Görüş Bildir
Haberler
Nihal Olçok: 9 FETÖ’cünün İsmini Verdim Biri Nureddin Nebati

Nihal Olçok: 9 FETÖ’cünün İsmini Verdim Biri Nureddin Nebati

Kübra Köklü
31.08.2022 - 10:27 Son Güncelleme: 31.08.2022 - 12:11

Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok, katıldığı bir kanalda “9 FETÖ’cünün ismini verdim biri eski TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin diğeri Nureddin Nebati. Ondan sonra çıktılar 15 Temmuz Vakfı Başkanı yaptılar Nureddin Nebati'yi” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15 Temmuz darbe girişimi sırasında AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın isimlerden biri olan eski eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok, Gerçektivi’de Ali Tarakcı ve Vidin Özyer’in sorularını yanıtladı.

Olçok, '9 FETÖ’cünün ismini verdim biri eski TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin diğeri Nureddin Nebati' dedi.

Nihal Olçok, 'Hiçbir TRT stüdyosu beni davet etmemiştir çünkü eski TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ilk verdiğim listededir. Diyorlar ya işte 'Ben itirafçıyım 500 kişilik liste verdim' falan. Ben o kadar adam tanımadım FETÖ'cü. Ama 9 kişiyi verdim. 9 kişi hala orada. Bunlardan bir tanesi İbrahim Şahin. Bir tanesi Nureddin Nebati. Ondan sonra çıktılar 15 Temmuz Vakfı Başkanı yaptılar Nureddin Nebati'yi' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
321
145
94
36
26
22
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Maher

ablacim akpli olupta fetoyle iliskisi olmayan var mi?

lilithtrinity

hay ağzına sağlık

Fatma Şahin

Erol Olçok ve oğlu şehit olmadan önce Erol Olçok'tan boşanmış olan şu kadın şehit oğluna bile saygısı olmadan ortalığa çıkıp çirkince paylaşımlarda bulundu, ... Devamını Gör

begonvila

En büyük FETÖcülwrden biri de sensin, nasıl tutuştunuz dimi

hede hödö

Hah, ekonominin günah keçisi de belli oldu. Deniyordu zaten, Nurettin Nebati gidici, kötü gidişin faturası ona kesilecek diye. şimdi "aaaaa, bak zaten FETÖcü... Devamını Gör

Sercan Sümer

Zaten terörist fetos ile dolu hatıra fotoğrafı var yalan mı