Görüş Bildir
Haberler
Okullar Ne Zaman Açılacak? 2021-2022 Eğitim Dönemi İçin Kritik Açıklama

Okullar Ne Zaman Açılacak? 2021-2022 Eğitim Dönemi İçin Kritik Açıklama

Türkiye’de okullar 2 Temmuz itibariyle kapandı. Milyonlarca öğrenci yaz tatiline başladı. Koronavirüs pandemisi sebebiyle bu yıl eğitimin büyük bir kısmı uzaktan yapıldı. Son günlerde artan aşılama oranı ve düşen günlük vakalar, yeni dönemde eğitimde işlerin yoluna girmesi umudunu da arttırdı. Yaz tatili için planlarını hazırlayan milyonlarca öğrenci velisi, okulların yeni dönemde ne zaman açılacağını merak ediyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2021-2022 eğitim döneminin ne zaman başlayacağını duyurdu. İşte okulların açılacağı tarih…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir yayında yeni dönemde okulların açılacağı tarih olarak 6 Eylül’ü işaret etti.

Bakan Selçuk şunları söyledi;

Türkiye ve dünyadaki gidişe bakıyoruz. Kontrol artmaya başladı. Varyantlarla ilgili farklı çözüm senaryoları başladı. Türkiye’de de kontrol edilebilir düzeyde.

Tereddütsüz Eylül’de başlayacak gibi yönetiyoruz. 31 Ağustos’ta öğretmenlerin, 6 Eylül’den itibaren de öğrencilerin gelmesini bekliyoruz.

Öğretmenlerimizle her görüşmemde şunu söylüyorum, ne olur ilk ders matematik, fizik demeyin. Bunu şundan dolayı istiyorum. Benim arkadaşlarımla konuşurken şunu söylerim.

Sınıftaki çocukların gözünüze gözünüz değmeden, kalbine ılık ılık akmadan derse başlamayın. Önce hemhal olalım. Sohbet edelim. Konuşalım.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın