Görüş Bildir
Haberler
Rhodolfo, Taraftarlara Veda Etti

Rhodolfo, Taraftarlara Veda Etti

Fatih
19.07.2015 - 20:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın kısa süre içinde transferini açıklaması beklenen Rhodolfo, Gremio formasıyla sahada yer aldığı Flamengo maçının ardından taraftarlarına veda etti.

Ayrılık kararını duyuran 28 yaşındaki oyuncu, 'Görüşmeler bir süredir sürüyordu. Gremio'da çok iyiydim, ancak finansal durumları da düşünmek zorundaydım. Burada bir kupa kazanmadan ayrılmak istemezdim. Sahada her zaman en iyisini verdim, ancak işler bizim istediğimiz gibi gelişmedi' dedi.

Finansal olarak kulübün iyi bir gelir elde edeceğini düşündüğünü söyleyen Sambacı, 'Sanırım yönetimin yaptığı görüşmeler sonrasında kulüp için en iyi finansal koşullar sağlanmıştır. Ancak daha transfer %100 bitti diyemeyiz' diye konuştu.

Maçta kendisi için açıklan 'Teşekkürler Rhodolfo' pankartını da değerlendiren stoper, 'Bu pankart beni çok mutlu etti, işimi iyi yaptığımın göstergesi. Bu harika taraftara kupa getiremedik, ancak iyi iş yaptığımı düşünüyorum. Maalesef bugün kazanamadık, ancak Gremio taraftarlarına teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

'PAZARTESİ YA DA SALI GÜNÜNE KADAR...'

Gremio Sportif Direktörü Cesar Pacheco da transferle ilgili konuşurken, 'Biz Rhodolfo'yu kaybetmek istemiyoruz, Beşiktaş almak istiyor. Bütün dökümanların elimize geçmesi gerekir, çünkü bu anlaşma zorlu bir anlaşma, başka ortaklar var. %100 tamamlanmadıkça bitti diyemeyiz. Ancak pazartesi ya da salı gününe kadar her şey tamamlanabilir' değerlendirmesinde bulundu.

Tecrübeli oyuncunun ayrılmasını istemediklerini kaydeden Pacheco, 'Yönetim onun kalmasını istedi. O da kalmak istedi, ancak neredeyse 30 yaşında ve onun profesyonel ilerleyişini engelleyemeyiz. Yeni bir oyuncu için çalışmalarımızı sürdüreceğiz' şeklinde yorum yaptı.

Beşiktaş'ın yeni stoperinin, Salı ya da Çarşamba gübü İstanbul'da olması bekleniyor.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/transfer/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın