Görüş Bildir
Haberler
Tutuklanması İçin Kampanya Başlatılmıştı: TTB’den Mehmet Ceyhan Mesajı

Tutuklanması İçin Kampanya Başlatılmıştı: TTB’den Mehmet Ceyhan Mesajı

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında suç duyurusunda bulunulmasına ilişkin yaptığı açıklamada, 'Tehditlere boyun eğmeyerek bilimi kılavuz almaya devam edeceğiz. #MehmetCeyhanYalnızDegildir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında suç duyurusunda bulunulup, ardından sosyal medyada 'Mehmet Ceyhan tutuklansın' etiketiyle paylaşımlar yapılmasına ilişkin Türk Tabipleri Birliği'nden (TTB) açıklama yapıldı.

TTB'nin yaptığı açıklama şöyle:

'İktidarın akıl ve bilim dışı politikalarını eleştiren, uyarılarda bulunan, halkın sağlığını önceleyen bilim insanlarına yönelik tehditler kabul edilemez. Tehditlere boyun eğmeyerek bilimi kılavuz almaya devam edeceğiz. #MehmetCeyhanYalnızDegildir #BilimİnsanlarınınYanındayız'

Prof. Ceyhan'ı hedef gösteren kampanyanın detayları için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
35
5
4
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Engin

Korkunç bir cehalet tayfası var twitter'da. Salgın yok, pandemi yalan, aşılar zehir, Bill Gates fasa fiso diye saçmalayan. Bu saçmalıklarını da klişe cahilli... Devamını Gör

Assad Najjar

Instagram'da da var böyle tıp karşıtı fenomenler. İşin ilginç tarafı da Instagram bu tarz hesapları banlıyor, sonra aynı kişiler yeniden hesap açıyor.