uzattı. Çok memnunum biraz küçük ama bu konfora değer.

Klorane Mango İçerikli Besleyici Katı Şampuan

Klorane Mango İçerikli Besleyici Katı Şampuan

Kuru saçlar için özel olarak geliştirilen formülüyle saçlarınızı ağırlaştırmadan besleyerek parlak görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. 

2 tane 200ml'lik şişe şampuana eşit yapıya sahip. 

Fiyatı 199 TL

Linki burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mediflora Katı Şampuan

Mediflora Katı Şampuan

İşlem görmüş, kuru ve asi saçların kullanımı için üretilen Mediflora Katı Şampuan; biberiye, bodrum lavantası ve limon kabuğu yağları ile saç derisini rahatlatıyor ve saçlara parlaklık sağlıyor. 

Bitki tozları ile renklendirilmiş olan bu şampuan Bitkisel Arginine ve Betain ile saç tellerini güçlendirmeyi de ihmal etmiyor.

Fiyatı 215 TL

Linki burada.

Gladsture Onyx Katı Şampuan

Gladsture Onyx Katı Şampuan

Yağlı ve çabuk sönen saçlarınızdan şikayetçiyseniz Gladsture Onyx Katı Şampuan tam size göre!

Kepeği önlemeye yardımcı olan bu şampuan, içeriğindeki aktif karbon tozu ile saç ve saç derisindeki yağı arındırmaya yardımcı oluyor.

Saç köklerini besleyerek nemlendiren, parlak ve canlı görünmesini sağlayan bu şampuanı denemek isterseniz linki burada.

Yves Rocher Hassasiyet Karşıtı Katı Şampuan

Yves Rocher Hassasiyet Karşıtı Katı Şampuan

Hassasiyet karşıtı Yves Rocher katı şampuan, saçlarınızı nazikçe temizlerken, yumuşaklık ve esneklik kazandırıyor. Yoğun köpüren dokusu ile daha geç yağlanan, canlı ve yumuşak saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Muhteşem bir kokuya sahip olan bu katı şampuan en sevilenler arasında.  

Linki burada

Kullanıcı yorumu:

Bir süredir kullanıyorum, saçlarımda arınmışlık hissediyorum. Dolgunlukta gözlemledim. Saçlarım ince telli olduğu için çabuk yağlanıyordu onunda önüne geçtiğini düşünüyorum.

Pure By Lotus Yulaflı Katı Şampuan

Pure By Lotus Yulaflı Katı Şampuan

Normal saç tipine uygun olan Pure By Lotus Yulaflı Katı Şampuan, besleyici içeriği ile saçlarınızı güçlendirerek derinlemesine  temizliyor. Yağlanma, kepeklenme ve dökülme gibi problemlerin de önüne geçiyor.

Linki burada.

Mhyssa Doğal Katı Şampuan Argan & Okaliptus

Mhyssa  Doğal Katı Şampuan Argan & Okaliptus

Argan yağının saçlara sağladığı mükemmel etkileri artık hepimiz biliyoruz. Yıpranmış ve işlem görmüş saçları onarıyor. Saçları besleyerek doğal parlaklığına kavuşmasını sağlıyor. İçeriğindeki Okaliptus yağı ise kokusuyla ferahlatarak, saçtaki yağlanmayı gideriyor ve kepeklenmeyi önlemeye yardımcı oluyor. 

Fiyatı 110 TL

Linki burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baboon Natural Zeytin Katı Şampuan

Baboon Natural Zeytin Katı Şampuan

Sadece saçlara olan etkisiyle değil kokusuyla da kendine hayran bırakan Baboon Natural Zeytin Katı Şampuan, içerisinde zeytin yaprağı tozu, nane ve lavanta uçucu yağı bulunduruyor.

Ortalama 70-80 kullanım sağlıyor. Yaklaşık 3 şişe sıradan şampuana denk geliyor.

Linki burada.

Rosece Solid Katı Şampuan Bar Soft Therapy

Rosece Solid Katı Şampuan Bar  Soft Therapy

%100 doğal içeriği ile hassas ciltler ve zor taranan kıvırcık saçlar dahil tüm saç tiplerinin kullanımına uygun bir şampuan. İçeriğindeki bitkisel keratinler, provitamin B5, doğal yağlar, doğal yumuşatıcılar ve diğer doğal yapılandırıcılar sayesinde yumuşak, parlak ve canlı saçlara sahip olmak isterseniz buradan alarak deneyebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın