Görüş Bildir
Haberler
Oynadığı Dizilerle Bir Dönem Tüm Türkiye'nin Sevgilisi Olan Çocuk Oyuncular

Oynadığı Dizilerle Bir Dönem Tüm Türkiye'nin Sevgilisi Olan Çocuk Oyuncular

Captain Price
13.10.2018 - 09:14 Son Güncelleme: 13.10.2018 - 14:04

Herkesin sarılıp öpmek istediği bu oyuncular kimlermiş hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alihan Türkdemir

1. Alihan Türkdemir

29 Haziran 2009 yılında İstanbul’da doğdu. 2014 yılında 5 yaşındayken yer aldığı THY internet reklamıyla oyunculuğa başlayan Alihan Türkdemir 2014-2017 yılları arasında pek çok markanın reklam filminde rol aldı. Serçe Sarayı ile dizilerde rol almaya başlayan Alihan Türkdemir, bugüne kadar Muhteşem Yüzyıl Kösem, Evlat Kokusu ve Dolunay dizilerinde yer aldı. Bunların yanı sıra Dede Korkut Salur Kazan, Zoraki Kahraman, Acı Tatlı Ekşi sinema filmlerinde de rol alan Alihan Türkdemir, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ’un oğlunu canlandırdığı 'Hadi Be Oğlum' filminde yer almıştır.

Kaynak

2. Ataberk Mutlu

2. Ataberk Mutlu

14 Haziran 2005'de Çorlu Tekirdağ'da doğan Ata Berk Mutlu, ailesi tarafından 4 buçuk yaşındayken ajansa başvuru yapılmış ve beğenilerek ilk deneyimi olan Danino Süt reklamı ile sektörle tanışmıştır. Hemen ardından Cuma'ya Kalsa dizisi ile ilk dizi tecrübesini oynadığı Berk karakteriyle kazanmıştır. Daha sonra Aşk Bir Hayal 'Reşat', Anneler ile Kızları 'Yusuf' , Bulutların Ötesi 'Dağhan', Karadayı 'Nazif', Poyraz Karayel 'Sinan' rollerini üstlenmiştir.

Kaynak

3. Beren Gökyıldız

3. Beren Gökyıldız

Beren Gökyıldız 2009'da İstanbul'da dünyaya geldi. İlk kez 3,5 yaşında reklam filminde oynadı ve 4 yaşında dizi setleriyle tanıştı. Kocamın Ailesi 'Pelin' , Güldüy Güldüy, Anne 'Melek/Turna', Bizim Hikaye 'Ayşe'  rollerini üstlendi. Şu anda Buğra Gürsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun rol aldığı dizide 'Öykü' karakterini canlandırıyor.

4. Berat Efe Parlar

4. Berat Efe Parlar

2004 doğumlu Berat Efe, 3.5 yaşında katalog çekimlerinde ve reklamlarda oynadı. Melekler Korusun, Geniş Aile, Fatmagül'ün Suçu Ne? , Böyle Bitmesin, Düğün Dernek, Gelmeyen Bahar, Poyraz Karayel, Baskın: Karabasan, Siccin 2, İftarlık Gazoz ve Familya yapımlarında çeşitli roller aldı.

5. Emir Berke Zincidi

5. Emir Berke Zincidi

2005 doğumlu Emir Berke, birçok reklam filminde oynadıktan sonra 'Bu Kalp Seni Unutur mu?' adlı dizide Ali rolünü canlandırdı. Öyle Bir Geçer Zaman ki, Küçük Ağa, Bir Deniz Hikayesi, Arka Sokaklar yapımlarında da rol aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Furkan Kızılay

6. Furkan Kızılay

1990 doğumlu Furkan Kızılay, 'Çocuklar Duymasın' adlı dizideki Havuç rolüyle ünlenmiştir. Çocuklar Duymasın, Çocuklar Ne Olacak? , Aslan Ailem, Emret Komutanım Şah Mat, Hannas, Kolpaçino 3. Devre, Organik Aşk Hikayeleri yapımlarında rol aldı. Ayrıca aktif olarak şarkıcılık da yapıyor.

7. Ayberk Koçar

7. Ayberk Koçar

1 Ocak 2000 doğumlu Ayberk, 'Aliye' dizisindeki rolüyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Daha sonra Doktorlar, Karınca Yuvası, Pulsar, Benim Hala Umudum Var adlı yapımlarda rol almıştır.

8. Ege Tanman

8. Ege Tanman

1998 doğumlu Ege, 'Kınalı Kar' dizisiyle setlere başladı. Sonrasında Sır Kapısı, Yusufçuk, Büyük Buluşma, Kandil, Babam ve Oğlum, Kezban Yenge, Sev Kardeşim, Acemi Cadı, Bez Bebek, Çocuk, Beş Şehir, Leyla ile Mecnun, İbreti Alem, Şubat, Ben de Özledim, Savaş yapımlarında rol aldı.

9. Batuhan Karacakaya

9. Batuhan Karacakaya

1997 doğumlu olan Batuhan, 'Aşk-ı Memnu' dizisindeki Bülent karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Bıçak Sırtı, Umutsuz Ev Kadınları, Diriliş Ertuğrul, Uzun Hikaye, Bekle Beni, Dersimiz Atatürk, Aşk Tesadüfleri Sever adlı yapımlarda rol aldı.

10. Merve Erdoğan

10. Merve Erdoğan

1991 doğumlu olan Merve, 'Bücür Cadı' dizisiyle ekranlara merhaba dedi. Ayrı Dünyalar, Örümcek, Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Arka Sıradakiler, Bir Ömür Yetmez, Emret Komutanım Yeniden, Sevdaluk adlı yapımlarda rol aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ece Çeşmioğlu

11. Ece Çeşmioğlu

1991 doğumlu olan Ece, ilk dizi deneyimini Çocuklar Duymasın ile yaşamıştır. Daha sonra Gümüş, İki Aile, Eyvah Halam, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Firar, Yaz'ın Öyküsü, Kalbim Yangın Yeri, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Yüz Yüze, Yuvamdaki Düşman adlı yapımlarda rol aldı.

12. Zeynep Özkaya

12. Zeynep Özkaya

1998 doğumlu olan Zeynep, Sihirli Annem dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra İki Aile, Eyvah Halam, Altındağlı adlı yapımlarda rol aldı.

13. Can Kartal

13. Can Kartal

1998 doğumlu Can, Ezel, Muhteşem Yüzyıl, Nuri, Kayıp, Medcezir adlı yapımlarda rol aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
162
70
47
26
21
14
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?