Görüş Bildir
Haberler
Podolski'de İmza An Meselesi

Podolski'de İmza An Meselesi

Fatih
01.07.2015 - 23:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Podolski ile imza aşamasına geldi. Sarı-kırmızılılar, Alman futbolcu için Arsenal ile yaptığı pazarlıkları tamamlamak üzere.

Tatilini Antalya'da yapan Podolski ile temasa geçen yöneticiler, oyuncu ile tüm pürüzleri giderdi. Podolski, Galatasaray ile her konuda anlaşma sağladı. Sözleşmesindeki detayları görüşen 30 yaşındaki oyuncu, Arsenal ile anlaşma sağlandığı takdirde 3 yıllığına Galatasaraylı olacak. Podolski'nin sözleşmesinde Şampiyonlar Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de başarı bonusları yer alacak. Yıldız oyuncu, transferden herhangi bir imza parası almayacak.

İngiliz ekibinin Podolski pazarlığında geri adım atarak yıldız futbolcunun Galatasaray'a transferi için önünü açması bekleniyor. Galatasaray yönetimi Podolski için 5 milyon Euro'dan fazla ücret vermek istemiyor. 5 Temmuz'a kadar yönetim, Arsenal ile pazarlıkları sonuçlandırıp Alman oyuncuyu kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

Arsenal ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan deneyimli oyuncu, geçtiğimiz sezonun devre arasında Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter'e kiralanmıştı.

HaberTürk

Kaynak: http://www.haberturk.com/spor/futbol/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın