Görüş Bildir
Haberler
Roma Döneminde Yaşasan Adın Ne Olurdu?

etiket Roma Döneminde Yaşasan Adın Ne Olurdu?

Trex
18.06.2015 - 18:18 Son Güncelleme: 27.06.2015 - 14:19

Bugün değil asırlar önce Roma İmparatorluğu topraklarında doğsan adın ne olurdu öğrenmek ister misin? O zaman teste başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetin?

2. Hangi tarihi dizi ya da filmi tek geçersin?

3. Hangisi tarihe damga vurmuştur?

4. Şu an nerede olmak isterdin?

5. Kulağına hoş gelen Latince bir kelime seç

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de Türkiye'de görülmesi gereken turistik bir yer seç.

7. Bu kesinlikle sen değilsin.

8. Son olarak Latince bir atasözü seç

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

AELIA!

AELIA!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Aelia olurdu. Aelia, Latince güneş anlamına geliyor. Etrafına neşe ve ışık saçan bir insansın. Baharda açan çiçekler gibi insanlara umut aşılıyorsun. Enerjin çok yüksek ve bunu etrafındaki insanlara yardımcı olarak harcıyorsun. Çok neşeli olduğun için çevrende sevilen birisin.

AELIUS!

AELIUS!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Aelius olurdu. Aelius, Latince güneş anlamına geliyor. Etrafına neşe ve ışık saçan bir insansın. Baharda açan çiçekler gibi insanlara umut aşılıyorsun. Enerjin çok yüksek ve bunu etrafındaki insanlara yardımcı olarak harcıyorsun. Çok neşeli olduğun için çevrende sevilen birisin.

CAELIA!

CAELIA!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Caelia olurdu. Caelia, Latince cennet anlamına geliyor. Seni tanımlamak için emojimiz var. 😇 Çok dürüst, yardımsever bir insansın. Dürüstlüğün nedeniyle birçok fırsatı kaçırsan da bundan asla vazgeçmiyorsun. Zaten mümkün de değil. Genlerine işlemiş dürüstlük ve doğruluk.

CAELIUS!

CAELIUS!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Caelius olurdu. Caelius, Latince cennet  anlamına geliyor. Seni tanımlamak için emojimiz var.   😇  Çok dürüst, yardımsever bir insansın. Dürüstlüğün nedeniyle birçok fırsatı kaçırsan da bundan asla vazgeçmiyorsun. Zaten mümkün de değil. Genlerine işlemiş dürüstlük ve doğruluk.

DRUSA!

DRUSA!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Drusa olurdu. Drusa , Latince güçlü anlamına geliyor. Seni tanımlamak için tek kelime yeterli: Güçlü. Duygusal yönden çok güçlü olduğun için kimse seni kolay kolay incitemez.  Sorunlar karşısında son derece soğukkanlı davranabiliyorsun bu da gücüne güç katıyor. Gerektiği zaman hayır diyebilmen en önemli özelliğin.

DRUSUS!

DRUSUS!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Drusus olurdu. Drusus , Latince güçlü anlamına geliyor. Seni tanımlamak için tek kelime yeterli: Güçlü. Duygusal yönden çok güçlü olduğun için kimse seni kolay kolay incitemez.  Sorunlar karşısında son derece soğukkanlı davranabiliyorsun bu da gücüne güç katıyor. Gerektiği zaman hayır diyebilmen en önemli özelliğin.

GRATIANA!

GRATIANA!

Aman Allah'ım! Dünyanın en zarif insanların biriyle karşı karşıyayız. Prenses misin nesin? Sen Roma döneminde yaşasan adın Gratiana olurdu. Gratiana, Latince zarif anlamına geliyor. Bu letafet, bu nezaket, bu şıklık için çok uğraşılır ama sende Allah vergisi bunlar 😉

GRATIAN!

GRATIAN!

Aman Allah'ım! Dünyanın en zarif insanların biriyle karşı karşıyayız. Kaç kişi kaldı İstanbul beyefendileri? Sen Roma döneminde yaşasan adın Gratiana olurdu. Gratiana, Latince zarif anlamına geliyor.  Bu letafet, bu nezaket, bu şıklık için çok uğraşılır ama sende Allah vergisi bunlar 😉

MAXIMA!

MAXIMA!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Maxima olurdu. Maxima, Latince en büyük anlamına geliyor. Her alanda en iyi olmak için uğraşıyorsun ve öylesin de. İş/okul hayatında tüm başarıları elde edebilecek azme sahipsin. Kariyer basamakları senin için engel olmaktan çok eğlenceli bir oyun. Sabırsızlığın olmasa önünde kimseler duramaz.

MAXIMUS!

MAXIMUS!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Maximus olurdu. Maximus, Latince en büyük anlamına geliyor.  Her alanda en iyi olmak için uğraşıyorsun ve öylesin de. İş/okul hayatında tüm başarıları elde edebilecek azme sahipsin. Kariyer basamakları senin için engel olmaktan çok eğlenceli bir oyun. Sabırsızlığın olmasa önünde kimseler duramaz.

TACITA!

TACITA!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Tacita olurdu. Tacita, Latince sessiz sakin anlamına geliyor.  Sessiz sakin kendi halinde bir insansın. Kimseye bir zararın yok. Öyle gürültü patırtıya gelemezsin. Kavga gürültü sana göre değil. Her türlü sorun konuşarak büyütmeden çözülmeli.

TACITUS!

TACITUS!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Tacitus olurdu. Tacitus, Latince sessiz sakin anlamına geliyor.  Sessiz sakin kendi halinde bir insansın. Kimseye bir zararın yok. Öyle gürültü patırtıya gelemezsin. Kavga gürültü sana göre değil. Her türlü sorun konuşarak büyütmeden çözülmeli.

VARINIA!

VARINIA!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Varinia olurdu. Varinia, Latince esnek, çok yönlü anlamına geliyor.  Kıpır kıpır bir insansın. Ani değişiklikler seni hiç rahatsız etmiyor. Hemen uyum sağlayabiliyorsun. Bu da taşınma, iş değiştirme gibi kararlarını rahat rahat almanı sağlıyor.

VARINIUS!

VARINIUS!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Varinius olurdu. Varinius, Latince esnek, çok yönlü anlamına geliyor.  Kıpır kıpır bir insansın. Ani değişiklikler seni hiç rahatsız etmiyor. Hemen uyum sağlayabiliyorsun. Bu da taşınma, iş değiştirme gibi kararlarını rahat rahat almanı sağlıyor.

VITA!

VITA!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Vita olurdu. Vita, Latince hayat  anlamına geliyor. Değişken bir karaktere sahipsin. Ne zaman ne yapacağını ne sen ne de başkaları önceden kestirebiliyor. Planlı programlı değilsin. Dağınık yaşıyorsun ama son kertede toparlamayı biliyorsun.

VITUS!

VITUS!

Sen Roma döneminde yaşasan adın Vitus olurdu. Vitus, Latince hayat  anlamına geliyor. Değişken bir karaktere sahipsin. Ne zaman ne yapacağını ne sen ne de başkaları önceden kestirebiliyor. Planlı programlı değilsin. Dağınık yaşıyorsun ama son kertede toparlamayı biliyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
498
208
112
80
57
46
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Aman Allah'ım! Dünyanın en zarif insanların biriyle karşı karşıyayız. Prenses misin nesin? Sen Roma döneminde yaşasan adın Gratiana olurdu. Gratiana, Latince... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

hemde ne hava :P

Rabia Ekinci

Şu anda nerde olmak isterdin? sorusunu öyle hevesli cevaplıyorum ki sanırsınız beni oraya yollıcaklar :D

Özlem Özer

CAELIA! CAELIA! Sen Roma döneminde yaşasan adın Caelia olurdu. Caelia, Latince cennet anlamına geliyor. Seni tanımlamak için emojimiz var. 😇 Çok dürüst, ... Devamını Gör