Görüş Bildir
Haberler
Tüm Günün Yorgunluğunu Taşıyan Ayaklarınız İçin Bakım Önerileri

etiket Tüm Günün Yorgunluğunu Taşıyan Ayaklarınız İçin Bakım Önerileri

Kübra B.
21.03.2023 - 17:27

Evde ayak bakımına özen gösterenlerin, yıpranmış ayak bakımında kullanması gereken ürünleri sizin için bir araya getirdik. Topuk yumuşatma ve nasırlı ayaklar için evde ayak bakımında neler kullanılması gerektiğini merak ediyorsanız cevabını aşağıda bulabilirsiniz.

Bu içerik 20.03.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mistaha Elektrikli Ayak Nasır Sökücü Kiti

Mistaha Elektrikli Ayak Nasır Sökücü Kiti

İnatçı ölü deriyi ortadan kaldırmak için etkili bir ürün arıyorsanız tercihinizi elektrikli nasır sökücü kitinden yana kullanabilirsiniz. 3 farklı başlığa sahip olan bu cihaz, en inatçı ölü derileri bile ortadan kaldırırken günlük bakımınıza da yardımcı olmayı ihmal etmiyor.

Linkini buraya bıraktım.

Çok beğendim ürün güzel iyi iş çıkarıyor.

Ponza taşı

Ponza taşı

Topuk taşı olarak da bilinen ponza taşı ayak topuğundaki çatlaklar ve nasırlar için en etkili ürünlerden biri. Banyonuzda bu ürüne kesinlikle yer vermeli ve her duştan sonra kullanmayı ihmal etmemelisiniz.

Linki burada.

Lapitak Topuk Çatlak Kremi

Lapitak Topuk Çatlak Kremi

Topuk çatlak kremi denildiği zaman akla ilk gelenlerden biri olan Lapitak Topuk Çatlak Kremi, içerdiği gliserin, allantoin ve E vitamini ile cildinizi nemlendirerek topuk çatlağının giderilmesi için bakım sağlıyor. 

Kullanmaya başladığınız an etkisini göreceğiniz bu kreme buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Çok iyi bir ürün daha önceden de kullanmıştım. Kısa sürede sonuç veriyor.

Ayak Masajı Aleti

Ayak Masajı Aleti

Daha önce neden almamışım diyeceğiniz bu ürün, günün yorgunluğunu atmanızı sağlayacak, kan dolaşımını hızlandıracak ve ayaklarınızın ölü derilerden temizlenmesini sağlayacak. 

Linkini buraya bıraktım.

Ayak maskesi

Ayak maskesi

Özellikle kuru bir cilde sahipseniz sadece yüzünüzü değil ayaklarınız da dahil tüm vücudunuzu nemlendirmeyi ihmal etmemeniz gerekiyor. Biliyorsunuz ki nem çok önemli!

Linki burada.

Soyulan ayak maskesi deneyip ölü deriden tamamen de temizleyerek yumuşacık ayaklara sahip olabilirsiniz.

Vaat ettiği şeyi yerine getiriyor, içinde bol bol krem mevcut, bazı ucuz markalar gibi azıcık koymamışlar. Son derece başarılı bir ürün. Ancak tek kullanım için biraz pahalı kaçıyor. Haftada 1 kez kullanmak gerekir en azından. Bu da fiyat performans olarak düşündürüyor. Aynı markanın 50ml'lik kremleri bu açıdan daha cazip olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beurer 57035 MP 62 Elektrikli Manikür ve Pedikür Seti

Beurer 57035 MP 62 Elektrikli Manikür ve Pedikür Seti

Güzellik salonlarına gidecek vakti olmayan, manikür ve pedikür bakımını evde kendisi yapmak isteyenlerin alması gereken bir set. 

10 adet başlığı ile profesyonel bir bakım yaptırmışsınız gibi sonuçlar almanızı sağlayacak bu setin linkini buraya bıraktım.

Çok başarılı bir ürün. Motor gücü ve devir sayısı ev kullanımı için çok ideal. İlk kez böyle bir aleti kullandım. Hem tırnak hem de nasır problemleri bol olan ayaklarımda harika sonuçlar aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Tereson Koku Karşıtı Ayak Bakım Kremi

Tereson Koku Karşıtı Ayak Bakım Kremi

Ayak kokusu problemi yaşanlar için özel formülüyle kokuyu etkisiz hale getiren Tereson Koku Karşıtı Ayak Bakım Kremi, gün boyu süren etkisiyle bu problemi yaşayanlara rahat bir nefes aldırıyor.

Gümüş iyonlu formülü kötü kokularla savaşırken, ayakları ferahlatmayı ve nemlendirmeyi ihmal etmiyor.

Linkini buraya bıraktım.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü aldım ve kullanmaya başladım, etkili bir ürün, akşamdan uygulama yapıyorum uzun süren bir etkisi var.

Hyper Boost Technology X45 Soft Ortopedik İç Tabanlık

Hyper Boost Technology X45 Soft Ortopedik İç Tabanlık

Özellikle günün büyük bir bölümünü ayakta geçirenlerin kullanması gereken ortopedik tabanlıklar, uzun süreli konfor ve rahatlık sağlıyor. Yanlış ayakkabı seçiminin sonuçlarından da kurtaracak bu tabanlıkları düşünmeden sepetinize atabilirsiniz.

Linki burada

Ben gayet memnunum biraz büyük geldi kestim gerektiği gibi gerçekten yumuşak darbe emici ama yumuşaklık biraz fazla yani çok esner yapıda haberiniz olsun.

Döner Başlıklı Tırnak Makası

Döner Başlıklı Tırnak Makası

Basit ama önemli ayrıntılardan biri de tırnak makası seçimi. Tırnak batmalarının önüne geçmek için oval bir tırnak makası yerine, tırnakları düz kesmenizi sağlayacak bir tırnak makası tercih etmelisiniz. 

Linkini burayabıraktım.

Duş ayak masajı fırçası matı

Duş ayak masajı fırçası matı

Duşta geçirilen vakti etkin kullanmak isteyenlerin bayılacağı oldukça kullanışlı bir ürün olan ayak masajı matı, ayaklarınıza peeling yaparak dolaşımı hızlandırır. Ölü derilerden temizler ve ağrıyan ayaklarınıza iyi gelir. 

Denemek isteyenler buradan ulaşabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Badger Kuru Ciltler İçin Tazeleyici Çay Ağacı Kokulu Ayak Kremi

Badger Kuru Ciltler İçin Tazeleyici Çay Ağacı Kokulu Ayak Kremi

Organik sertifikası ile içerik konusunda hassas olanların gönül rahatlığıyla tercih edebileceği Badger, neme ihtiyaç duyan kurumuş ve çatlamış ayaklarınıza iyi gelecek en iyi ayak kremlerinden biri.

Linki burada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın