Görüş Bildir
Haberler
Özlediğimiz Yapımlar Geri Dönüyor! 2022'de Vizyona Girecek Devam Filmleri

Özlediğimiz Yapımlar Geri Dönüyor! 2022'de Vizyona Girecek Devam Filmleri

Devam filmleri söz konusu olunca çoğu büyük bir hayal kırıklığı olsa da 2022 yılı bize en sevdiğimiz klasik filmlerin devamları ile gerçek bir görsel şölen yaşatacak. İşte Scream serisinden Top Gun'a bu sene gösterime girecek devam filmleri...

Not: Film açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Scream 5

1. Scream 5

Scream filminin beşinci devam halkası olan yapımda, bir dizi korkunç suçu kimin işlediğini bulmak için memleketine geri dönen bir kadının hikayesini konu ediyor. 25 yıl önce korkunç cinayetlerle çalkalanan Woodsboro kasabası, yeni bir katille karşı karşıyadır. Hayalet maskesini takan katil, kasabanın kanlı geçmişine ait sırları yeniden canlandırmak için bir grup gencin peşine düşer. Sidney, yıllar önce başından geçenlere benzer seri cinayetleri çözmek için ayrıldığı Woodsboro kasabasına geri döner.

2. Hotel Transylvania: Transformania

2. Hotel Transylvania: Transformania

İlk filmi 2012 yılında vizyona giren animasyon türündeki Otel Transilvanya'nın devam halkası olan Hotel Transylvania 4, Dracula ve ailesinin yaşadığı maceraları konu ediyor. Sadece ülkemizde değil dünya çapında çok iyi gişe rakamları elde eden ve büyük-küçük tüm seyirci kitlesini eğlendirmeyi başaran Otel Transilvanya serisinin bu zamana kadar çekilen üç filminde de yönetmen koltuğunda Genndy Tartakovsky yer almıştı.

3. The Texas Chainsaw Massacre

3. The Texas Chainsaw Massacre

1974 yapımı Teksas Katliamı filminin devam halkası olan yapımda, elektrikli testereli katil Leatherface'e odaklanılıyor.

4. Downtown Abbey: A New Era

4. Downtown Abbey: A New Era

İngiliz kırsalında bulunan Downton Malikanesi'nde yaşayan zengin Crawley Ailesi üyelerinin yaşamlarına odaklanılan “Downton Abbey” filminin devam halkası olan yapımın oyuncu kadrosunda ilk filmde de rol alan Hugh Bonneville, Jim Carter, Laura Carmichael ve Michelle Dockery gibi isimler yer alıyor.

5. Sonic the Hedgehog 2

5. Sonic the Hedgehog 2

Kirpi Sonic filminin devam halkası olan yapımda, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic'in atıldığı maceralar konu ediliyor. Yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmenliğini üstlenen Jeff Fowler'ın oturduğu devam halkasının senaryosunu Pat Casey ve Joshua Miller kaleme alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

6. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Fantastic Beasts serisinin üçüncü devam halkası olan filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha David Yates oturuyor.

7. Doctor Strange in the Multiverse of Madness

7. Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Zaman Taşı'nın koruyucusu Doktor Strange’in maceraları kaldığı yerden devam ediyor. 'Doktor Strange'in devam halkası olan yapımda Sherlock dizisindeki kurgusal dedektif rolü ile ünlenmesinin ardından Wikileaks: Beşinci Kuvvet, Bilinmeze Doğru Star Trek ve The Imitation Game: Enigma gibi yapımlarda karşımıza çıkan Benedict Cumberbatch ünlü Doktor Strange'e bir kez daha hayat veriyor. İlk filmin yönetmeni Scott Derrickson'ın devam halkasında da kamera arkasına geçeceği yapımda Strange'in sadık yardımcısı usta Wong rolünü bir kez daha Benedict Wong üstleniyor.

8. Legally Blonde 3

8. Legally Blonde 3

Elle Woods adında güzel bir kadının hayatına odaklanılan 2001 yapımı 'Bu Nasıl Sarışın' filminin üçüncü devam halkası olan filmde, Elle Woods'a bir kez daha Reese Witherspoon hayat veriyor.

9. Top Gun: Maverick

9. Top Gun: Maverick

1986 tarihli, başrollerini Tom Cruise ile Kelly McGillis'in paylaştıkları Top Gun’ın devam halkası olan Top Gun: Maverick’ın başrolünde yine Tom Cruise yer alıyor. Tom Cruise, ilk filmde olduğunu gibi Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell olarak hayranlarının karşısına çıkacak. Filmin yönetmenliğini ise Joseph Kosinski üstleniyor.

10. Jurassic World: Dominion

10. Jurassic World: Dominion

2015 yapımı Jurassic World filminin üçüncü devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda Colin Trevorrow oturuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Minions 2: The Rise of Gru

11. Minions 2: The Rise of Gru

Stuart, Kevin ve Bob bir süpermarketten muzlarını alamadıkları için oldukça sinirlidir. Bu duruma çözüm bulmak isteyen ekip, Beyaz Saray’a doğru yola koyulurlar. Durumu şikayet etmek için Beyaz Saray’a geldiklerinde ise kendilerini kapının önünde bulurlar. Kovuldukları için şaşkın ve bir o kadar da sinirli olan Stuart, Kevin ve Bob, kendilerine yapılanların intikamını almak için ABD hükümetini devirmek için zorlu bir maceraya atılır. Bu maceralarında onlara Gru da eşlik edecektir.

12. Thor: Love and Thunder

12. Thor: Love and Thunder

Thor serisinin 4. devam filmi olan 'Thor: Love And Thunder'ın yönetmen koltuğunda Taika Waititi oturuyor.

13. Mission: Impossible 7

13. Mission: Impossible 7

Mission: Impossible 7, ikonik ajan Ethan Hunt ve birlikte çalıştığı IMF ekibinin maceralarını konu ediyor. Tom Cruise’un yeniden Ethan Hunt karakterine hayat vereceği aksiyon türündeki filmde, Rebecca Ferguson üçüncü kez Ilsa Faust karakterini canlandırırken, kadroda Simon Pegg, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Ving Rhames gibi isimler de yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise serinin beşinci devam halkasından itibaren yönetmen koltuğunda oturan Christopher McQuarrie üstleniyor.

14. Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One)

14. Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One)

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atıp, özel yeteneklerle donanan Miles Morales'in maceralarını konu ediyor. Spider-Man: Into The Spider-Verse'ün devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda Joaquim Dos Santos oturuyor.

15. Halloween Ends

15. Halloween Ends

Halloween Ends'de, maskeli katil Michael Myers ve Laurie Strode arasındaki savaş sona eriyor. David Gordon Green'in yönetmen koltuğunda oturduğu yapımda Laurie Strode karakterine bir kez daha Jamie Lee Curtis hayat veriyor. Filmin kadrosunda ayrıca Judy Greer, Andi Matichak, Nick Castle, James Jude Courtney, Tyler Lee Hassard gibi isimler yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Creed III

16. Creed III

Creed filminin üçüncü devam halkası olan yapımın senarist koltuğunda Zach Baylin oturuyor. Filmin başrolünü bir kez daha Michael B. Jordan üstleniyor.

17. Avatar 2

17. Avatar 2

Avatar serisinin 2009 yılında küresel bir fenomen haline gelen devam halkası; bu defa James Cameron'un yaratmış olduğu öykü evreninin hem kökenlerine iniyor hem de sınırlarını genişletmeyi hedefliyor. Avatar'da yaşanan olaylardan birkaç yıl sonra Jake ve Neytiri Pandora'da kendi ailelerini kurmuştur. Ancak onlar evlerini terk etmek zorunda kalır. Bu yüzden Jake ve Neytiri, suyun yüzeri ve altı dahil olmak üzere Pandora'nın dışındaki yerleri keşfetmeye başlar.

18. Aquaman and the Lost Kingdom

18. Aquaman and the Lost Kingdom

Aquaman'in 2. devam filmi olan yapımın başrolünü ilk filmde olduğu gibi Jason Momoa üstleniyor. Filmin kadrosunda ayrıca Amber Heard, Yayha Abdul-Mateen gibi isimler yer alıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sinan Saatçi

Bu nasıl sarışın donmeyeydi iyidi biri neki devami ne olsun