Görüş Bildir
Haberler
Ramazan Ayı’nda Hangi Yasaklar Olacak? Ramazan’da Tüm İllerde Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Ramazan Ayı’nda Hangi Yasaklar Olacak? Ramazan’da Tüm İllerde Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Ramazan Ayı’nın başlamasına artık sayılı saatler kaldı. Tüm Türkiye’de bu akşam sahura kalkılacak ve ilk oruçlar için niyet edilecek. Koronavirüs sebebiyle bu Ramazan Ayı’nda bazı yasaklar uygulanacak. Ramazan Ayı’nda, çok yüksek riskli kategoride bulunan illerde uygulanan 56 ildeki sokağa çıkma yasağı tüm illerde uygulanmaya başlanacak. Ayrıca Ramazan Ayı itibariyle kafe ve restoranlar da kapalı olacak. İşte Ramazan Ayı koronavirüs yasaklarıyla ilgili son dakika bilgileri…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ramazan Ayı Yasakları Neler?

Ramazan Ayı Yasakları Neler?

Ramazan Ayı’nda, her akşam 21.00 ila 05.00 arasında uygulanan sokağa çıkma yasağı devam edecek. Hafta sonu ise tüm Türkiye’de sokağa çıkmak yasak olacak.

Kafe, restoran, çay bahçesi gibi işletmeler Ramazan Ayı boyunca kapalı olacak. Bu işletmeler sadece paket servis olarak hizmet verebilecek.

Hafta sonu market, kasap, manav, kuruyemişçiler 10.00 ile 17.00 arasında satış yapacak. Fırın, ekmek ve unlu mamuller satan yerler açık olacak.

Ramazan Ayı’nda kılınan teravih namazları bu sene evlerde kılınacak. Toplu iftar ve sahur organizasyonları yasak olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın