Görüş Bildir
Haberler
Oturma Pozisyonunun Senin Kişiliğin ve Düşüncelerin Hakkında Ne Söylediğini Biliyor musun?

Oturma Pozisyonunun Senin Kişiliğin ve Düşüncelerin Hakkında Ne Söylediğini Biliyor musun?

Sen fark etmesen de şu anda oturuş şeklin kişiliğin ve düşüncelerin hakkında bir şeyler söylüyor! Belirli bir oturuş şeklin varsa bu senin genel yapını, o anki oturuşun ise etrafa yansıttığın algıyı ortaya koyuyor. Bazı oturma pozisyonları saldırgan bir his verebilir, diğerleri ise insanlara güvensiz veya utangaç hissettiğinizi gösterir. Oturma pozisyonunun senin hakkında ne söylediğini biliyor musun? Daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam et.

Kaynak: The Way You’re Currently Sitting Reveals Everything About Your Personality

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bağdaş kurmak

1. Bağdaş kurmak

Yerde bağdaş kurup oturmak, kendini açık ve kaygısız hissettiğini gösterir. Bu oturuş, dizlerin yanlara doğru yayılmasıyla, fiziksel olarak yeni fikirlere açık olduğunu gösterir. Bu şekilde oturmak için gereken esneklik, aynı zamanda duygusal olarak da esnek olduğunu gösterir. Nice kaygısız günler dileğiyle...

2. Dik ve iyi duruş

2. Dik ve iyi duruş

Tahmin edebileceğin gibi, mükemmel oturmak, kendinden emin olduğun anlamına gelir. Bu oturuşu sürekli gerçekleştiriyorsan güçlü ve güvenilir bir insansın demektir. Ayrıca bu oturuş yardım çağrılarına da yanıt veren biri olduğunu gösterir. Tüm yelkenlerin yere bile inmiş olsa hayatta nasıl eğlenebileceğini ve küçük şeylerin tadını çıkarabileceğini çok iyi biliyorsun.

3. Yaslanarak oturmak

3. Yaslanarak oturmak

Kollarını yaslanmanın analitik olduğunu gösterebileceğini biliyor muydun? Geriye yaslanma, hareket etmeden bir durumu gözlemlemeni sağlar. Bir sohbete katılmadan önce dikkatli olduğun ayrıca gördüğün şeyleri almaktan hoşlandığın anlamına gelir.

4. Birbirine geçmiş ayak bilekleri

4. Birbirine geçmiş ayak bilekleri

Ayak bileklerini iç içe geçirmek ince ve zarif biri olduğunu gösterir. Nispeten rahat bir pozisyon olduğu için hafifçe açık bacaklı çapraz ayak bilekleri bulunduğun ortamda rahat hissettiğin anlamına gelir. Ayak bileklerinden geçirerek oturduğunda etrafına kraliçe gibi kendine güvendiğini göstermiş olursun.

5. Kol dayama

5. Kol dayama

Eğer bacaklarını sıkarak oturmaya ve koltuk kolçaklarını kullanmaya eğilimliysen, duyarlı ve çevredekilerin her zaman farkında olan birisindir. Kolçaklar seni hem fiziksel hem de duygusal olarak sabit tutar. Ayrıca konfor ve güvenlik sağlarlar. Kolçakların sık sık kullanılması, arkadaşların ve ailenin genellikle duygusal olarak sana bağlı olan kişiler olduğu anlamına gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kolları kavuşturma

6. Kolları kavuşturma

Kollarını iç içe geçirmek genellikle güç, savunmasızlık ve özgüven göstergesidir. Aynı zamanda vücudunu kollarını kullanarak dünyadan koruduğun için koruyucu hissettiğin anlamına da gelebilir. Kollarını kenetleyen insanlar genellikle düşünceli, ciddi ve doğal olarak çok analitik kişilerdir.

7. Yan oturuş

7. Yan oturuş

Dizlerini büküp yana doğru oturmak, doğal bir tatlılığa sahip, hassas ve özenli bir insan olduğunu gösterir. Bu konum aynı zamanda biraz çapkın hissettirdiğin anlamına da gelebilir! Dizlerin ve göğsün potansiyel iş ortağına yöneliyorsa, açık ve müsait olduğunu gösteriyorsun demektir. Seni gidi seniiii...

8. Elleri bacak arasına sıkıştırma

8. Elleri bacak arasına sıkıştırma

Ellerini bacaklarının arasına sıkıştırman, utangaç ve düşünceli olduğunu gösterebilir. Ellerini tutarak birleştirmen sakin ve aklı başında izlenimi verir. Ayrıca alçak gönüllü ve diğer insanların hislerine karşı çok hassassın. Sen inanılmaz merhametli ve kibar bir insansın.

9. Diz çökmek

9. Diz çökmek

Diz çökme kolay bir pozisyon olmadığı için genellikle kendini iddialı hisseden kişiler tarafından gerçekleştirilir. Çoğu zaman diz çökerek oturan kişiler, ebeveynleri ile ve çocuk akrabalarıyla oyun oynayarak vakit geçiren kişilerden oluşuyor. Kişilik bakımından da doğal bir lidersin ve hızlı problem çözmede çok iyisin.

10. Orta nokta

10. Orta nokta

Bir bankın, kanepenin veya masanın ortasında oturmak, tamamen kendinden emin olduğun anlamına gelir. Deneyimsiz ve çekingen insanlar, nerede oturmaları gerektiği konusunda endişe duyarlar fakat kendinden emin kişiler, nerede olurlarsa olsunlar, bir kez bile düşünmeden otururlar. İşte sen bu kendinden emin kişisin. Ayrıca cesur ve arkadaş canlısısın, arkadaşlarınla ​​çok kolay anlaşırsın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bacak sallamak

11. Bacak sallamak

Sık sık bacaklarını sallıyor veya bacak bacak üstüne atıyorsan bu senin düzenli ve dakik bir insan olduğunu gösterir. Her zaman vaatleri yerine getiriyorsun ve kaos anlarında bile sakin kalabiliyorsun. Bazı zamanlar hariç! Bir şeyler mükemmel olacak diye strese girmene gerek olmadığını unutma.

12. Eller kucakta

12. Eller kucakta

Ellerini çapraz bir şekilde bacaklarının üstünde konumlandırıp kibarca oturan kişiler genellikle sakin, huzurlu ve naziktirler. Sen de muhtemelen çok sosyal biri değilsin ama harika bir sohbet uzmanı ve çok sadık bir arkadaşsın. Dikkatli ve düşünerek konuşan bir insansın ve anlattıkların dinlenir ve saygı duyulur.

13. Elleri sıkmak

13. Elleri sıkmak

Eğer sürekli olarak ellerini sıkarak kucağında konumlandırıyorsan büyük olasılıkla tutkulu ve duygusal bir insansındır. Ayrıca sıcak kanlısın, tatlısın ve insanları güldürmeyi ve iyi hissettirmeyi seviyorsun. Ponçik misin seeen?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
295
270
116
59
33
32
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Ben bacaklarımı koltuk tepesine atarak tepetaklak bir şekilde oturuyorum.Bu pozisyon niye yok bu listede?

Unicorn

Seni her yerde görüyorum amk bide profil resminde Louis var hep gözüm çarpıyo sırf bunu yazmak için hesap açtım sldkfdlskckdsfj

GravitoniumM

Bu oturma pozisyonlarına bakarsak dünyada hiç kötü insan yok anlaşılan.

Pasif Kullanıcı

Şahsen ben listedeki hepsini yapıyorum, onedio sen kesin bilirsin.Benim kişiliğim ne ? 100 er gram Lüks Karışık çerez falan mı ? =)