Görüş Bildir
Haberler
YKS
ÖSYM’den MSÜ Açıklaması: MSÜ Geç Başvuru Ne Zaman Bitiyor?

ÖSYM’den MSÜ Açıklaması: MSÜ Geç Başvuru Ne Zaman Bitiyor?

Milli Savunma Üniversitesi’ne öğrenci seçmek için yapılan MSÜ başvuruları geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Çeşitli sebeplerle başvuruları kaçıran subay adayları, geç başvuru ile MSÜ başvurusu yapabiliyor. 23 Şubat’ta sona erden MSÜ başvuruları sonrasında, ÖSYM bugün (3 Mart) geç başvuruların alınmaya başlandığını duyurdu. Peki MSÜ geç başvuru ücreti kaç para? MSÜ geç başvurusu nasıl yapılır? İşte MSÜ geç başvuru ile ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

MSÜ Geç Başvuru Nasıl Yapılır?

MSÜ Geç Başvuru Nasıl Yapılır?

ÖSYM, MSÜ geç başvurularının bugün yapılacağını ve adayların en geç saat 23.59’a kadar internet aracılığıyla bireysel başvurularını tamamlaması gerektiğini duyurdu. MSÜ geç başvuru ücreti 165 TL’dir. Başvuru yapmak isteyen adaylar, anlaşmalı bankalara bugün başvuru ücretini yatırması gerekir.

YKS Detayına Dikkat!

YKS Detayına Dikkat!

2021-MSÜ’ye başvuran adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları ikinci Seçim Aşamalarına katılabilmeleri için ayrıca, ÖSYM tarafından 26-27 Haziran’daki 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavına (2021-YKS) başvurularını yapmaları ve Harp Okulları için, 2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavının (YKS) birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testlerine (AYT); Astsubay Meslek Yüksekokulları için 2021-YKS birinci Oturumu olan Temel Yeterlilik Testine (TYT) girmeleri gerekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın