Görüş Bildir
Haberler
Nihal Olçok'tan Sedat Peker'e: Vekalet Vermek İstiyorum Size

Nihal Olçok'tan Sedat Peker'e: Vekalet Vermek İstiyorum Size

Kübra Köklü
29.08.2022 - 13:18 Son Güncelleme: 29.08.2022 - 14:36

Eski eşi Erol Olçok'u ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde kaybeden Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e seslenen 'Bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size, ben başa çıkamadım, yorgunum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamuoyu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarını konuşmaya devam ederken; 15 Temmuz'daki darbe girişiminde eski eşi Erol Olçok'u ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Olçok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sedat Peker'i etiketleyerek kendisine vekalet vermek istediğini söyledi.

''Ben başa çıkamadım''

''Ben başa çıkamadım''

Olçok, 'Şimdi bu hesaba değil ama bu sözlerin sahibi Sedat Peker'e sesleniyorum 'Benim vekaletimi kabul eder misiniz bilmiyorum ama ben de bana yaşatılanlar için vekalet vermek istiyorum size. Ben başa çıkamadım, yorgunum… Hem de göründüğümden çok daha fazla'' ifadesini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
15
4
4
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece anay

adaletin bir gün size de lazım olacağını düşünmediler.noldu, iyiydi pastayı bölüşürken, çikolatası mi az geldi,?

Burak Çakır

Banana Republic

Pelin Aydın

Ben Nihal Hanım a gerçekten çok üzülüyorum. Kayıpları yetmezmiş gibi; bir de Akp cenahının hakatet ve iftiralarına mağruz kalmış! En baştan beri hanımefendiy... Devamını Gör

Ece anay

kabul edilmediği için mi çocuğunun adını Abdullah Tayyip koymuş?? tamam acısı var Allah rahmet eylesin ama yapmayın. kendi içlerinde çıkarları uyuşmadığı zam... Devamını Gör