Görüş Bildir
Haberler
Peki ya siz Aracınızı Nasıl Satıyorsunuz?

Peki ya siz Aracınızı Nasıl Satıyorsunuz?

Ahmet Aslan
04.03.2015 - 12:11 Son Güncelleme: 04.03.2015 - 17:44

Tasit.com Reklamları Televizyonda

Türkiye’nin en büyük otomobil ilan sitelerinden olan ve ikinci el araç almak, satmak veya araç kiralamak isteyenlerin buluştuğu Tasit.com’un, üç yeni reklam filmi ulusal kanallarda yayınlanmaya başladı.

Araç sahiplerinin zorlandığı alım satım süreçlerini kolaylaştıran marka, bu zorlu süreçleri kısa ve eğlenceli şekilde aktarıyor.

Otomobillerini satabilmek için ilginç yöntemler deneyenlerin düştüğü halleri komik bir şekilde ele alan filmler Murat'la Tanışın, Ayşe Zıpla ve Geniş Aile olarak adlandırılmış. Mizah unsurunu yoğun şekilde kullanan bu neşeli filmlerde araç satmanın aslında o kadar da zahmetli olmadığı; 2.el araç alıp satmak ve araç kiralamak için en ideal adresin tasit.com olduğu mesajı veriliyor. Tasit.com’un televizyon Reklamları sosyal medyada da #pekiyasiz hashtag’i ile paylaşılıyor. Arda Birkiye’nin yönettiği filmleri hazırlayan reklam ajansı Fikr’et prodüksiyon şirketi ise Randomworks.

Tasit.com, sahibinden satılık ikinci el Otomobillerin yanısıra, kısa bir süre öncehttp://www.tasit.com/kiralik-arac adresinden araç kiralama hizmeti de vermeye başladı. Kiralık araçları Türkiye’nin hemen her bölgesinde en rekabetçi fiyatlarla sunmayı hedefleyen marka bu konuda oldukça iddialı. Tasit.com Kiralık Hizmetleri ile Türkiye’nin her yerinden online olarak birkaç tıkla çok sayıdaki alternatifler arasından size en uygun olanını seçerek kiralama yapabiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tasit.com Reklam Filmi - Ayşe Zıpla

Tasit.com Reklam Filmi - Geniş Aile

Tasit.com Reklam Filmi - Murat'la Tanışın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın