Görüş Bildir
Haberler
Saç Tiplerine Göre Doğal Maskeler

Saç Tiplerine Göre Doğal Maskeler

pijama
26.03.2014 - 01:38 Son Güncelleme: 26.03.2014 - 12:48

Saç Tiplerine Göre Doğal Maskeler

Farklı saç tiplerine özel doğal maskeler ile karşınızdayız.Sizde saç sorununuzu belirleyerek bu maskelerle saçlarınızı sağlıklı ve parlak bir görünüme kavuşturun.

Kepekten kurtulmak İçin

Sirke ve suyu derin kapta karıştırın. Saçlarınızı saç tipine uygun şampuanla yıkayın. Son duruluma suyu olarak sirkeli suyu kullanın. Her yıkamadan sonra bu karışımı kullanabilirsiniz.

Hayatınızı kabusa çeviren saç dökülmeleri ni durduracak saçınızı eski yoğunluğununa kavuşturacak bu maskeyi yapmak için beş yemek kaşığı badem yağı ve beş yemek kaşığı biberiye yağı yeterli.

Malzemeleri iyice karıştırın. Saç derisine masaj yaparak uygulayın. 20 dakika bekleyin. Saçlarınızı ıslatmadan şampuanlayın. Ilık suyla durulayın.

Parlak Saçlar İçin

Kim ışıltısı göz kamaştıran,parlak ve canlı bir saç istemez ki? Sizin de böyle bir saçınız olsun istiyorsanız yumurta ve zeytinyağı ile gelen bu ‘mucizevi’ doğal saç maskesi mutlaka deneyin!

Yumurta sarısı ve zeytinyağını iyice karıştırın. Saç dipleri ve uçlarına eşit oranda sürün. 10 dakika bekleyin. Saçlarınıza hiç su değdirmeden şampuanla yıkayın. Ilık suyla durulayın.

Mat Saçlar İçin

Cansız, mat ve kuru saçlarınızdan çok sıkıldıysanız size harika bir önerimiz var! Sizler için hazırladığımız nemlendirici saç bakım maskesi yle hayalinizdeki saçlara kavuşabilirsiniz.

Bir çorba kaşığı balı yarım fincan sütün içine katarak iyice karıştırın. 15 dakika boyunca saç diplerinize masaj yapın. Saçlarınızı şampuan ile iyice yıkayın.

Yağlı Saçlar İçin

En sık rastlanan saç sorunları ndan biri olan yağlı saçlar , zamanla gerçek bir soruna dönüşebiliyor. Bu sorunu da ortadan kaldıracak çok pratik bir doğal çözümümüz var!

Bir yemek kaşığı ada çayını ve bir yemek kaşığı biberiyeyi kaynar suda çay gibi demleyip süzün. İçerisine bir yemek kaşığı elma sirkesi ekleyip karıştırın. Karışımın soğuması için bekleyin. Saç diplerine yedirerek sürüp iki saat bekleyin. Ilık su ile nazikçe durulayın. İşlemi iki haftada bir tekrarlayabilirsiniz.

Kaynak: http://www.gripijama.com/sac-tiplerin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın