Görüş Bildir
Haberler
Photoshop Uzmanlarının İlk Photoshop Versiyonuyla İmtihanı

Photoshop Uzmanlarının İlk Photoshop Versiyonuyla İmtihanı

ATKN
15.03.2015 - 17:18 Son Güncelleme: 15.03.2015 - 23:40

Dünyanın en popüler görsel düzenleme programı Photoshop, bugünkü haline gelene kadar büyük aşamalardan geçti. Adobe’nin dijital ortama sunduğu en büyük nimetlerden biri olan programın ilk versiyonu görünce siz de çok şaşıracaksınız.

Bu yıl itibarıyla 25’inci yaşını kutlayan Photoshop, doğum günü pastasını geçtiğimiz hafta Adobe’nin yayınladığı bu video ile kesmişti. Haberin devamında izleyebileceğiniz CreativeLive tarafından yayınlanan video ise Photoshop’un emekleme zamanlarına geri dönüyor. Hem de günümüzün en ünlü Photoshop uzmanlarının gözetiminde. Photoshop’un 25. yıl etkinlikleri kapsamında sekiz Photoshop uzmanına Photoshop 1.0‘ı kullanmaları istendi. Bugünkü halinden çok uzakta olan programı kullanmaya çalışan grafik uzmanlarının nafile çabalarını ve tepkilerini izlemek gerçekten paha biçilemez.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nick Fury

Otomobil kullanmayı 2005 model bir araçta öğrenmiş ve 2015 modele kadar çıkmış birinin, 1980 model bir otomobil kullanmaya çalışması gibi bi şey.

Nick Fury

ABS, Hidrolik direksiyon, vites geçişleri, klima/havalandırma, kabin gürültüsü, pedal yükseklikleri, şanzıman farkları, süspansiyonlar vs.. Kullanımda çok şe... Devamını Gör

BugraH4N

ps 4.1 le başladım yolculuğuma. su an cc kullanıyorum geçmiş zaman şimdi şu zaman diyemem ufak bi iş için cs2 kullanmak zorunda kaldım. aman allahım tüm el a... Devamını Gör