Görüş Bildir
Haberler
Ruh Haline Göre Şu An Hangi Ülkede Çılgınlar Gibi Gezmeliydin?

etiket Ruh Haline Göre Şu An Hangi Ülkede Çılgınlar Gibi Gezmeliydin?

Sınavlardan, okuldan veya iş stresinden uzak olmayı kim istemezdi? Ruh haline göre senin şu an hangi ülkede gezmen gerektiğini söylüyoruz. 😎

Haydi testi çöz ve gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım.

1. İlk olarak, başka bir ülkede birine aşık olmak ister miydin?

2. Peki şu an gerçekten olmak istediğin yerde misin?

3. Şimdi de şu an hangi mevsimde olmak istediğini söyle bakalım.

4. Şu an canın bunlardan hangisini yapmak isterdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki şu an bu duygulardan hangisini hissediyorsun?

6. Hafta sonu bunlardan hangisini yapmak isterdin?

7. Peki bu iki yetenekten hangisine sahip olmak isterdin?

8. Ve son olarak, dövme yaptıracak olsan bunlardan hangisini yaptırırdın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Amerika!

Amerika!

Şu anki ruh haline göre sen Amerika'da çılgınlar gibi gezmeliydin. Bunaltıcı ve stresli hayatından bir hayli sıkılmış gözüküyorsun. Sana çok iyi gelecek yerin Amerika olduğunu söylemeliyiz. Zaten seyahat etmeyi çok seven bir yapın var. Her zaman için dünyayı gezmek gibi bir hayalin de var. Ama Amerika senin için öncelikli yer olmalı. Düşünsene, Florida'da bulunan Disneyland ya da Walt Disney World gibi yerlerde şu an gezdiğini... Eminiz ki orada olmayı ve çılgınlar gibi eğlenip fotoğraf çekmeyi çok isterdin. Sonra Amerikan filmlerinde bolca gördüğünüz yer olan New York! Ve gezilecek bir sürü yer. Keşfedilecek o kadar çok yer var ki, sen burada saatlerce gezsen sıkılmazsın. Eğer gitmediysen, ilk işin Amerika'ya uğrayıp çılgınlar gibi gezmek olsun.

İngiltere!

İngiltere!

Sen şu anki ruh haline göre İngiltere'de gezmeliydin. Düşünsene şu an orada olduğunu ve çılgınlar gibi eğlendiğini... Mutluluktan havalara uçardın. İngiltere gibi kendine özgü havası, müziği, kültürü, edebiyatı ve doğasıyla diğer Avrupa ülkelerinden farklı bir konuma oturtmuş bir ülkede gezmek! Ruh haline her anlamda iyi gelecek bir ülke. Gezilecek yerlere bakacak olursak o kadar çok ki... Shakespeare'in doğduğu kasaba olan Stardford-upon-Avon muhteşem doğası, küçük İngiliz kasabası özelliği, Avon nehrinin sahipleri kuğuları ve eski ve en iyi tiyatro sahneleriyle İngiltere'de mutlaka ve mutlaka görülmesi gereken bir yer. Burada olduğunu düşün! Ya da İskoçya'nın incisi Edinburg gibi kendini masal dünyasında hissettirecek bir yere ne dersin? Şimdi nasıl da iç çekiyorsun değil mi? Bir gün eğer yurt dışına gidecek olursan ilk gitmen gereken yer İngiltere olmalı!

İtalya!

İtalya!

Sen şu anki ruh haline göre İtalya'da olmalıydın! Düşünsene orada şu an çılgınlar gibi gezdiğini ve eğlendiğini... Düşüncesi bile çok güzel, değil mi? Resmen yemeğin, şarabın, aşkın, modanın, inancın ve sanatın ülkesi İtalya'dasın! Güneyinde deniz, kum, güneşin tadını çıkarırken, Milano’da modaya doyacak; Venedik’te kanallar arasında dolaşırken, Floransa’nın sokaklarında İtalyan yemeklerinin tadına doyamayacaksın. Orada gezilecek o kadar yer var ki, insan doyamıyor. Mesela limon ağaçlarıyla meşhur olan Sorrento‘da limon çiçeklerinin kokusu eşliğinde dolaşmak, bölgeyi keşfetmek bambaşka bir keyif. Ağaçların altında yiyeceğin bir yemek bile ruhunu dinginleştiriyor. Amalfi Kıyıları, İtalya’nın en güzel ve en popüler bölgelerinden biri. Ya da Venedik gibi dillere destan kanalları, derin tarihi dokusunu her köşe başında hissettiren masalsı sokakları ve geniş meydanlar. İşte sen tam olarak burada olmalıydın!

Yeni Zelanda!

Yeni Zelanda!

Şu an ruh haline göre sen Yeni Zelanda'da olmalıydın! Düşünsene yeryüzünün en etkileyici manzarasının içerisindesin. Tıpkı bir tablonun içerisindeymiş gibi. Fantastik bir masal ülkesinde doğanın tadını çıkarırcasına. Yeşilliğin, sahillerin, yağmurların, ormanların olduğu muhteşem ülke. Ve orada gezilecek ve keşfedilecek yüzlerce yer. Tam da sana göre olmalı! Örneğin derin buzulların eridiği eşsiz bir yer ve insanı hayrete düşürecek güzellikte olan Fiordland Ulusal Parkı'ndasın. Ya da Abel Tasman National Park'ında altın kumlu plajı, heykelimsi figürleri ve kayalıklarıyla aklını başından alacaktır. Sahilin doyasıya keyfini çıkaracak, doğayı derinlemesine hissedeceksin. Huzur dolu olacaksın. Umarız bir gün gidersin!

Hindistan!

Hindistan!

Sen şu anki ruh haline göre Hindistan'da olmalıydın! Düşünsene şu an oradasın, seni dünyadan koparan bambaşka bir ülkede. Zengin ve antik bir mirasa sahip, el değişmemiş muhteşem plajları olan ve mükemmel bir bitki örtüsü ve çeşitli hayvanların bulunduğu yer Hindistan'dasın. Ve orada insanların sıcaklığını doyasıya hissetmiş, yeni yerler keşfetmeye ve kültürüne alışmaya çalışıyorsun. Düşüncesi bile çok güzel, değil mi? Orada keşfedilecek o kadar çok yer var ki, tahmin edemezsin. Düşünsene şu an Goa sahillerinde keyif çatıyor, Agra’da Tac Mahal’i güneş batarken ya da doğarken izliyor, Delhi veya Mumbai’de gece hayatını yaşıyor ya da plajın keyfini çıkarıyorsun. Ve bunun gibi birçok şey. Eğer Hindistan'a gitmeyi düşünürsen, sakın durma bir an önce git. Sana çok iyi geleceğinden eminiz.

Japonya!

Japonya!

Sen şu anki ruh haline göre Japonya'da olmalıydın! Düşünsene oradasın ve harika yerler keşfediyorsun. Kültürlerini tanıyor ve çılgınlar gibi eğleniyorsun. Herkesin yapmak istediği şeylerden biridir. Düşüncesi bile harika, değil mi? En güzel sokakların, saygılı insanların ve efsane yemeklerin olduğu ülkedesin! Gerçekten muhteşem, değil mi? Orada gezilecek ve keşfedilecek o kadar güzel yerler var ki, tahmin bile edemezsin. Mesela Japonya'nın başkenti Tokyo'yu keşfediyorsun. Hatta keşfetmeye doyamıyorsun diyebiliriz. Tokyo'nun en büyük parklarından olan Kitanomaru Park'ı ya da en ilginç müzelerinden olan Tokyo Modern Sanat Müzesi, Hokusai’nin ünlü resimlerinden tanınan Fuji Dağı, doğal parkları ve sıcak su kaynaklarıyla ünlü Hakone gibi keşfedebileceğin nice yerler. Sen bile heyecanlandın, değil mi? Sonuçta farklı bir kültür, farklı bir yer keşfetmeyi ve bunu yaparken çılgınlar gibi eğlenmeyi kim istemez ki?

Avustralya!

Avustralya!

Sen şu anki ruh haline göre Avustralya'da olmalıydın! Düşünsene Avustralya'dasın ve çılgınlar gibi gezip eğleniyorsun. Yeni yeni yerler keşfedip farklı kültürden insanlar ile tanışıyorsun. Gerçekten eşsiz bir anı! Ve Avustralya'da seni gerçekten şaşırtacak o kadar güzel yerler var ki, ağzın açık kalabilir. Eşsiz bir manzara karşısında orada kalmayı bile düşünebilirsin. Bunlardan birkaçına bakacak olursak, enfes güzelliğine ve olağanüstü bir doğa görüntüsüne sahip olan Kakadu Ulusal Parkı ya da yunusların, renkli balıkların ve büyük kaplumbağaların olduğu Great Barrier Reef ve hiç sıkılmayacağın muhteşem bir yer olan Sidney! Biliyoruz şu an için kıpır kıpır oldu. Ve bu hayalin içerisinde kayboldun. Umarız bir gün Avustralya'ya yolun düşer ve bu eşsiz ülkeyi keşfedersin.

Brezilya!

Brezilya!

Sen şu anki ruh haline göre Brezilya'da çılgınlar gibi gezmeliydin. İnanılmaz büyüsüne kapılıp yeni yerler keşfetmeli ve farklı kültürden insanlarıyla tanışmalıydın. Orada gezmekten hiç sıkılmayacağın o kadar güzel yerler var ki, gel bir de onlara göz atalım. Düşünsene şu an Morro de Sao Paulo'da herkesin çıplak ayak dolaştığı ve muhteşem bir kumsala sahip olan yerdesin ya da deniz kaplumbağalarının ve yunusların yer aldığı muhteşem güzellikte olan Fernando de Noronha'dasın. Ve birçok güzelliğe sahip olan ve keşfedilmesi gereken yerlerde geziyorsun. Şu an sende heyecanlandın, değil mi? Umarız bir gün Brezilya'ya yolun düşer ve uzun kumsallarında güneşlenir, plajlarda voleybol oynayanları izler veya Hindistan cevizi ile susuzluğunu giderirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
429
251
109
92
35
31
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gül Öztürk

bi güney koreyi koyun yaa

Bengisu KAÇAN

Amerikan çıktı . Bileti ver bana hiç gezmeliyim orda :) 😂😂

Pasif Kullanıcı

Brezilya! Sen şu anki ruh haline göre Brezilya'da çılgınlar gibi gezmeliydin. İnanılmaz büyüsüne kapılıp yeni yerler keşfetmeli ve farklı kültürden insanları... Devamını Gör