Görüş Bildir
Haberler
Rusya'da Okula Silahlı Saldırı: 13 Kişi Öldü

Rusya'da Okula Silahlı Saldırı: 13 Kişi Öldü

Kübra Köklü
26.09.2022 - 12:29 Son Güncelleme: 26.09.2022 - 13:43

Rusya'nın  Izhevsk  kentinde okula düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısı 13'e çıktı. Bölgede, 29 Eylül'e kadar olay nedeniyle yas ilan edildiği kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çok sayıda yaralılar var

Çok sayıda yaralılar var

Rusya Soruşturma Komitesi'nden yapılan açıklamada, Rusya'nın Udmurtya bölgesinde bulunan Izhevsk  kentindeki 88 numaralı okula kimliği belirsiz kişinin düzenlediği silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 13'e çıktığı, ölenlerin arasında 7 çocuğun bulunduğu belirtildi.

14'ü çocuk 21 kişinin de yaralandığı ifade edilen açıklamada, saldırganın intihar ettiği aktarıldı. Açıklamada, 'Saldırganda iki tabanca ve çok sayıda kurşun bulundu' ifadesine yer verildi.

Udmurtya Cumhuriyeti'nde 29 Eylül'e kadar olay nedeniyle yas ilan edildiği kaydedildi.

Rusya'nın Udmurtya bölgesinde bulunan Izhevsk kentindeki 88 numaralı okula kimliği belirsiz bir kişi silahlı saldırı gerçekleştirmişti.

Olay yerine güvenlik güçleri sevk edilirken, öğrenci ve öğretmenler okuldan tahliye edilmişti.

Rusya Soruşturma Komitesi, saldırıda ilk belirlemelere göre 2'si güvenlik görevlisi, 2'si öğretmen, 5'i öğrenci olmak üzere 9 kişinin öldüğünü ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
9
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Engin Türk

Şu okul basma denen orospu çocukluğunun yaşandığı iki ülke var dünyada ikisi de malum. Bireysel silahlanma falan diyenler oluyor, bu sadece bu iki ülkede mi ... Devamını Gör