Görüş Bildir
Haberler
Baş Döndüren Kokusuyla Etkisini Kanıtlamış En İyi Erkek Parfümlerinin Bütçe Dostu Muadilleri

etiket Baş Döndüren Kokusuyla Etkisini Kanıtlamış En İyi Erkek Parfümlerinin Bütçe Dostu Muadilleri

Kübra B.
23.03.2023 - 12:23

Kokusuna bayılıp severek kullandığınız o muhteşem parfümün fiyatı artık ulaşılabilir olmaktan çıkmış olsa bile karalar bağlamanıza hiç gerek yok. Kokusuyla kendisine ait bir kimlik yakalamış, kullananların vazgeçemediği parfümleri ve onların çok daha uygun fiyatlı muadillerini aşağıda bulabilirsiniz.

Bu içerik 21.03.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Chanel Bleu de Chanel

Chanel Bleu de Chanel

Chanel'den taze, temiz ve şehvetli bu erkek parfümü; narenciye, labdanum, sandal ağacı ve sedir notaları içeriyor. Gündüzden geceye kolayca geçiş yapabilmenizi sağlayacak bu koku, misk alt tonunun etkisiyle randevunuzun harika geçmesini sağlayacak. Her mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Chanel Bleu de Chanel burada.

Zara için buraya.

Bargello için buraya.

Creed Aventus

Creed Aventus

Creed'in en çok satan kokusu 2010 yılında piyasaya sürüldüğünden beri kullananların favorisi olmaya devam ediyor. Elma, frenk üzümü, ananas ve bergamotun keskin üst notalarını; huş ağacı, paçuli, vanilya ve misk gibi daha ağır kalp ve taban notaları tamamlıyor. Tarihi bir imparatorun hayatından ilham almış olan Aventus; gücü, kudreti ve başarıyı sembolize ediyor.

Creed Aventus burada.

Zara burada.

Bargello burada.

Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne Invictus

Latince 'yenilmez' anlamına gelen Invictus; gücü, dinamizmi ve enerjiyi temsil ediyor. Deniz notaları, greyfurt özü ve defne yaprağı ile enerjik, canlandırıcı ve ferahlatıcı bir his uyandıran, şöhretini asla kaybetmeyen taze ve sportif imza bir koku. 

Paco Rabanne Invictus burada.

Zara burada.

Bargello burada.

Versace Eros

Versace Eros

Şık, Art Deco tarzı bir şişede Versace'nin Eros kokusu hem taze hem de tropikal kokuya sahip. Nane, portakal ve odunsu vanilya notaları ile canlandırıcı bir etkiye sahip olan Eros, sıcak bir yaz gününde havuza dalmak gibi. Ateşli bir erkeksiliği yorumlayan bir koku.

Versace Eros burada

Zara burada.

Bargello burada.

Tom Ford Tobacco Vanille

Tom Ford Tobacco Vanille

Sıcak tütün kokusu ve baharatlarla harmanlanmış Tom Ford Tobacco Vanille, zenginliğin dışavurumunu sağlıyor. Sıcak ve ikonik kokusu, bir tutam tatlı vanilya ve kremsi tonka fasulyesi içeren büyüleyici notaları bir araya toplayarak imza bir koku haline geliyor.

Tom Ford Tobacco Vanille burada.

Bargello burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ysl La Nuit De L'Homme

Ysl La Nuit De L'Homme

Sicilya Begamut’un baş döndürücü etkisi ve Virjinya sedirinin naif dokunuşuyla her mevsim kullanabileceğiniz bir kokuya sahip olan Ysl La Nuit De L'Homme, kullananların vazgeçemediği parfümler arasında yer alıyor.

Ysl La Nuit De L'Homme burada.

Zara burada.

Bargello burada.

Byredo Bal D'Afrique

Byredo Bal D'Afrique

Paris’in avangart yapısı ile Afrika’nın kültürünü bir şişeyle bize sunan Byredo Bal D'Afrique; üst notalarında bergamot, limon, neroli, Afrika kadife çiçeği, bucchu bulunduruyor. İlkbahar yaz aylarında tercih edebileceğiniz canlı ve eşsiz bir kokuya sahip.

Orta nota: Menekşe, yasemin taç yaprağı, siklamen

Alt nota: Siyah amber, misk, vetiver, Fas sedir ağacı

Koku ailesi: Çiçeksi

Byredo Bal D'Afrique burada.

Zara burada.

Givenchy Gentleman

Givenchy Gentleman

Topraksı ve odunsu kokusuyla günlük kullanımda da tercih edebileceğiniz Givenchy Gentleman; armut, lavanta ve paçulinin temel notalarını içeriyor. Paçuli ve deri notası kokuya maskülen bir karakter katarak farklılığını ortaya koyuyor.

Givenchy Gentleman burada.

Bargello burada.

Emporio Armani Stronger With You

Emporio Armani Stronger With You

Güçlü bir sevginin simgesi olarak birbirini dengeleyen ve güçlendiren bir uyum sunan Emporio Armani Stronger With You, yüksek notaları ile kalp ritmini daima yüksek tutar. Şehvetli bir aşk hikayesinde erkeği temsil eden bir koku. Yaz ayları hariç her zaman tercih edebilirsiniz.

Üst notalar: Nane, menekşe yaprağı, pembe biber, kakule

Orta notalar: Tarçın, lavanta, ananas, kavun, adaçayı.

Alt notalar: Amber, sedir, kestane, vanilya.

Emporio Armani Stronger With You burada.

Zara burada.

Bargello burada.

Hermes Terre D'Hermes Eau Intense Vetiver

Hermes Terre D'Hermes Eau Intense Vetiver

Üst Notalarında yeşil bergamot ile temiz ve ferah bir açılış yaparak, orta notalarda yer alan Sichuan biberle baharatlı dokunuşular yapıyor. Hem yaz hem kış tercih edebileceğiniz bu koku, yılın erkek lüks kokusu seçilmiş.

Dip notalarındaki Vetiver'in farklı yorumlamasıyla şehvetli bir koku ortaya çıkmış.

Hermes Terre D'Hermes Eau Intense Vetiver burada

Bargello burada.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?