Görüş Bildir
Haberler
Periscope Yayınları Artık Twitter’da Otomatik Olarak Oynatılacak

Periscope Yayınları Artık Twitter’da Otomatik Olarak Oynatılacak

Deniz Gök
12.01.2016 - 21:14 Son Güncelleme: 13.01.2016 - 10:14

Twitter’ın popüler canlı yayın platformu Periscope, artık Twitter üzerinde daha aktif olarak yer almaya başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öyle ki Periscope yayınları artık doğrudan Twitter’ın mobil uygulamaları ve Twitter.com üzerinden izlenebilecek. Ayrıca bu yayınlar akış sayfası (timeline) üzerinde otomatik olarak oynatılacak.

WebMasto'da yer alan habere göre, yeni özellik önümüzdeki günlerde ilk olarak iOS cihazlarda aktif edilecek. Android cihazlara ve web sürümüne ise iOS’tan sonra gelmiş olacak.

Periscope yayınlarını Twitter’da göstermek içinse Periscope üzerindeki yayın ekranında bulunan Twitter’da paylaşma seçeneğine tıklamak yeterli oluyor. Daha önceden sadece bağlantı olarak gösterilen bu seçenek ile artık yayınlar doğrudan tweet üzerinde gösterilebiliyor.

Twitter’da paylaşılan canlı yayınlar; akış sayfasında (timeline), arama sonuçlarında ve kullanıcı profillerinde otomatik olarak oynatılıyor. Yayın ekranının üzerine tıklandığında ise video tam ekran olarak açılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter’ın bu hamlesini aslında her iki platform için de akıllıca bir hamle olarak değerlendirmek mümkün. Zira bu yeni özellik sayesinde Periscope yayınlarının aldığı etkileşimler artacağı gibi; yayınları izleyen kullanıcıların Twitter üzerinde geçirdiği süre de aynı parallellikle artmış olacak. 

Dolayısıyla hem Twitter hem Periscope bu yeni özelliğin kullanıma sunulmasından karlı çıkmış olacak.

WebMasto

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
AdıSoyadı

Pek bi lazımdı..