Görüş Bildir
Haberler
Oyuncularından Yapımcısına Kanaga'ya İmza Atan 7 Muhteşem İnsan

Oyuncularından Yapımcısına Kanaga'ya İmza Atan 7 Muhteşem İnsan

kanaga
02.02.2018 - 18:51

4 Mart'da Onedio'da yayına girecek 13 bölümlük KANAGA dizisinin oyuncularından yapımcısına kadar tam tekmil kadrosunu sizler için derledik. 

Bakalım listede kimler varmış:)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hepimizin yakında tanıdığı ve hayranı olduğu MEHMET GÜNSÜR, Mardin Tamay rolüyle karşımızda.

1. Hepimizin yakında tanıdığı ve hayranı olduğu MEHMET GÜNSÜR, Mardin Tamay rolüyle karşımızda.

Mehmet Günsür'u tanıtmaya çok da gerek yok. Canlandırdığı karakterler de kendisinin aynası gibi sanki. Hepsi  ayrı ayrı sevilesi , aşık olunası. Son dönemde  Osmanlı şehzadeliğinden, martıların efendiliğine pek çok rolde izlediğimiz Mehmet Günsür, KANAGA dizisinde kendisiyle ve dünyanın gizemi ile ilgili gerçeklerin peşine düşmüş bir bilim insanı olan Mardin'i canlandırıyor.

2. Papaz olması beklenirken aktör çıkmış yetenekli oyuncu: KEVORK MALİKYAN

2. Papaz olması beklenirken aktör çıkmış yetenekli oyuncu: KEVORK MALİKYAN

Dizide Mardin'in arkeolog babası ENKİ TAMAY'ı canlandıran başarılı oyuncu Kevork Malikyan'ın Diyarbakır'dan Londra'ya uzanan ilginç bir hikayesi var. Diyarbakır'da ailesiyle yaşarken, 10 yaşında papaz olması için İstanbul'a yollanan Kevork Malikyan'ın oyunculuğa olan yeteneği keşfedilince eğitim alması için Londra'ya gönderiliyor ve yıllarca İngiltere'nin en önemli tiyatroları olan Globe Theatre, National Theatre ve The Royal Shakespeare Company'de sahne alıyor. Kendisinin Steven Spielberg'in yönettiği Indiana Jones filminde Harrison Ford ile birlikte rol aldığını da  belirtmeden geçmeyelim.

3. Almanca öğretmenliğinden kamera karşısına geçen bir anne: SİBEL GÜNSÜR

3. Almanca öğretmenliğinden kamera karşısına geçen bir anne:  SİBEL GÜNSÜR

Dizide Mardin'in (Mehmet Günsür) annesi Melek Tamay'ı canlandıran SİBEL GÜNSÜR, gerçekte de ünlü oyuncunun öz annesi. 1940 doğumlu Sibel Günsür Boğaziçi Üniversitesi'nde Almanca öğretmenliği yapmış ve bir dönem de Berlin'de de çalışmıştır. Kızı Zeynep Günsür Yüceil tarafından kurulan Hareket Atolyesi'nde çeşitli roller almış Sibel Günsür, KANAGA'daki oyunculuğu ile Maverick Awards'da en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü almıştır.

4. İtalyan belgesel yönetmeni: CATERINA MONGIO

4. İtalyan belgesel yönetmeni: CATERINA MONGIO

Mehmet Günsur ile 2006 yılında evlenen İtalyan yönetmen CATERINA MONGIO, dizide YAZ'ın annesi, Mardin'in ise yakın dostu Mia karakterini canlandırıyor.Aynı zamanda Kanaga'nın yönetmenlerinden biri. Daha çok belgesel projelerine yönetmenlik yapan Caterina Mongio aynı zamanda üç çocuk annesi.  Brezilya ile ilgili çok güzel bir belgesel projesi mevcut. İzlemek isteyenler buraya buyursun:  

https://vimeo.com/62697755

5. Sanat dünyası için gelecek vaad eden bir genç: YAZ YÜCEİL

5. Sanat dünyası için gelecek vaad eden bir genç: YAZ YÜCEİL

1995 doğumlu YAZ YÜCEİL Roma Fim Akademisi'nde eğitim alıyor. Bir dönem Efes Pilsen altyapısında basketbol oynayan Yaz,  KANAGA'daki oyunculuğu ile Maverick Awards'da en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne aday gösterildi.

Aynı zamanda bir müzik grubunda da solistlik yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uzun yıllardır İstanbul eğlence hayatına renk katan ünlü işletmeci: KAAN YÜCEİL

6. Uzun yıllardır İstanbul eğlence hayatına renk katan ünlü işletmeci: KAAN YÜCEİL

KANAGA dizinin yapımcısı olduğu gibi oyuncu kadrosunda da yer alan  KAAN YÜCEİL,  20 yılı aşkın süredir yüzlerce yerli ve yabancı müzisyenin sahne aldığı İstanbul'un sayılı müzik kulüplerinden birinin ortaklarından ve aynı zamanda DJ'lerinden. Aynı zamanda KANAGA'nın yapımını üstlenen NNACO'nun kurucu ortaklarından.

7. The New School ekolünden bir yönetmen: TOLGA YÜCEİL

7. The New School ekolünden bir yönetmen: TOLGA YÜCEİL

KANAGA dizisinin yönetmenlerinden biri olan TOLGA YÜCEİL, NewYork CUNY'de fotoğrafçılık, New School'da da sinema eğitimi görmüş, pek çok kısa film, belgesel ve reklam projesine imza atmıştır. Aynı zamanda KANAGA'nın yapımını üstlenen NNACO'nun kurucu ortaklarından kendisi. Kısa film meraklıları için Master Plan (2011) ve Huzur (2008) , belgesel meraklıları için kendisinin görüntü yönetmenliğini yaptığı Eski Açık Sarı Desene (2003) şiddetle tavsiye edilir.

Master Plan'ı izlemek isteyenler buyursunlar:

https://www.youtube.com/watch?v=SP0W0tGyrBk&list=PL07N3biTdbPcSPn9r8r2FI82CKV3At1LS

8. BONUS: Müzikten kısa filme, pek çok sanat projesinin mutfağı: NNACO PRODUCTION

8. BONUS: Müzikten kısa filme,  pek çok sanat projesinin mutfağı: NNACO PRODUCTION

KANAGA'ya imza atan ekip saydığımız 7 kişiyle sınırlı kalmıyor. KANAGA , bir NNACO Film projesi ve bu organizasyonun altında bir araya gelen Zeynep Günsür (Proje Koordinatörü), Burak Yüceil (Yapımcı Ortak) ve Ece Ulutan ( Diyalog Geliştirme) gibi isimler de KANAGA'nın mimarları arasında yer alıyor. 

1998 yılında New York’ta kurulan NNACO, farklı disiplinlerden kişilerin buluşup ortak projelerin üretildiği bir oluşumdur. NNACO, 2000 yılında İstanbul’a taşındı ve  kendi projelerini gerçekleştirirken aynı zamanda da televizyon reklam prodüksiyon şirketi olarak faaliyetlerine başladı.  2001 yılında IKSV festival filmleriyle başlayan şirket, günümüze kadar 40 ın üzerinde reklam filmi çekmiştir.  NNACO, aynı zamanda üretmiş olduğu kısa filmlerle Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde festivallere katılmış, ödüller kazanmıştır.

NNACO'nun diğer projeleri için keyifli seyirler:)

https://www.youtube.com/channel/UCU3u0dSU5Mh2FKuvtrnWAWQ

https://www.youtube.com/watch?v=xYAac7ffZP0&t=25s

https://www.youtube.com/watch?v=QdFOfcZp2ns&index=2&list=PL07N3biTdbPcSPn9r8r2FI82CKV3At1LS

KANAGA Dizisi - Fragman

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
39
16
5
3
3
1