Görüş Bildir
Haberler
Okula Giden Veli, Öğretmenler Tarafından Darbedildi

Okula Giden Veli, Öğretmenler Tarafından Darbedildi

İstanbul'da bulunan bir okulda müdür yardımcısının 14 yaşındaki kızına kötü davrandığını öğrenen veli, okula gidince öğretmenlerden dayak yedi. Müdür yardımcısı ve beden eğitimi öğretmeni tarafından darbedilen veli, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Öğretmenler hakkında hem adli hem idari soruşturma başlatıldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Olay 12 Ekim tarihinde İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan bir okulda meydana geldi. 36 yaşındaki Murat G, kızının okula gitmemesi üzerine durumdan şüphelenip kızıyla konuştu. 

Murat G., arkadaşlarıyla koridorda yürüdüğü sırada okulun müdür yardımcısı Abbas C'nin kızına yönelik 'Senin kafana sı..ım' dediğini, bu nedenle kızının da okula gitmek istemediğini öğrendi. Bu durumu konuşmak için okula giden baba Murat. G., beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Sabah gazetesinden Atakan Irmak haberine göre, müdür yardımcısı Abbas C., öğrencisinin velisine bağırmaya başladı. Bu sırada okulun beden eğitimi öğretmeni Mete Y. de ikilinin yanına gelerek olaya müdahalede bulundu. 

İddiaya göre beden eğitimi öğretmeni Murat G.'yi itekleyip göğsüne yumruk attı.

Şikayetçi oldu, soruşturma başlatıldı

Şikayetçi oldu, soruşturma başlatıldı

Murat G., karakola giderek öğretmenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

İfadenin ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Durumdan Milli Eğitim Bakanlığı'na da haber verilmesi üzerine iki öğretmen hakkında ayrıca idari soruşturma başlatıldı. 

Murat G. kızının psikolojisinin bozulduğunu belirterek okulunu değiştirmek zorunda kalacağını bildirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erol Kayar

Kutsal meslek len .mk!

deskart es

Okula gitmiş öylece beklerken birde ne görsün mdr yrdcısı gelip saldırmış🤣🤣 yalanınını s... e mi bizde salağız inandık .

Doğu lawrence

Bu orospu çocukları sosyal medya bu kadar gelişmeden önce hunharca tekme tokat yumruk öğrenci döverlerdi , bizim dönemimizde çok değil 2010 öncesi, karıların... Devamını Gör