Görüş Bildir
Haberler
Osmanlıspor 0-1 Fenerbahçe

Osmanlıspor 0-1 Fenerbahçe

Fatih
29.10.2015 - 18:01 Son Güncelleme: 29.10.2015 - 21:02

Akçay: "Şansımızın bir yerde döneceğini düşünüyorum"

Ankara 'da Fenerbahçe 'ye 1-0 mağlup olan Osmanlıspor' da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Akçay'ın sözleri:

'Son iki haftada iyi oyunumuz var ama sonuç yok. Gençlerbirliği maçında bireysel hata, bu maçta da rakibin kaliteli oyuncusunun bireysel becerisi sonucu gol yedik. İkinci yarı gereken oyunu sağlamış olmamıza rağmen gol vuruşu konusunda yetersiz kaldık ve kaybettik. Bunları yapmamız gerekiyor artık. Bu şansımızın bir yerde döneceğini düşünüyorum.'

'Kötü bir döneme girdik. 4 sakat ve 2 cezalı oyuncuyla kötü bir dönemden geçerken 2-3 hafta geriye gittik. Umarım toparlanırız.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/akcaydan-yenilgi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Pereira’yı sinirlendiren soru

Maç sonunda yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Pereira şunları söyledi;

Bu akşam zorlu bir rakip ile oynadık. Deplasmanda zor oldu her şey. Ajax ve Galatasaray gibi iki tane mücadele gücü yüksek maçı geride bıraktık. Bu akşam takım olarak çok büyük mücadele gösterdik. Kolay değildi ama başardık. Çok önemli bir galibiyet yaşadık. Rakibimiz Galatasaray’ı mağlup etmişti. 3 puan bizim için çok önemliydi ve bunu başardığımı için mutluyuz.

Vitor Pereira, taraftarın kötü oyun tepkisini soran muhabire ise şunları söyledi;

Bana artık dalga geçer gibi, saçma sorular sormayın. Ajax karşısında baskı yapan bir takım var mıydı yok muydu? Aynı şekilde Galatasaray maçında da öyleydi. Bunların artık farkına varın. Bu sorulardan iyice sıkıldım. Bana böyle salakça sorular sormayın.

Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü, bunları söyledikten sonra sinirli bir şekilde röportajı terk etti. 

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/perei...

Osmanlıspor 0-1 Fenerbahçe

Osmanlıspor 0-1 Fenerbahçe
Osmanlıspor 0-1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, Osmanlıspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Son 4 lig maçında 1 galibiyeti bulunan Fenerbahçe, derbi beraberliği sonrasında Başkent deplasmanına çıktı. Ankara Osmanlı Stadı'nda Osmanlıspor'la karşılaşan sarı-lacivertliler sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren gol 52. dakikada Alper Potuk'tan geldi. Süper Lig'de bu sezon ilk golünü atan Alper, ligde en son geçen sezonun 34.haftasında gol sevinci yaşamıştı. 

https://twitter.com/Fenerbahce/status/659791181790900224

Fenerbahçe'de bu karşılaşma öncesi Nani'nin dışında kadroda sakatlıkları bulunan Caner Erkin, Abdoulaye Ba ve Michal Kadlec'in de kadroda yer almaması teknik direktör Vitor Pereira'nın canını sıkıyordu. Bu karşılaşmada sakatlar kervanına Lazar Markovic de katıldı. Karşılaşmanın henüz 27. dakikasında kendisini yerde bulan Sırp yıldız Lazar Markovic sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Markovic'in yerien oyuna Fernandao dahil oldu.

Fernandao oyuna girdikten sonra maça hareket geldi. 35. dakikada Diego'nun sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşa penaltı noktasına yakın bir noktada iyi yükselen Fernandao'nun kafa vuruşunda top Hakan Aslantaş'ın eline çarpıp kaleci Artur Moraes'te kaldı. Maçın hakemi Hüseyin Göçek bu pozisyonda oyunu devam ettirdi.

Portekizli yıldız futbolcu Nani'nin yokluğunda, sol kanatta forma giyen Alper Potuk takımın en etkili ismiydi. Ligde Akhisar Belediyespor ile 7. haftada oynanan maçın ardından bu sezon ikinci kez sahaya ilk 11'de çıkan Milli futbolcu Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü attı. 

İlk yarısı 0-0 berabere biten maçta Fenerbahçe Alper Potuk'un 52. dakikada attığı golle, Osmanlıspor deplasmanında 1-0 öne geçti. Fernandao'nun yerden pası ile ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda buluşan Alper Potuk, topu sağına çektikten sonra çok sert bir plase vuruşla topu kaleci Artur Moraes'in solundan ağlarla buluşturdu. 

Maçta büyük efor sarfeden Alper Potuk 88. dakikada sakatlık geçirdi ve yerini Mehmet Topuz'a bıraktı. 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 1-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 21'e çıkardı. Osmanlıspor ise 11 puanda kaldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
18
5
5
2
2
0