Görüş Bildir
Haberler
Oppo'dan 6 GB RAM'li Telefon Geliyor

Oppo'dan 6 GB RAM'li Telefon Geliyor

Batuhan
29.12.2015 - 13:36

Çinli telefon üreticisi Oppo, Android telefon piyasasında büyük bir atılım yapıp, 6 GB RAM'e sahip telefon ile karşımıza çıkabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çin'in yükselen yıldızı Oppo 'nun, geçtiğimiz günlerde OnePlus firması ile birleşmeye gideceği iddia edilmişti. Bugün ise Oppo ve OnePlus birleşme haberlerine gölge düşürecek bir sızıntı haberi geldi.

Oppo'nun 2016 yılında tanıtacağı yeni amiral gemisi Find 9 modeli hakkında gelen bu sızıntı haberi, Android telefon piyasasında büyük bir atılım yapılacağının sinyallerini veriyor.

Söylentilere göre Oppo Find 9 , 5.5 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde ekran, 21 Megapiksel çözünürlüğünde kamera, USB Type-C portu ve Snapdragon 820 yonga seti ile gelecek. Buraya kadar her şey normal görünüyor. Dananın kuyruğu RAM bölümünde kopuyor.

Oppo Find 9 'un 6 GB RAM ile geleceğinin sızıntıda yer alması büyük sansasyon yarattı. Google 'ın RAM tüketimi konusunda Android 6.0 Marshmallow sürümü ile olumlu yönde hamleler yapması ve 2 GB RAM 'e sahip modellerde bile diğer sürümlere göre akıcı bir deneyim sunmasını anlaşılan Oppo bir kenara itiyor.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
3
2
1
1
0