Görüş Bildir
Haberler
Okul Kombinini Yap, Derslerinde Ne Kadar Başarılı Olacağını Söyleyelim!

etiket Okul Kombinini Yap, Derslerinde Ne Kadar Başarılı Olacağını Söyleyelim!

13.09.2018 - 18:43

Bize okul kombinini yap, derslerinde başarılı olup olamayacağını sene başından söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şunu öğrenelim, sence ilk okulda hangisinin olması daha güzel?

2. Kombinini hazırlamaya başla:

3. Sırada alt giyim var.

4. Havalar serinlemeye başladı!

5. Fular mı, şal mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çanta olmazsa olmaz!

7. Peki ya ayakkabı?

8. Saçların nasıl olsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok başarılı olacaksın!

Sen bütün eğitimcilerin gözdesi, en sevilen ideal öğrencisin! Derslerinde başarılı olacağını zaten sen de çok iyi biliyorsun. Sınıf birincisi, hatta okul/bölüm birincisi olman bile olası. Dersi derste dinliyor, eve geldiğinde tekrar etmekten de geri kalmıyorsun. Ama tüm bunları yaparken sosyalliğinden de ödün vermiyorsun. Sadece her şey dozunda senin hayatında. Ne diyelim, başarıların daim olsun!

Bütün derslerinden geçeceksin!

Sen hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorsun. Yani okulda başarılı olmak senin hedeflerinden biri, ama hayattan da geri kalmak istemiyorsun. Bütün vaktini ders çalışarak geçirmiyorsun, sadece sınav zamanlarında derslerine büyük ağırlık veriyorsun. Bu dönemlerdeki yoğun çabaların sonucu derslerinde de başarılı oluyorsun. İçinde var demek ki!

Sınıfını geçeceksin ama alttan derslerin olacak!

Sen eskiden öğretmenlerin 'Zeki ama çalışmıyor.' diye tabir ettikleri öğrencilerden birisin. Çalışsan ve derslerine ağırlık versen üstesinden gelebilirsin aslında derslerinin. Sen bütün dönem keyfine bakıp, sınav dönemi bir şekilde(!) derslerine ağırlık verip sonunda büyük oranda başarıyı yakalıyorsun. Yani sınıf tekrarı olmuyor en azından sonuç; bütünleme, yaz okulu derken bir kısmını versen de, alttan derslerin olacak ne yazık ki!

Maalesef sınıf tekrarı yapacaksın!

Okuldaki en haylaz, dersi kaynatmakta son derece başarılı öğrenci sen olabilirsin. Eğer değilsen, azıcık bir çalışma sonucu bu başarıyı elde edeceğine inanıyoruz. Büyüklerin dediği gibi; yaramazlığa çalıştığın kadar derslerine çalışsaydın büyük başarılar alabilirdin. Bu da senin tercihin sonuçta, biz karışamayız diye düşünüyoruz. Ama sonradan pişman olmamak için derslerine biraz ağırlık versen fena olmaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1090
616
379
295
173
95
82
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rüzgar Ş.

Okula mı gidiyoruz kafeye mi belli değil. :)

gshgshsg

hep böyle giyimle ilgili testler gelsin çok seviyorum ya

pofuudk20

yaa ben de

sune umut

Oley çok başarılı olacağım :D Sen bütün eğitimcilerin gözdesi, en sevilen ideal öğrencisin! Derslerinde başarılı olacağını zaten sen de çok iyi biliyorsun. ... Devamını Gör