Görüş Bildir
Haberler
TV
Gereksiz şeylere'e yenik düşen ama güzel olan Diziler

Gereksiz şeylere'e yenik düşen ama güzel olan Diziler

Gereksiz şeylere'e yenik düşen ama güzel olan Diziler

Türk Televizyon tarihinden efsane yapımlar geçti fakat 'sözde' Reyting'e kurban gitti  tüm hafta gelişi beklenen bu harika dizilerin efsane olması için birçok neden vardı aslında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beş Kardeş

Beş Kardeş

Senarist: Onur Ünlü Yönetmen: Onur Ünlü

Beş Kardeş, Ay Yapım tarafından yapılıp Kanal D'de yayınlanan komedi türündeki  dizi. Başrollerini Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacakve Fatih Artman'ın paylaştığı dizide Anne ve babalarını depremde kaybeden beş kardeşin hayat hikayesi anlatılmıştır. 

ne yazıkki sadece 13 bölüm yayınlanmıştır

IMDB 9,0

İşler Güçler

İşler Güçler

Senarist: Selçuk Aydemir Yönetmen : Selçuk Aydemir

İşler Güçler, 28 Haziran 2012 tarihinde Star TV'de Modern Muzip Yalanlar sloganıyla yaz dizisi olarak yayınlanmaya başlayan ve başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in paylaştığı, üç oyuncunun yaşam öyküsünü anlatan Türk, komedi televizyon dizisidir.Yaz sezonunun sonlarına doğru biteceği söylentilerine rağmen gelen yoğun ilgiyi dikkate alan Star TV yönetimi 2012 yaz sezonunun bitmesiyle dizinin 2012 - 2013 yayın yılında da yayınlanmaya devam edeceğini açıklamıştır. Ve dizinin son bölümü '4 Haziran 2013'te 41. bölüm yayınlanarak final yapmıştır.

IMDB 8,8

Leyla ile Mecnun

Leyla ile Mecnun

Senarist: Burak Aksak Yönetmen : Onur Ünlü

Leyla ile Mecnun, Eflatun Film tarafından yapılıp TRT 1'de 3 sezon yayınlanan ve final yapamadan yayından kaldırılan absürt komedi türündeki Türk televizyon dizisi. Dizi temel olarak efsanevî karakterler Leylâ ile Mecnun'un hikayesi üzerine kurgulanmış ve üzerine absürt komedi, bilim kurgu, durum komedisi öğeleri eklenmiştir.

IMDB 9,2

Behzat Ç

Behzat Ç

Senarist : Ercan Mehmet Erdem

(senaryo)

Birol Tezcan(tretman)YönetmenSerdar Akar(1-2. sezon)

Doğan Ümit Karaca(1-2. sezon)

Zekeriya Kurtuluş(2. sezon)

Mustafa Altıoklar(2. sezon)

Sadullah Şentürk (3. sezon)

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Emrah Serbes'in aynı isimli romanından esinlenerek hazırlanmış Türk polisiye televizyon dizisi.

Tarkan Karlıdağ yapımcılığında ilk bölümü 19 Eylül 2010 Pazar günü Star TV'de yayımlanmıştır. Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'dur.Yardımcıları İnanç Konukçu, Fatih Artman, Berkan Şal'dır. Güven Kıraç de konuk oyuncu olarak Memduh Başgan rolünde bazı bölümlerde rol almaktadır. Dizinin yayınlanan bölümü sosyal video paylaşım siteleri dışında resmi web sayfasında da yayınlanmaktadır. Akıllı İşaretler Sembol Sistemi tarafından 1. sezon 7 yaş ve üzeri 2. ve 3. sezonlar için 13 yaş ve üzeri için uygun görülmüştür, saati 23:00'a alınıp süresi kısaltılmıştır. Ayrıca dizinin Star TV resmi sitesinde sansürsüz izleme imkanı da vardır.

1. Sezon tatili sırasında Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm adlı filmini çekmiş ve diziyle entegre gitmiştir. Dizinin 2. sezonunun gecikmesinin nedenlerinden birisidir. 3. sezonun bitmesiyle birlikte 2. sinema filmi olan Behzat Ç. Ankara Yanıyor, dizinin devamı olmakla birlikte 1 Kasım 2013'te vizyona girmiştir.

IMDB 8,8

Mutlu ol yeter

Mutlu ol yeter

SenaristAli Demirel

Barış Erdoğan

Volkan Sümbül

Yiğit ÖzgürYönetmenBaşak SoysalMutlu Ol Yeter yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Türk televizyon dizisidir.Düşük reyting oranları neticesinde 7. bölümün ardından yayından kaldırılmıştır.

IMDB 9,3

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üsküdar'a Giderken

Üsküdar'a Giderken

Senarist : Selçuk Aydemir Yönetmen : Selçuk Aydemir

Üsküdar'a Giderken, Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği ve 13 bölüm yayınlanan Türk dizisi.

IMDB 8,5

Acayip Hikayeler

Acayip Hikayeler

Senarist Galip Tekin 

Yönetmen Yunus Nihat Özcan (1. bölüm). Seyfi Şahin

Acayip Hikayeler, Galip Tekin'in çizgi öykülerinden uyarlanmış Türk fantastik televizyon dizisi. Metin Kalkavan yapımcılığında ilk bölümü 13 Nisan 2012 gecesi Star TV'de yayınlanmıştır.

Her bölüm Hayko Cepkin tarafından anlatılmakta ve her bölümde farklı bir hikaye, farklı oyuncularla uyarlanmaktadır. Akıllı İşaretler Sembol Sistemi tarafından 13 yaş ve üzeri için uygun görülmüştür.

Dizinin ahkam bölümünde hikayeye uygun bir formatta Hayko Cepkin bir önsöz niteliğinde sunuş gerçekleştirir. Dizinin diğer oyuncuları her bölüm için oyuncu kadrosu değişiktir.

Dizinin 11. ve son bölümü 22 Haziran 2012'de 'sezon finali' olarak ekrana gelse de, yeni sezonda yayından kaldırıldığı açıklanmıştır.

IMDB 8.0

Suskunlar

Suskunlar

Senarist

Pınar Bulut

Anıl Eke Yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı

Hatice Memiş

Suskunlar, Tims Productions tarafından yapılan Türk televizyon dizisi. Dizi, Barry Levinson'ın Kardeş Gibiydiler isimli sinema filminden uyarlanmıştır. Yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı ve Hatice Memiş'in yaptığı dizinin senaryosunu Pınar Bulut ve Anıl Eke yazmıştır.Dizinin müzikleri ise Aytekin Ataş tarafından bestelenmiştir. Dizinin başrollerindeMurat Yıldırım, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar, Aslı EnverBerk Hakman ve Pelin Akiloynamaktadır. İlk gösterimini 1 Mart 2012'de Show TV'de yapmıştır; yayınlanan ilk bölümü izleyenler ve eleştirmenlerden çoğunlukla olumlu eleştiriler almıştır. Dizi 21 Haziran 2012'de sezon finali yapmıştır.[1]

2. sezon 6 Eylül 2012'de başlamıştır. Dizinin 2.sezon reytingleri ilk sezondaki başarısına oranla çok büyük bir düşüş yaşamıştır.Reytinglerin tekrar yükselmesi için dizinin günü pazar gününe alınmıştır.Ancak reytinglerde bir değişiklik olmamıştır.Dizi 2 Aralık 2012'de final bölümüyle ekrana veda etmiştir.

IMDB 8,4

(BONUS) Kardeş Payı

(BONUS) Kardeş Payı

SenaristSelçuk Aydemir

Çağlar Yurt

Onay Durgun

Murat Kaman

Emrah Kaman

Ali İhsan Varol  Yönetmen : Selçuk Aydemir

Kardeş Payı, Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını ve Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini üstlendiği komedi türündeki Türk televizyon dizisi. NTC Medya tarafından yapılan dizinin ilk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde Star TV'de gösterime girdi . Dizinin ilk sezonunda yönetmen koltuğuna Selçuk Aydemir oturdu ve ilk sezonu 7 Ağustos 2014 tarihinde 22. bölümü ile birlikte sezon finali yapmıştır.[1]Dizinin ikinci sezonu 29 Ocak 2015'te başlamıştır. 30 Nisan2015 tarihinde 35.bölümü ile ekranlara veda etmiştir.

Dizinin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan yer almaktadır. İki tesisatçı kardeşin dünyayı kurtaracak bir icadın peşinde yaşadıkları olaylar anlatılmaktadır.

IMDB 9.0

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın