Görüş Bildir
Haberler
Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda Atatürk'ü Kim Canlandırdı? Hakan Dinçkol Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda Atatürk'ü Kim Canlandırdı? Hakan Dinçkol Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Müge Kakşi
04.03.2022 - 23:32

Bir süredir heyecanla beklenen Pera Palas'ta Gece Yarısı adlı dizi geçtiğimiz gün yayınlandı. Netflix'te yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı adlı dizinin başrolünde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı ve Tansu Biçer gibi başarılı oyuncular var. Netflix'in Türk orijinal internet dizisi daha ilk sezonundan dikkatleri üzerine çekti. Dizide Atatürk karakterine hayat veren oyuncu ise merak edildi. Peki Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda Atatürk kimdir? Atatürk'ü kim canlandırdı? Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda Atatürk'ü canlandıran Hakan Dinçkol kimdir? Hakan Dinçkol kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hazal Kaya'nın başrolünde yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart'ta Netflix'te yayınlandı. 1. sezonu yayınlanan dizi daha ilk bölümünden büyük beğeni topladı. Dizide otel hakkında yazı yazmak için görevlendirilen bir gazetecinin, bir anda 1919 yılına gitmesiyle olaylar başlıyor. Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda Atatürk karakterine hayat veren isim ise merak edildi. Musta Kemal'i canlandıran isim Yargı dizisinden tanıdığımız Hakan Dinçkol oldu. İşte Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Atatürk'ü Hakan Dinçkol hakkında detaylar...

Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Atatürk'ü Hakan Dinçkol Kimdir? Hakan Dinçkol Kaç Yaşında?

Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın Atatürk'ü Hakan Dinçkol Kimdir? Hakan Dinçkol Kaç Yaşında?

Hakan Dinçkol, 20 Aralık 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği mezunudur. Çocukluğu İstanbul, Kocamustafapaşa ve Ayvalık'ta geçti. Aslen Yugoslav göçmeni olan Hakan Dinçkol, üniversite yıllarında tiyatro oyunlarında yer aldı ve reklam filmlerinde oynadı.

Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Asla Vazgeçmem dizisi ile yaşamış, ardından Savaşçı ve Yuvamdaki Düşman dizilerinde rol almıştır. Hakan Dinçkol'un 2008 yılında evlenip 2016 yılında boşandığı eşi Merve Erol'dan, Mayra adında bir kızı vardır.

Hakan Dinçkol, TV ekranlarında yayınlanan Öğretmen dizisinde beden eğitimi öğretmenine hayat verdi. Dinçkol şu an Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını canlandırmaktadır. Hakan Dinçkol, 1.83 metre boyunda, 83 kilo ve Yay burcudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın