Görüş Bildir
Haberler
Programsız YouTube Video İndirme Sitesi

Programsız YouTube Video İndirme Sitesi

16.11.2013 - 14:54 Son Güncelleme: 16.11.2013 - 15:11

Programsız YouTube Video İndirme Sitesi

Öncelikle bu yazıyı 'yasal' olması kaydıyla indirme işlemlerinizi kolaylaştırması için yazdığımızı bildirmek isteriz.

YouTube dahil bir çok video seyretme sitesinin bünyelerinde barındırdıkları videoları indirmek için ek bir özellikleri maalesef bulunmuyor. Bu durumun en önemli sebeplerinden birisi de telif haklarının ihlalinin önüne geçmek. Ancak kamuya tüm yönleriyle açık videoların özellikle açık kaynak dünyasının parçası olan videoların da aynı muameleyi görüyor olması biraz sinir bozucu.

YouTube ve muadili sitelere yüklenen ve hak sahibi/üreticisi/dağıtıcısı tarafından indirilmesinde sakınca görülmediği gibi Creative Commons(CC) ibareli yani bazı hakları dışında neredeyse tamamen kullanıcıların inisiyatifine bırakılan eserlerin indirilemiyor olması büyük bir eksiklik.

Bu yazımızda paylaşacağımız İnternet sitesi SaveFrom.net vasıtasıyla YouTube dahil bir çok video sitesinin yanısıra dosya barındırma siteleri Rapidshare, FileFactory gibi web sitelerinden de indirme işlemlerinizi basitçe ve zahmetsizce gerçekleştirebilirsiniz.

Programsız Video İndirme

Eğer YoTube üzerinde seyrettiğiniz bir videoyu anında indirmek isterseniz yapmanız gereken işlem oldukça basit. Adres çubuğunda yazan. www.youtube.com/ornekvideo kısma ekleme yapmanız yeterli. Aşağıdaki görsellerde ne yapmanız gerektiğine bakabilirsiniz.

İlk yöntem YouTube için geçerlidir yapmanız gereken adres satırınıza YouTube'dan önce...

Kaynak: http://teknolojimanya.blogspot.com/20...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şahin Emre Aslan

Gerçekten güzel anlatılmış bir konu fakat youtube değilde normal yollordan film indirmek isteyenleri http://divxindir.net adresine bekliyorum.