Görüş Bildir
Haberler
Okan Karacan'ın Hayatı İlgili Merak Edilenler: Okan Karacan Kimdir, Neden Gözaltına Alındı?

Okan Karacan'ın Hayatı İlgili Merak Edilenler: Okan Karacan Kimdir, Neden Gözaltına Alındı?

Elif Ateş
25.05.2022 - 22:42 Son Güncelleme: 15.04.2023 - 17:55

Televizyon ekranlarının tanınmış isimlerinden biri olan Okan Karacan, son günlerde gündemden düşmüyor. Kariyeri boyunca pek çok yapıma imza atan Karacan'ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu'nu sosyal medyadan taciz ettiği iddia edilmişti. Gözaltına alınan Karacan'ın hayatı ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Okan Karacan kimdir, kaç yaşında, nereli? Okan Karacan neden gözaltına alındı? Detaylar içeriğimizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Okan Karacan Kimdir?

Okan Karacan

Okan Karacan, 1977 yılında İstanbul'da doğdu. Özel Şişli Terraki'de eğitim gördü. Daha sonra Anadolu Üniversitesi'nin işletme bölümünü girdi. Ancak okulu yarıda bıraktı. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk müziği ve müzikoloji bölümünden 2001 yılında mezun oldu.

Okan Karacan'ın Kariyeri

Okan Karacan'ın Kariyeri

Üniversite okuduğu sıralarda pek çok tiyatro oyununda oyunculuk yaptı. Profesyonel olarak oyunculuğa 2002 yılında Tiyatro Portakal'da Sigara Böreği isimli oyunla başladı. Daha sonra Beşiktaş Kültür Merkezi ve Uygur Tiyatrosu'na giderek kendini geliştirdi.

Televizyon kariyerine sunuculuk yaparak başlayan Karacan, kısa bir süre televizyon programlarının yapımcılığını yaptı. Çılgın Dershane filminde canlandırdığı karakterle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Karacan, Onka Medya ve Berton Medya'yı kurdu.

Okan Karacan'ın Televizyon Programları Neler?

Okan Karacan Çılgın Dershane
  • Şakamatik

  • Taksi

  • Çocuktan Al Haberi

  • Şakarazzi

  • Sayısal Gece

  • Günbe Gün 

  • Oyunbozar

  • Buzda Dans

  • Şarkı Söylemek Lazım

Okan Karacan Evli mi?

Okan Karacan Evli mi?

Okan Karacan, 2014 yılında Zeynep Karacan ile evlendi. Çiftin Ayşe Naz ve Alican adında iki çocuğu vardır. Ancak Okan Karacan ve Zeynep Karacan, 2022 yılında şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı.

Okan Karacan Neden Gözaltına Alındı?

Okan Karacan Neden Gözaltına Alındı?

Snob Magazin'in haberine göre Okan Karacan eski eşi, kayınvalidesi ve baldızıyla tartıştı. Zeynep Kadıoğlu ise kardeşi ve annesiyle birlikte Okan Karacan'dan şikayetçi oldu. 15 Nisan 2023 tarihinde gözaltına alınan Karacan adliyeye sevk edildi.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın