Görüş Bildir
Haberler
Otel Müşterilerinin En Tuhaf İstekleri

Otel Müşterilerinin En Tuhaf İstekleri

Onedio Medya
13.05.2014 - 16:00 Son Güncelleme: 13.05.2014 - 16:42
İçeriğin Devamı Aşağıda

Oteller müşteri memnuniyetini ön planda tutarak misafirlerinin tüm taleplerini yerine getirmeye çalışsalar da, bazı talepler herkesi şaşkınlığa sürüklüyor. Uçak bileti, otel ve araba kiralama fiyatlarını aynı platformda karşılaştıran uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, otel müşterilerinin en garip taleplerini araştırdı.

Araştırmaya göre otel müşterilerinin en garip talepleri arasında odaya keçi çanı ve ölü fare istemek ile, tuvaletin maden suyuyla doldurulması bulunuyor. Hatta kimi misafirler çarşafların fazla beyaz olmasından bile şikayet edebilirken, kimisi de kız arkadaşının horlaması yüzünden uyuyamadığı için otelden indirim talep edebiliyor.

Otel dendiğinde rahat ve her ihtiyacın karşılandığı bir ziyaret akla geliyor, ancak kimi talepler akla hayale gelmeyecek türden. İnternet sitesi ile olduğu kadar mobil uygulamalarıyla da dünyada seyahat etmek isteyenlerin hayatını kolaylaştıran ve en hesaplı alternatifleri sunan Skyscanner’ın 400 otel çalışanı ile gerçekleştirdiği uluslararası araştırma, otel misafirlerinin en garip talep ve şikayetlerini ortaya koyuyor.

Şaşırtan Talepler

Otel müşterileri menüden banyoya ve hatta uyku alışkanlıklarına kadar ilginç istekleriyle şaşırtıyor. Tek bir müşteri için 16 yastık en garip talepler arasında yer alırken, uykuya yardımcı olması için keçi çanı isteyen de bulunuyor. Araştırmaya göre çoğu garip talep yemekle ilgili geliyor; otel görevlileri günde 15 salatalık, tavuğun sadece sağ butu ve gece boyunca her saat başı bir bardak su getirilmesi gibi isteklerle karşılaştıklarını belirtiyor.

En garip otel talepleri listesinde banyoyla ilgili istekler de sıkça yer alıyor. Kimileri banyonun bal ile kimileri de çikolatalı süt ile doldurulmasını talep ederken, tuvaletin maden suyuyla doldurulmasını isteyen bile olabiliyor.

“Dondurma Çok Soğuktu”

Otel müşterilerinden gelen şikayetler de en az talepler kadar ilginç. Çarşafların çok beyaz olması, denizin çok mavi olması her müşteriyi memnun etmezken, köpeği ziyaretten memnun kalmadığı için ücretin iade edilmesini isteyenler de çıkabiliyor. Araştırmaya göre kız arkadaşının horlaması yüzünden uyuyamadığı için indirim talep eden bir misafir de bulunuyor.

En Garip Talepler

  • Gece boyunca her saat başı bir bardak su getirilmesi

  • Günde 15 salatalık

  • Tuvaletin maden suyu ile doldurulması

  • Bal banyosu

  • Uyuyabilmek için keçi çanı sesi

  • Tavuğun sadece sağ butu

  • Ölü fare

  • Çikolatalı süt banyosu

  • 16 yastık (tek bir misafir için)

  • Timsah çorbası

En Garip Şikayetler

Çarşafların fazla beyaz olması,

Denizin fazla mavi olması,

Dondurmanın çok soğuk olması,

Banyonun fazla büyük olması,

Kız arkadaşın horlaması yüzünden uyuyamama (indirim isteniyor),

Misafirin köpeğinin konaklamadan memnun kalmaması (iade isteniyor),

Deniz manzarası olmaması (Londra Mayfair’de ve İtalya’da denizden 80 km uzaktaki otellerde),

Vejetaryen menüde et bulunmaması,

Garsonun fazla yakışıklı olması,

Damadın annesine balayı suiti verilmemesi.

Gerçek Gündem

Kaynak: http://www.gercekgundem.com/gezi-meka...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
faruk_tbk

listeye beni de eklemek lazım.orijinal olayım derken bokunu çıkaranlarla aynı otelde kalamıyorum :D