Görüş Bildir
Haberler
Oktay Vural'dan Şahan Gökbakar Çıkışı

Oktay Vural'dan Şahan Gökbakar Çıkışı

adem kara
16.07.2014 - 16:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şahan Gökbakar'ın AK Parti'nin vizyon toplantısına katılmasını eleştiren MHP'li Vural 'Recep İvedik versiyonuna malzeme toplamak için mi gitti acaba?' dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, 'Şahan Gökbakar vizyon toplantısına niçin gitmiştir? Belki de yeni bir Recep İvedik versiyonuna malzeme toplamak için mi gitti acaba? Şafak Sezer niye gitmiştir? Sıfırlamada uzmanlaşan Erdoğan'a, beş hırsızın hikayesini anlatan Maskeli Beşler filmine konsept danışmanlığı yapsın diye olabilir mi acaba?' dedi.

'ERDOĞAN, ERDOĞAN'LIĞINI YAPMIŞTIR'

Parlamentoda basın toplantısı düzenleyen Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü grup konuşmasını eleştirdi. Erdoğan'ın MHP'yi hedefe koyarak düşmanlığını devam ettirdiğini ileri sürerek, 'Başbakan'ın hedefinde IŞİD, PKK yoktur, MHP vardır. IŞİD, PKK dost, MHP düşmandır. Bölücüler, katiller onun için dosttur ama ülkücüler, milliyetçiler düşmandır. Mübarek ramazan ayında oruçluyuz ama Başbakan mide orucu tutuyor mu tutmuyorum bilmiyorum ama diline hakim olsa da vatandaşa iyi örnek olsa. Başbakan vatandaşa kötü örnek olmaya devam ediyor. Kış kışlığını, Erdoğan Erdoğan'lığını yapmaktadır' diye konuştu.

'YALANA TABİ OLMAMAK GEREK'

Başbakan Erdoğan'ın sürekli olarak düşman ürettiğini iddia eden Vural, 'Bu kadar yalan iktidarı olmaz. Yalana tabi olmamak gerekir. (Vatandaşa) yalana tabi olmayın, bu yalanı söyleyeni yanınızdan uzaklaştırın, aksi takdirde bu yalanlara ortak olursunuz' ifadesini kullandı.

Başbakan Erdoğan'ın 'eşit bir yarışın içinde değiliz' dediğini ifade ederek, 'Doğru söylüyor. Havuz medyası, iktidar, THY, uçaklar, helikopterler senin, valiler, kaymakamlar senin emrinde, TRT, müteahhitler, devlet imkanları, örtülü ödenek senin emrinde. Bunları sonuna kadar kullanan diğer adaylarla eşit değildir' diye konuştu.

'BAŞBAKAN GİTTİKÇE EVREN'LEŞİYOR'

Vural, medyanın kontrol edilmek ve yönlendirilmek istendiğini iddia ederek, sanatçıların vizyon belgesinin açıklandığı toplantıya vitrin malzemesi yapılmak için çağrıldığını savundu. Vural, 'Açılım yapmışlardı, sporcuları, topçuları, popçuları toplamışlardı. Başbakan gittikçe Evren'leşiyor. Evren paşa da sanatçıları toplar, propaganda yapardı. Başbakan vitrinde sergileyeceği ürünü olmadığı için sanatçıları kullanmıştır. Her fırsatta sanatın içine tüküren, sanatçılara artiz bozuntuları diyen, ucube diyen bir Başbakan var. Keşke oraya giden sanatçılar, bu laflara karşı bir şey söyleyebilseydi' sözlerini sarfetti.

RECEP İVEDİK ÇIKIŞI

Oktay Vural, şöyle konuştu: 'TEKEL'i özelleştirdi, kendi tekelini kurdu. Tek el vardır, o da Erdoğan'dır. Tek el de tek şer de tek bilen de odur. Kitap okumayan Başbakan kitap imzalatıyor. Yakında sanatçıları yine toplayıp, 'doğmamış çocuktan mektuplar' adlı kitabını imzalatacaktır. Sanatçılar oraya gitmiş. Neden gitmiştir? İlham almak için gitmiş olabilirler. Sanatçının sanatını icra ederken ilham alması çok önemlidir. Şahan Gökbakar niçin oraya gitmiştir? Belki de yeni bir Recep İvedik versiyonuna malzeme toplamak için mi gitti acaba? Şafak Sezer niye gitmiştir? Sıfırlamada uzmanlaşan Erdoğan'a, beş hırsızın hikayesini anlatan Maskeli Beşler filmine konsept danışmanlığı yapsın diye olabilir mi acaba? Metin Arolat, Erdoğan'a klip çekimleri için acaba pazarlama işine mi girmiş olabilir? Belki Orhan Baba da 'batsın bu dünyaya, batsın böyle Başbakanlık diyerek, yeni bir şarkısına ilham almak için gitmiş olabilir. İlham kaynakları, perileri oradadır, onun için gitmiş olabilirler.'

haberler.com

Kaynak: http://www.haberler.com/mhp-grup-bask...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0