Görüş Bildir
Haberler
2022 Yılında Yayınlanmasını Heyecanla Beklediğimiz 19 Süper Kahraman Filmi ve Dizisi

2022 Yılında Yayınlanmasını Heyecanla Beklediğimiz 19 Süper Kahraman Filmi ve Dizisi

03.01.2022 - 17:05

2021'de çok iyi filmler ve diziler izledik. 2022 yılının böyle olmasını umarak yayınlanacak süper kahraman filmlerini ve dizilerini derledik. Ayrıntılar içeriğimizde 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmler:

1. Black Panther: Wakanda Forever

1. Black Panther: Wakanda Forever

Black Panther serisinin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmenliğini üstlenen Ryan Coogler oturuyor. Black Panther'de babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa'nın, Wakanda ve bütün dünyanın geleceğini tehlikeye atan zorlu bir savaşa katılması ve düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için verdiği mücadele konu ediliyordu.

2. SpiderMan: Across the Spider-Verse (Part One)

2. SpiderMan: Across the Spider-Verse (Part One)

Spider-Man: Across the Spider-Verse – Part One, radyoaktif bir örümcek tarafından ısırılmasıyla bambaşka bir dünyaya adım atıp, özel yeteneklerle donanan Miles Morales’in maceralarını konu ediyor.

3. The Batman

3. The Batman

Filmin senarist ve yönetmen koltuğunda oturan Matt Reeves; etkinlikteki açıklamasında yeni ‘The Batman’ filminin, Batman’in ortaya çıkışından 2 yıl sonrasını konu aldığına işaret etti.

4. Thor: Love and Thunder

4. Thor: Love and Thunder

Thor serisinin 4. devam filmi olan 'Thor: Love And Thunder'ın yönetmen koltuğunda Taika Waititi oturuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Doctor Strange in the Multiverse of Madness

5. Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Zaman Taşı'nın koruyucusu Doktor Strange’in maceraları kaldığı yerden devam ediyor. 'Doktor Strange'in devam halkası olan yapımda Sherlock dizisindeki kurgusal dedektif rolü ile ünlenmesinin ardından Wikileaks: Beşinci Kuvvet, Bilinmeze Doğru Star Trek ve The Imitation Game: Enigma gibi yapımlarda karşımıza çıkan Benedict Cumberbatch ünlü Doktor Strange'e bir kez daha hayat veriyor. İlk filmin yönetmeni Scott Derrickson'ın devam halkasında da kamera arkasına geçeceği yapımda Strange'in sadık yardımcısı usta Wong rolünü bir kez daha Benedict Wong üstleniyor.

6. Morbius

6. Morbius

Bir vampir filmi olan Morbius'ta, başkahramanımız tedavisi olmayan bir kan hastalığını, deneysel bir yöntem ile tedavi etmeye çalışır. Hastalığı, elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ile iyileştirmeye çalışan Morbius, korkunç bir sonuçla karşı karşıya kalır. Deneysel tedavi ile vampire dönüşen Morbius'un hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Birçok zorlu durumla mücadele etmek zorunda kalan Morbius'un hayatta kalmak için sürekli kana ihtiyacı vardır ve artık ışığı çıkması imkansızdır. Bu sorunların yanı sıra o, birçok insanüstü güce de sahip olur.

7. Black Adam

7. Black Adam

Shazam!’ın spin-off‘u olan filmde, anti kahraman Black Adam'a odaklanılıyor. Dwayne Johnson'ın Black Adam'ı canlandırdığı filmin yönetmen koltuğunda Jaume Collet-Serra oturuyor.

8. The Flash

8. The Flash

Bir bilim insanı olan Barry Allen, laboratuvarında çalıştığı sırada beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalır. Fırtınalı bir gecede düşen yıldırım, Allen'ın kimyasallarını, kendisini ve malzemelerini korkunç bir şekilde çarpar. Barry tam bu esnada kimsenin hayal dahi edemeyeceği süper güçler kazanır. Artık inanılmaz hızlı bir şekilde hareket edebilmektedir. Kendi şehri olan Central City'nin suçlularının karşısında durabilecek bir süper kahramanı vardır.

9. Aquaman And The Lost Kingdom

9. Aquaman And The Lost Kingdom

Aquaman'in 2. devam filmi olan yapımın başrolünü ilk filmde olduğu gibi Jason Momoa üstleniyor. Filmin kadrosunda ayrıca Amber Heard, Yayha Abdul-Mateen gibi isimler yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Secret Headquarters

10. Secret Headquarters

Charlie Kincaid bir gün, evinin altında bir süper kahramana ait gibi görünen gizli bir karargah bulur. Bu ilginç keşfini arkadaşlarıyla paylaşan Charlie, çok geçmeden uzaklaştığı babasının bilinenden başka gizli bir hayat yaşadığından şüphelenmeye başlar.

11. Samaritan

11. Samaritan

Samaritan, yirmi yıl önce yapılan bir savaşın ardından yok olduğu düşünülen bir süper kahramanın aslında var olduğunu öğrenen bir gencin hikayesini konu ediyor.

Diziler:

12. Naomi

12. Naomi

Genç bir süper kahramanın hikayesine odaklanacak dizinin arkasında Middle of Nowhere, Selma ve A Wrinkle in Time filmlerinin Oscar ödüllü yönetmeni Ava DuVernay ile Arrow’un yazar ve yürütücü yapımcısı Jill Blakenship bulunuyor. Üvey ailesiyle yaşayan havalı bir lise öğrencisi olan Naomi’nin yaşadığı küçük kasabadan çoklu evrenin doruklarına yaptığı yolculuğu konu edinen dizi, memleketinde doğaüstü olaylar meydana geldiğinde hayatı alt üst olan genç bir süper kahramanı merkezine alacak.

13. Peacemaker

13. Peacemaker

Peacemaker, kendini dünya barışına adamış çılgın bir kahramanın hikayesini konu ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. She-Hulk

14. She-Hulk

Marvel'ın yeşil kahramanı Hulk'ın dişi versiyonu olan karakter aslında Bruce Banner'ın da kuzeni.

15. Ms. Marvel

15. Ms. Marvel

Marvel'ın yeni çizgi roman uyarlamasında Kamala Khan'ın öyküsünü izleyeceğiz.

16. I Am Groot

16. I Am Groot

Baby Groot dizi oluyor. Galaksinin Koruyucuları serisinin sevilen karakteri, kendi animasyon serisine kavuşuyor.

17. Moon Knight

17. Moon Knight

Moon Knight, Bushman adında bir terörist tarafından öldürülen eski bir CIA ajanı olan Marc Spector’ı odağına alıyor. Mısır’ın Ay Tanrısı Khonshu tarafından hayata döndürülen Spector, Bushman’ı öldürür ve Moon Knight’a dönüşür. Çoklu kişilik bozukluğundan muzdarip olan Spector’ın kafasının içinde bazen iş birliği içinde çalışan, bazen de kontrol için savaşan dört farklı kişilik yer alır ve bu durum, olayları karmaşık bir noktaya sürükler.

18. Diabolical

18. Diabolical

Garth Ennis ile Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan ve Eric Kripke tarafından Amazon Prime Video için geliştirilen dizi, ilk sezonda The Boys adıyla bilinen bir grubun, toplum tarafından kahraman olarak görülen süper güçlere sahip kişilerin işlediği suçları ortaya çıkarmaya çalışmasına, ikinci sezonda ise, grubun ifşa olması üzerine artık hayatlarına kaçarak devam etmesi ve bir araya gelebilmek için zor şartlar altında mücadele vermelerine odaklanmıştı. The Boys: Diabolical dizinin ikinci spin-off projesi olacak. Daha önce eylül ayında dizinin üniversite ortamında geçecek bir spin-off'u onay almıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

19. Baymax!

19. Baymax!

Baymax adlı bir robot ve 2 erkek kardeşin hikayesi. San Fransokyo (San Francisco ve Tokyo’nun birleşimi) adlı kurgusal bir metropolde, robot bilimleriyle uğraşan Hiro Hamada adlı genç ve robotu Baymax, bir suçu günyüzüne çıkarmak için çalışmaya başladılar ve acemi suç savaşçılarıyla birlikte bir takım oldular. Suçu çevreleyen gizemi çözmek için Wasabi, Honey Lemon, GoGo Tomago ve Fred bu işe dahil oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
112
33
24
13
10
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın