Görüş Bildir
Haberler
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: 'Türkiye Yazmayı Bilmeyen Bir Kişi Beni CİMER'e Şikayet Etmiş'

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: 'Türkiye Yazmayı Bilmeyen Bir Kişi Beni CİMER'e Şikayet Etmiş'

Hakkında linç kampanyası başlatılan ve tutuklanması yönünde çağrılar yapılan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, 'Türkiye yazmayı bilmeyen bir kişi beni CİMER'e şikayet etmiş. Benim için çöp kadar değerleri yok' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, hakkında yürütülen kampanyaya ilişkin Halk Tv'den Fatih Ertürk'e konuştu.

Salgın konusunda bilgisizce önerilerde bulunan kişilerin kendi durumuna gelmesi için yıllarca eğitim alması gerektiğini söyleyen Ceyhan, ''Ben binlerce öğrenci yetiştirdim, aşının yararlarını öğrettim. Bana saldırmalarının bu nedenle faydası yok. Öğrencilerim bu bayrağı taşıyacaktır'' dedi. 

Ceyhan, aşı karşıtlarının saldırılarının Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın'ın yazılarıyla başladığını belirtirken, ''Beni şikayet edenler, benim gazeteye verdiğim bir demecimi alarak, 'halkı galeyana sürüklüyor' diyerek şikayet etmiş. Türkiye yazmayı bilmeyen bir kişi beni CİMER'e şikayet etmiş'' diye konuştu. 

Saldırıları umursamadığını söyleyen Ceyhan, ''Benim için çöp kadar değerleri yok'' dedi. 

Aşıyla ilgili yaptığı çalışmalar sayesinde binlerce çocuğu kurtardığını söyleyen Ceyhan, ''Her yıl iki bin civarında çocuk benim çalışmalarım sonucunda programa koyulan aşıyla kurtarılıyor. Ben hayat kurtarıyorum, bu teröristlik ise teröristim. Şikayetin gittiği savcıda bunu dikkate alacaktır'' diye konuştu. 

Ceyhan, ayrıca Fatih Ertürk'ün ''Şikayet dilekçesini okudunuz mu?'' sorusuna esprili bir şekilde yanıt vererek, ''Okumadım. Böyle şeyler okumuyorum. Ne yazmışlar?'' dedi. Fatih Ertürk, şikayet dilekçesini canlı yayında okudu. Kendisini ''Ermeni'' olarak gösterip linç saldırısı başlatan Yeni Akit gazetesine de cevap veren Ceyhan, ''Ben Ermeni değilim ama Ermeni mesai arkadaşlarım var. Onlar bana böyle bir iftira atmadılar. Yalan atmadılar hiç'' diye konuştu.

Prof. Dr. Ceyhan hakkında suç duyurusu yapan kişinin Noel Baba Derneği Başkanı ve 5GVirusNews Platformu Sözcüsü Muammer Karabulut olduğu ortaya çıkmıştı. 👇

Platformun bir diğer sözcüsünün de Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak olduğu belirtilmişti.

Platformun bir diğer sözcüsünün de Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak olduğu belirtilmişti.

Türk Tabipleri Birliği, Ceyhan'a yönelik başlatılan kampanyaya böyle tepki göstermişti. 👇

Bunlar da ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
15
4
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Harun Sinanoğlu

Öyle bir güruh ki.. Önlerine kim, ne çıkarsa çıksın gözü kapalı saldırıyorlar. 28 şubat süreci bundan daha mantıklı ve vicdanlıydı.

he ya tabi

arkandayız hocam. sonra demeyelim beyin göçü oluyor diye.. böyle Türkiye yazmayı bilmeyen g.tler yüzünden okumuş bilgili kültürlü insanlar tabiki gider durmaz.