Görüş Bildir
Haberler
O Anlar Kamerada: Midesindeki Kokain Patlayan Uyuşturucu Kuryesi, İstanbul Havalimanı'nda Öldü

O Anlar Kamerada: Midesindeki Kokain Patlayan Uyuşturucu Kuryesi, İstanbul Havalimanı'nda Öldü

Batuhan
17.09.2021 - 13:31

Kokain dolu kapsülleri yutan ve uçakla İstanbul Havalimanı'na gelen Ekvador uyruklu uyuşturucu kuryesi Zambrano Xavier Fernando Loor'un midesindeki kapsüllerden ikisi patladı. Uyuşturucu zehirlenmesiyle fenalaşan ve bilincini kaybeden kurye, yere düşerek başını alana çarptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekvador uyruklu Zambrano Xavier Fernando Loor (45), geçen hafta İspanya'nın başkenti Madrid'ten ülkesi Ekvador'a aktarmalı gitmek üzere saat 16.50'de İstanbul Havalimanı'na geldi. Saat 21.00'daki bağlantı uçuşu için transit alandan dış hatlar giden yolcu katına geçen Loor, burada fenalaştı.  İddiaya göre içerisine kokain yerleştirilmiş kapsülleri yutarak uyuşturucu madde sevkiyatı yapan Zambrano Xavier Fernando Loor'un midesindeki kapsüllerden ikisi patladı. Fenalaşan ve bilincini kaybeden Loor, dengesini kaybederek yere düştü. Kafasını yere vuran Loor'a ilk müdahaleyi olay yerinde polisler yaptı. Sağlık ekipleri tarafından sedye ile ambulansa taşınan uyuşturucu kuryesinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Midesinden 400 gram kokain çıktı

Uyuşturucu kuryesi Zambrano Xavier Fernando Loor'un iki kez yere düştüğü ve kanlar içinde kaldığı o anlar terminaldeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Loor'un ilk yere düşmesinde ağzından kan geldiği ve bir müddet sonra ayağa kalkarak tekrar yürümeye devam ettiği görülüyor. Bir müddet terminalde yürüyen kuryenin ikinci kez düştüğü anlarda ise önce ayakta durmakta güçlük çektiği ve ardından da yere düştüğü görülüyor. Hemen sedyeye alınan ve ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen uyuşturucu kuryesi yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölen uyuşturucu kuryesi Zambrano Xavier Fernando Loor'un cansız bedeni otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Uyuşturucu kuryesi Zambrano Xavier Fernando Loor'un midesindeki kapsüllerden ise toplamda 400 gram kokain maddesi çıkarıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
57
26
21
18
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
favilla favilla

Ben şimdi anlamadım adam hayvan gibi kan kustu ardından kalktı yürümeye devam etti hadi bu adam uyuşturucu satıcısi bı yerde beter olsun dersin de bu masum b... Devamını Gör

Emre Koyuncu

Asil cahil sensin bence, kan kusan insan her hastaliga sahip olabilir hele ki corona gibi bir illet varken ozellikle yaklasmamak gerek, tabi saglik ekiplerin... Devamını Gör

V for Valkyr

Bu güvenlik kameralarını izleyen bir ekip yok mu? Koridordayken yere yatıp kustuğunda ters bir şeyler olduğunu anlayamıyorlar mı?

Minister of Magic

İstanbul havalimanından bahsediyorsun tek kolidorda bir tane AVM de olan kadar kamera vardır anlık takibi mümkün değil yani.

Pickle Rick

Ne feci bir ölüm...