Görüş Bildir
Haberler
Online Oyun Tavsiyesi Arayanlar İçin Son Dönemin En Popüler PC, Konsol ve Mobil Oyunları

etiket Online Oyun Tavsiyesi Arayanlar İçin Son Dönemin En Popüler PC, Konsol ve Mobil Oyunları

Açık dünya ve battle royal oyunları son dönemlerin en popüler oyunları arasında yer alıyor. Üstelik büyük oyun firmalarının bir de mobil oyunlara el atması, oyunları çevrimiçi olarak oynanabilir hale getirmesi piyasayı iyice kızıştırdı. Piyasa kızıştı ama biz kullanıcıların da seçenekleri arttı. 

Gelin hep birlikte online oyun tavsiyelerine bakalım. Son dönemlerin en iyi oyunlarına bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masaüstü cihazlar ve konsollar için;

CS GO: Danger Zone

CS GO: Danger Zone

Battle royal oyunlarının popülerliğinden bahsetmişken girişi de battle royal ile yapalım. CS'nin yeni ve ücretsiz oyunu Danger Zone denemeye kesinlikle değer. Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox ve Mac işletim sisteminde oynayabilirsiniz.

Apex Legends

Apex Legends

Apex Legends son dönemin en hızlı büyüyen oyunlarından birisi. Biz de üzerine çok yazdık, çizdik hatta.

Fortnite

Fortnite

Fortnite de oyuncu sayısı ve popülerlik itibariyle listemize ilk sıralardan giriş yapıyor. Battle Royal oyunları arasındaki en popüler oyunlardan birisi olan Fortnite sezon rekabetleri ile çok seviliyor.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG)

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG)

Listemizde PUBG olmazsa ayıp olurdu. Masaüstü cihazlarda çok popüler olan PUBG'nin bir de mobil oyunu var malum. Battle royal oyunlarında ilk sıralarda yer alan PUBG sosyal medyada da oldukça popüler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

League of Legends (LOL)

League of Legends (LOL)

League of Legends uzun yıllardır popülerliğini koruyor. Özellikle e-spor dalında müdavimi çok olan oyun, can sıkıntısına birebir.

Hearthstone

Hearthstone

Blizzard tarafından geliştirilen bu oyun aslında bir kart oyunu. Online olarak oynayabileceğiniz Hearthstone'u her ay on milyonlarca kullanıcı oynuyor. Ben battle royal oyunlarını çok sevemedim, bu kadar aksiyon bana ters diyorsanız Hearthstone size iyi gelecek.

Overwatch

Overwatch

35 milyonu aşkın oyuncusu ve Valve'nin göz bebeği Overwatch da son dönemlerin en popüler oyunlarından bir tanesi. PS4, Xbox, Microsoft ve Mac'te oynayabilirsiniz.

GTA 5

GTA 5

GTA yılların eskitemediği bir oyun. Hala popülerliğini koruyor ve her çıkardığı oyunda da milyonları peşinden sürüklüyor. Açık dünya oyunları arasında tartışmasız ilk sıralarda yer alan GTA 5 vakit geçirmek ve eğlenmek için birebir.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

İlk üç günde 750 milyon kazanan ve rekorları altüst eden bir oyun oldu Red Dead Redemption 2. Açık dünya oyunları arasında müthiş bir yere gelen Red Dead Redemption 2 de mutlaka oynamak isteyebileceğiniz oyunlar arasında yer alıyor. PC ve konsol için birebir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

FIFA 19

FIFA 19

Yahu hep vurdulu kırdılı paylaşıyorsun biraz da spor paylaş dediğinizi duyar gibiyim. FIFA 19 futbola olan tutkunuzu yeniden canlandıracak. Online FIFA ile keyifli anlar geçireceğinize eminiz.

The Sims 4

The Sims 4

The Sims de yılların eskitemediği bir oyun. PC ve konsol oyunları ile keyifli anlar geçirebilirsiniz. Geliştirdiğiniz karakter, yaşam tarzınız ve oyun içi bütün kontrol sizde.

Akıllı telefonlar için;

A Word

A Word

Sıra geldi akıllı telefonlar için oyun önerilerine. İlk olarak basitten başlayalım. A Word arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz ve keyifli vakit geçirebileceğiniz bir oyun.

PUBG Mobile

PUBG Mobile

Masaüstü ve konsolda olduğu gibi mobilde de 'deli' atıyor PUBG. Oldukça sürükleyici ve heyecanlı. Mobil oyun arıyorsanız ve henüz oynamadıysanız mutlaka bir şans verin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fortnite Mobile

Fortnite Mobile

Fortnite, PUBG gibi henüz uygulama marketleri üzerinden erişilebilir değil. İndirmek için Fornite'ın kendi sitesine gitmeniz gerekiyor.

Clash Royale

Clash Royale

Mobil oyun listesi yapıyorsak mutlaka içinde göreceğiniz bir oyundur Clash Royale. Uzun bir süredir uygulama marketlerde zirvedeki yerini koruyan Clash Royale'de, rakipleriniz ile eğlenceli müsabakalar yapabilirsiniz.

Last Day on Earth: Survival

Last Day on Earth: Survival

Zombileri sever misiniz? Yani en azından dizi veya filmlerini? Eğer cevabınız evetse Last Day on Earth: Survival tam size göre. Bir MMORPG oyunu olan Last Day on Earth: Survival (Adı da amma uzun!) vakit geçirmek için birebir.

8 Ball Pool

8 Ball Pool

'Hep dövüş, hep bir savaş yeter yahu' diyorsanız, durun. Sıradaki oyunumuz Miniclip tarafından geliştirilen 8 Ball Pool. Online olarak rakiplerinizle bilardo oynayabilir ve keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Crossy-Road

Crossy-Road

Crossy-Road hem grafik hem de oyun motoru açısından çok güzel bir oyun. Bakalım aracınızla ne kadar hayatta kalabileceksiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyna Kazan

Oyna Kazan

Listemizde oynadıkça para kazanabileceğiniz tek oyun Oyna Kazan. Piyasadaki kuruş dağıtan oyunların aksine oldukça güzel paralar dağıtılıyor. Eğer ben savaş vb. oyun sevmiyorum, bilgime güveniyorum bana böyle şeylerle gelin diyorsanız Oyna Kazan tam size göre. iOS ve Android cihazlardan indirebilirsiniz. İndirmek için tıklayın.

Sizin favori oyununuz ve cihazınız hangisi? Yorumlarda buluşalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2633
867
314
195
120
118
114
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hames rodrigez

Reyiz metin 2yi unutmuşun mk

Doğan Şahin

bı sıktır mk.

Mehmet Duranoğlu

Ne kadar bilindik göz önünde tvde bile reklamı bile olan oyunlar bunlar görende Warframe ne biliyim Smite gibi alternatifler paylaşacak sanır onedio'nun kuru... Devamını Gör