Görüş Bildir
Haberler
O Seni Hâlâ Seviyor mu?

O Seni Hâlâ Seviyor mu?

Bir zamanlar beraber güldüğün beraber üzüldüğün birine karşı hislerin hızlı bir şekilde değişebilir. O seni hala seviyor mu?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Şimdi de yaşını seçer misin?

3. Söyle bakalım sen zor ayrılan biri misin?

3. Söyle bakalım sen zor ayrılan biri misin?

4. Senden neden vazgeçemezler?

4. Senden neden vazgeçemezler?

5. Rüyanda sık sık o kişiyi görür müsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkinizde en özlediğin şey ne?

7. Peki o kişinin burcunu öğrenebilir miyiz?

8. Son olarak kendi burcunu da seçer misin?

O seni hâlâ seviyor!

Evet o seni hala seviyor. Ne kadar birbirinizden ayrı kalsanız ve ne kadar hayatınızdan birbirinizi çıkarsanız da sizin aranızda çok güçlü bir bağ var ve bu bağ sizi bir arada tutan en önemli şey. Seni seven ve senden vazgeçmeyen o kişi belki senden bir adım bekliyor olabilir. Çok yıpranmış veya ayrıldıktan sonra hatalarınızı daha net görmeye başlamış olabilirsiniz. Sen ona haksızlık yapmışsın ve o da sana haksızlık yapmış. Siz oldurabileceğiniz şeyler için çabalamamışsınız. Bütün bunlar sizi belki ayrılığa itmiş ama sonunda da birbirinizin değerini anlamışsınız. O seni hala çok seviyor. Senden ne vazgeçebiliyor ne de seni unutabiliyor. İkinizde birbirinize, hayatınızda büyük yerler açmışsınız. Bu yeri şimdi doldurmak size çok zor geliyor. O seni bu kadar çok severken ona karşılık vermemek biraz haksızlık olabilir. İstersen tekrar bir düşün!

Maalesef ama o seni artık sevmiyor!

Evett o seni sevmiyor. Üzgünüz ama siz birbirinize göre değilsiniz. İkinizde ayrılık sonrası biraz rahatlamış ve birbirinizden uzak durarak aslında ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlamışsınız. Hayatında birçok yanlış giden ve seni huzursuz eden şeylerin hepsi tek tek düzelmiş. Siz biraz zorlamışsınız çünkü ikinizinde karşı koyulamaz bir çekimi var. Birbirinizden uzak duramıyor ve ne kadar ilişkinizi kötü etkilese de devam ediyorsunuz. Bu son ayrılığınız ise sizi tamamen birbirinizden koparmış. O artık seni sevmiyor ve aslında sen de onsuz daha iyisin... O olmadan kendi hayatına daha iyi odaklanabiliyor ve o olmadan aslında ne kadar güçlü olduğunu da görüyorsun. Sizin ilişkinizde huzur, mutluluk değil daha çok tartışma ve sevgisizlik var. Sizi bir arada tutan tek şet tutku... Tutku ise bir ilişkinin devam etmesini için tek başına yeterli olabilecek bir şey değil. O artık seni sevmiyor ve sen artık kendini daha çok seviyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
31
22
21
14
10
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep Yıldırım

O seni hâlâ seviyor! Yazayım mı????

Ceren

Yaz ne duruyorsun

Sigurd

Sevmesinler, lazım değil kimsenin sevgisi.

Gizem Yenikler

Maalesef ama o seni artık sevmiyor! Evett o seni sevmiyor. Üzgünüz ama siz birbirinize göre değilsiniz. İkinizde ayrılık sonrası biraz rahatlamış ve birbirin... Devamını Gör

Berfin kaya

cuk oturdu