Görüş Bildir
Haberler
On Dokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı Yapacağını Duyurdu!

On Dokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı Yapacağını Duyurdu!

On Dokuz Mayıs Üniversitesi 29 Kasım 2022 tarihinde öğretim üyesi alımı yapacağına dair duyuru yayınladı. Üniversite bünyesine 75 öğretim üyesi alınacak. Peki hangi alanlarda alım yapılacak? İlana kimler başvurabilecek? Son başvuru ne zaman? İşte detaylar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rektörlük Duyurdu

Rektörlük Duyurdu

Rektörlük yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 'Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde ve değir ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.'

Nasıl Başvuru Yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yapılan açıklamalarda başvuruların nasıl yapılacağı da duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre profesör ve doçent adaylarının üniversitenin Rektörlük ve Personel Dairesi Başkanlığına başvuru yapması gerektiği belirtildi. 

Diğer adayların ise ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmekte. Bir adayın ise birden fazla kadroya müracaat etmesine müsaade edilmeyecek.

Posta yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacak. Belirtilen şartları taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek.

Son başvuru tarihi ise 13 Aralık 2022.

Başvuru Şartları

Başvuru Şartları

Yapılan duyurulara göre adayların genel şartlara sahip olmasının yanısıra aşağıda belirtilen özelliklere sahip olması bekleniyor:

  • Adaylar PDÖ eğitim sertifikasına sahip olmalı.

  • Adaylar Tıp Fakültesi için eğitici eğitim sertifikasına sahip olmalı.

  • İngilizce Tıp Bölümünde ders vermek üzere başvuru yapacak adayların Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavları ile eşdeğerliği kabul edilen uluslararası yabancı dil sınavlarından yüz tam puan üzerinden en az 85 puan almış olmalı.

İlgili adaylar https://www.omu.edu.tr/tr/icerik/duyuru/akademik-personel-alim-ilani adresinden detaylı bilgiye ulaşabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın