Görüş Bildir
Haberler
Rachel McAdams'ın Sevginin Gücünü Hissettirip Kalp Atışlarınızı Hızlandıracak En Romantik Filmleri

Rachel McAdams'ın Sevginin Gücünü Hissettirip Kalp Atışlarınızı Hızlandıracak En Romantik Filmleri

Aşkın en güzel hallerini ekrana taşıyan Rachel McAdams, romantik filmlerdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiriyor. Kalp atışlarını hızlandıran rolleriyle seyircileri büyüleyen McAdams, romantik film tutkunları için vazgeçilmez bir isim haline geldi.

İşte Rachel McAdams'in unutulmaz romantik filmleri.💖👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aloha, 2015

11. Aloha, 2015

IMDb: 5.4 

Özet: Asker Brian Gilcrest'un Hawaii'ye dönmesini konu alan filmde, Hawaii'de eski sevgilisi Tracy Woodside ve askeri pilot Allison Ng ile karşılaşır. Gilcrest, askeri bir görev için çalışırken aynı zamanda eski aşkı Tracy'yi geri kazanmaya ve Allison ile karmaşık bir romantik ilişki yaşamaya çalışır. 

Oyuncular: Bradley Cooper, Rachel McAdams, Emma Stone 

Yönetmen: Cameron Crowe

10. To the Wonder, 2012

10. To the Wonder, 2012

IMDb: 5.8 

Özet: Romantik-drama türündeki bu film, çiftlerin romantik ilişkilerini, aşkın doğasını ve insanların doğayla olan ilişkisini ele alır. Hikaye, Amerikalı bir adam ile Fransız bir kadın arasındaki romantik bir ilişkiye odaklanır ve bu ilişki süresince çiftin arasındaki güçlükler ve mutluluklar işlenir. 

Oyuncular: Ben Affleck, Olga Kurylenko, Rachel McAdams 

Yönetmen: Terrence Malick

9. Married Life, 2007

9. Married Life, 2007

IMDb: 6.2

Özet: 1940’larda geçen filmde evli bir adam olan Harry genç bir kadına aşık olur ve onunla birlikte olmak için karısını öldürmeyi planlar. Ancak planları beklenmedik bir şekilde karmaşık hale gelir.

Oyuncular: Chris Cooper, Patricia Clarkson, Rachel McAdams 

Yönetmen: Ira Sachs

8. Morning Glory, 2010

8. Morning Glory, 2010

IMDb: 6.5  

Özet: Elit bir sabah programını kurtarmak için işe alınan genç yapımcı Becky Fuller, deneyimli ama inatçı bir gazeteci olan Mike Pomeroy'u programın sunucusu olarak getirir. İkili arasında iş birliği zor olsa da Becky programın reytinglerini yükseltmek için uğraşır. Bu sırada, iş arkadaşı Adam Bennett ve patronu Jerry Barnes ile romantik ilişkiler yaşar.

Oyuncular: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton

Yönetmen: Roger Michell

7. Disobedience, 2017

7. Disobedience, 2017

IMDb: 6.6  

Özet: Bir Yahudi Ortodoks topluluğunda büyüyen iki kadın arasındaki yasak aşkı konu alan bu filmde, Ronit,babasının ölümünden sonra memleketine geri döner ve eski aşkı Esti ile yeniden bir araya gelir. Ancak, Esti evli ve cemaatin kural ve geleneklerine sıkı sıkıya bağlıdır. Film, cemaatin baskıcı ve ayrımcı doğasını, gelenek ve modernite çatışmasını ele alırken aynı zamanda iki kadının birbirlerine olan tutkusunu da işler. 

Oyuncular: Rachel Weisz, Rachel McAdams, Alessandro Nivola 

Yönetmen: Sebastian Lelio

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Vow, 2012

6. The Vow, 2012

IMDb: 6.8 

Özet: Gerçek bir olaydan esinlenerek yapılmış romantik drama türündeki film, bir trafik kazası sonucu hafıza kaybı yaşayan Paige ve kocası Leo’nun hikayesini anlatır. Paige kazadan önceki son 5 yılını hatırlamaz ve kocasıyla olan tüm anılarını unutur. Leo, eşinin hafızasını geri kazanması için mücadele eder ve ona aşkını yeniden hissettirmeye çalışır. 

Oyuncular: Rachel McAdams, Channing Tatum, Sam Neill 

Yönetmen: Michael Sucsy

5. The Wedding Crashers, 2005

5. The Wedding Crashers, 2005

IMDb: 7.0 

Özet: Elit düğünlere katılıp kadınları baştan çıkaran iki arkadaşın maceralarını konu alan romantik-komedi türündeki bu filmde boşanma arabulucuları olan John ve Jeremy düğünlere katılıp ücretsiz yemek ve eğlence peşindedirler. Ancak Claire ve Gloria adında iki kadınla tanıştıklarında hayatları bir anda değişir.

Oyuncular: Owen Wilson, Vince Vaughn, Rachel McAdams 

Yönetmen: David Dobkin

4. The Time Travelers Wife, 2009

4. The Time Travelers Wife, 2009

IMDb: 7.1 

Özet: Audrey Niffenegger'in romanından uyarlanan romantik bir bilim kurgu filmidir. Film, zaman yolcusu Henry'nin zaman içinde rastgele seyahatlerine ve bunun, eşi Clare üzerindeki etkisine odaklanır. Henry zaman içinde ilerlerken Clare ile farklı yaşam dönemlerinde karşılaşır ve ilişkileri zorluklarla karşılaşır. 

Oyuncular: Eric Bana, Rachel McAdams, Ron Livingston 

Yönetmen: Robert Schwentke

3. Midnight in Paris, 2011

3. Midnight in Paris, 2011

IMDb: 7.7 

Özet: Paris'te tatil yapan Amerikalı yazar Gil ve onunla birlikte seyahat eden nişanlısı Inez'in hikayesini anlatır. Gil, geceleri Paris'in eski dönemlerine seyahat eder ve orada ünlü sanatçılarla tanışır. Film, sanatın ve yaratıcılığın önemini vurgulayan nostaljik bir havaya sahiptir. 

Oyuncular: Owen Wilson, Rachel McAdams, Kathy Bates 

Yönetmen: Woody Allen

2. About Time, 2013

2. About Time, 2013

IMDb: 7.8 

Konu: Tim, zaman yolculuğu yaparak hayatını değiştirmeye çalışır ve Mary’ye aşık olur. Film, zamanın değerini anlama, aile ilişkileri ve hayatın sınırlılıkları gibi temaları işler. Sevgi ve mutluluğun hayatın her anında bulunabileceğini gösteren eğlenceli bir film olarak öne çıkar.  

Oyuncular: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy

Yönetmen: Richard Curtis

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Notebook, 2004

1. The Notebook, 2004

IMDb: 7.8

Özet: Nicholas Sparks'ın aynı adlı romanından uyarlanan romantik bir drama filmi olan The Notebook yaşlı bir adamın bir bakımevinde oturan eşi için hikayeler anlatmasıyla başlar. Bu hikayeler, gençliklerinde birbirlerine aşık olan Allie ve Noah adlı iki genç insanın yaşadığı romantik maceraları anlatır. 

Oyuncular: Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams 

Yönetmen: Nick Cassavetes

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın