Görüş Bildir
Haberler
Nurgül Yeşilçay'ın Evlilik Cevabı Sosyal Medyada Gündem Oldu! "Biz Evlenmeye Üşeniyoruz"

Nurgül Yeşilçay'ın Evlilik Cevabı Sosyal Medyada Gündem Oldu! "Biz Evlenmeye Üşeniyoruz"

Müge Kakşi
29.07.2021 - 20:30

Final yapan Kefaret dizisinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay geçtiğimiz gün Bebek'te bir yemekte görüntülendi. Dizinin final yapmasıyla ilgili konuşan Yeşilçay uzun bir süredir ilişki yaşadığı Necati Kocabay ile ilgili evlilik sorusuna herkesi şaşırtan bir cevap verdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nurgül Yeşilçay'dan Şok Eden Evlilik Açıklaması

Nurgül Yeşilçay'dan Şok Eden Evlilik Açıklaması

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki akşam sevgilisi Necati Kocabay ve oğlu Osman Nejat Özer’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir arkadaş grubuyla Bebek Otel’de yemekteydi. Yeşilçay, evlilik ve rol aldığı 'Kefaret' dizisinin final yapması hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Oğlunun çok önemli bir sanat okulunu kazandığını ve onun için kutlama yemeğine çıktıklarını ifade eden Yeşilçay, Kefaret dizisinin final yapmasıyla birlikte tatile çıkacaklarını ifade etti.

"Evlenmek İçin Vakit Bulamıyoruz"

"Evlenmek İçin Vakit Bulamıyoruz"

Dizisinin final yapmasıyla ilgili olarak konuşan Yeşilçay, “Geç kalınmış bir karardı. Siz eğer dizinin gününü değiştirirseniz seyirci durmaz gider. Öyle de oldu” dedi. 

Necati Kocabay ile uzun süredir birliktelikleri devam eden Nurgül Yeşilçay, evlilik ile ilgili gelen soru üzerine, “Valla evlenmek için vakit bulamıyoruz! Doğruyu söylemek gerekirse biz evlenmeye üşeniyoruz! Bu nedenle arkadaşlarımızın bile diline düştük. Onlar, 'organize olup sizi düğüne çağıracağız' diyorlar. Gerisini siz düşünün artık” diyerek şaşırttı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın