Görüş Bildir
Haberler
Bir Kart Seç, Evleneceğin Kişinin En Baskın 5 Özelliğini Ortaya Çıkaralım!

Bir Kart Seç, Evleneceğin Kişinin En Baskın 5 Özelliğini Ortaya Çıkaralım!

Bize bir kart seç, evleneceğin kişinin en baskın 5 özelliğini söyleyelim!

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir kart seç bakalım!

Cesur, sadık, kararlı, eğlenceli ve duygusal...

Senin evleneceğin kişinin özelliklerinin başında cesur olması geliyor. Korkusuz biriyle evlenecek ve sen de cesaret bulacaksın. Sadakat senin aradığın en önemli şeyken evleneceğin kişi de bu çokça bulunuyor. Karar vermekte zorlanmayan ve emin adımlarla hayatına devam eden biri, aynı zaman da senin de adımlarını daha net olmasını sağlayacak. Asla arkasına bakmayan bu kişiyle zorluklarla da baş edebileceksiniz. İlişkinde eğlenmeyi de hep göz önünde bulunduran birisin. Bu nedenle aynı dili konuşmadığın ve birlikte gülemediğin biriyle olmayan tercih etmezsin. Senin evleneceğin kişi hem esprili hem de eğlenceli bir karakter sahip olmak. Duygularını dile getirmekten çekinmeyen ve her zaman bunu en açık şekilde sana belli eden biriyle evleneceksin. Sizin ilişkiniz hem sağlam adımlarla ilerleyecek hem de her gün yeniden birbirinizi severek devam edeceksiniz.

Enerjik, güvenilir, inatçı, havalı ve tutkulu...

Senin evleneceğin kişinin en baskın özeliklerinden biri enerjisi olacak. Sana hayatın yaşanabilir bir yer olduğunu ve şimdiye kadar bütün enerjini çeken anlarını unutacak biri ile evleneceksin. Sen hayatında hep birine sonsuz güvenmeyi önemsemiş birisin. Bu güveni sağlamaya çalışırsın ama biraz da karşı taraftan beklersin. Çok fazla güvendiğin ve asla şüphe etmediğin o kişi karşına çıktığında gerçek ilişkinin ne demek olduğunu da anlamış olacaksın. Bazen inatlaştığınız konular olabilir. Çünkü bu kişinin karakterinde biraz inatçılık söz konusu. Dediğini yaptırma veya daha baskınlık kurma arzusu taşıyor. Havalı biri, herkese kendine baktırabiliyor ve her ortamda dikkatleri üzerine çekebiliyor. İlişkiniz hep heyecan verici olacak. Asla sıkılmayacağın ve asla monotonlaştığını düşünmediğin bir evliliğe sahip olacaksın. Onun tutkusu ikinize de yeterli miktarda heyecan katacak.

Kontrolcü, merhametli, sabırsız, dışa dönük ve öz güvenli...

Senin evleneceğin kişinin en baskın özelliği kontrol sahibi biri olması olacak. Onu kontrolden çıkmış bir şekilde veya geleceğini, kendini, seni düşünmeden hareket ettiğini, karar aldığını görmek çok zor. Her zaman kendini sağlama alıp devam eder. İçinde çok ince duygulara yer veriyor. kimseye kıyamıyor ve her zaman kendinden daha fazlasını başkasına veriyor. Merhamet sahibi bu kişi senin hayatına girince artık çok farklı biri olacaksın. Her şeyin çok çabuk ve hızlı bir şekilde olmasını isteyen biri ile evleneceksin. Sabırlı değil çünkü beklemeye tahammül edemiyor. Elinden geldiğince her şeyi hızlıca yapmak istiyor. Herkesle sohbeti iyi olan ve herkesle kolay iletişim kurabilen biri. Dışa dönük karakteri aslında senin en çok hoşuna gidecek tarafı. Çünkü bu dışa dönüklüğü herkes tarafından sevilmesini sağlıyor. Öz güveni yüksek olması ise her işin altından kolaylıkla kalkmasını sağlıyor. Evleneceğin kişi aynı zamanda sana da öz güven aşılayacak.

Uyumlu, gerçekçi, fedakar, saygılı ve kararsız...

Senin evlenceğin kişi gayet uyumlu biri olacak. Onu hiçbir zaman mutsuz veya memnuniyetsiz göremezsin. Her şeye ayak uydurabilir ve her şeyden zevk alabilir. Gerçekçi tarafı hayatı daha net bir şekilde ele almasını sağlıyor. Senin hayal gücün çok geniş, seni dengeleyecek şey ise gerçekçi, hayatı her şeyi ile ele alan birisi olmalı. Her zaman önce seni ve sevdiklerini düşünen biri. Kendini öncelik hiçbir zaman almaz. Her zaman önce sizin mutluluğunuzu önemser. Saygıya çok önem verir. Sana karşı yaklaşımı hep biraz daha anlayışlı ve naif olacaktır. Karar vermekte zorlanan biri. Yanlış yapmaktan korktuğu için karar verirken çoğunlukla senden yardım alacaktır. Evleneceğin kişi seni bambaşka birine çevirecek.

Anlayışlı, koruyucu, yenilikçi, samimi ve sorumsuz...

Senin evleneceğin kişinin en baskın özelliklerinden biri anlayışlı olması. Seni, senin o an içinde bulunduğun durumu kısaca her şeyi anlayışla karşılayabilecek biri ile evleneceksin. Her zaman önce seni düşünecek ve seni koruyacak biri... Aynı zamanda korkusuz da biri, adım atmaktan yeni şeyler denemekten asla vazgeçen biri değil. Onun için yeni olan her şey ayrı bir heyecan demektir. İçten biri olarak ne düşünüyorsa ve o an nasıl davranmak istiyorsa onu sergileyecektir. O ortamda kimin olduğunu umursamadan samimiyetiyle kendi olabilir. Sorumlu davranmakta zorlanan biri olabilir. Çünkü şimdiye kadar hiç sorumluluk almamış ve şimdiye kadar hiç zorluk görmemiş biri. Ona sorumluluk duygusu kazandıracak kişi sensin.

Düşünceli, romantik, pratik, mantıklı ve kıskanç...

Senin evleneceğin kişinin en baskın özelliği düşünceli karakteri olacak. İnce fikirli bu kişinin, gerçekten bu özelliğine aşık olacaksın. Çünkü etrafındaki herkese karşı yaklaşımı seni mest edecek. Yeri gelince, gerektiği kadar romantik olabilen biri. Özel günleri kaçırmaz ve senin nasıl mutlu olacağını çok iyi bilir. Yavaş işlerden hiç haz etmez, bu nedenle pratiklik özelliği çok fazla gelişmiştir. Kısa süre içinde birçok şeyi hallettiğine şahit olabilirsin. Mantığını sadece seninleyken devre dışı bırakabilir. Mantıksızlıktan, önünü görmeyen kararlardan hiç hoşlanmaz. Bu da onun iş hayatını büyük oranda olumlu etkiler. Seven sevdiğini kıskanır düşüncesi ile hareket ediyor olabilir. Aşırıya kaçmadan seni kıskanır ve bunu belli eder.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
51
21
17
10
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kontrolcü… bla bla bla… Boğarım ben o adamı , sen kimi kontrol ediyorsun oğlum!

Abrek Kafkas

ahahaha sen kim köpek heç :D

Nurcan Güneri

Kontrolcü, merhametli, sabırsız, dışa dönük ve öz güvenli...

Gizem Yenikler

Uyumlu, gerçekçi, fedakar, saygılı ve kararsız... Senin evlenceğin kişi gayet uyumlu biri olacak. Onu hiçbir zaman mutsuz veya memnuniyetsiz göremezsin. Her ... Devamını Gör