Görüş Bildir
Haberler
Open DNS ayarı

Open DNS ayarı

Barış Ay
12.01.2014 - 13:31 Son Güncelleme: 12.01.2014 - 13:35

Open DNS ayarı

İnternet ortamı içerisinde artık kullanıcıların sayısının çok fazla arttığı malum. Kullanıcıların sayısı artınca da her sektörde meydana geldiği gibi internet sektörü üzerinde de iyi insanlardan faydalanmak isteyen bir kitle meydana geliyor. Bu kitleye önlem almak içinse en alternatif DNS adresleri sağlayıcılarından birisi olan OpenDNS ayarlarını kullanmanız, kişisel güvenliğinizi tam anlamıyla sağlamanız açısından oldukça faydalı olabilir.

Peki, Open DNS ayarları bizlere tam olarak neleri sunacak? Bildiğiniz gibi kimlik avı yöntemi artık çok fazla kullanılan bir yöntem olmaya başladı. Kişisel bilgilerinizi başkalarına sunmamak için alabileceğiniz basit güvenlik yöntemlerinden birisi de kaliteli bir bağlantı süzgecine sahip olmaktan geçiyor.

İşte buradaki süzgeç görevini de tam olarak OpenDNS ele alıyor. OpenDNS’in size sunacaklarından faydalanmanız için DNS ayarlarınızı 208.67.222.222 ve 208.67.220.200 şeklinde ayarlayıp ayarlarınızı kaydederek bağlantınızın güncellemesi gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirmenizin hemen ardından sizlerde OpenDNS’in size sunmuş olduğu faydalardan tamamen pratik ve güvenli bir şekilde faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Kaynak: http://blog.proxtik.com/open-dns-ayari/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın