Görüş Bildir
Haberler
New York'ta Kedi Bakıcılığı İçin Gittiği Eve Manita Atan Türk: Huzurlarınızda Ahmet Öztürk

New York'ta Kedi Bakıcılığı İçin Gittiği Eve Manita Atan Türk: Huzurlarınızda Ahmet Öztürk

As bayrakları as! Bir milli gururumuz daha oldu. Türk'ün gücünü dünya bir kez daha duydu. Evet yanlış okumadınız. New York'ta evcil hayvan bakıcılığı yapan Ahmet Öztürk adındaki Türk, iş için gittiği evde seks yaparken basıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her şey Audrey Yang isimli kadının kocasıyla birlikte tatile gitmesiyle başladı.

Mayıs ayında kocasıyla beraber Avustralya'ya tatile çıkmaya karar veren Yang, bu seyahat 19 gün süreceği için onlar yokken kedileri Meow Meow'a bir bakıcı bulmayı düşündüler. İşte kader ağlarını da burada örmeye başladı. New York'ta yaşayan Türk, Ahmet Öztürk dışarıdan bakıldığında bu iş için biçilmiş kaftan gibi duruyordu.

2. Taa ki hareket sensörlerinde algılanan şüpheli durum neticesiyle Yang bir elektronik posta alana kadar.

Yang'ın kocası ne olur ne olmaz diyerek tatile gitmeden önce eve bir hareket sensörü ve kamera sistemi yerleştirmişti. Evde birden fazla kişinin varlığını algılayan sensör ise otomatik olarak Avustralya'daki çifte evden ekran görüntülerinin de bulunduğu bir uyarı mesajı gönderdi. Bu arada saat de Ahmet'in eve gelmesi gereken öğlen saatleri değil akşam saatleriydi.

3. Tabii ki Audrey Yang görüntüleri izlemeye başladığında ufak çaplı bir şok geçirdi.

Görüntülerdeki, kedi bakıcılığı için işe aldıkları Ahmet Öztürk ve kimliği bilinmeyen gizemli bir kadındı. Ve Audrey de tüm yaşananlara evden gelen görüntüler sayesinde şahit oluyordu. Ahmet eve girdikten sonra kadını mutfak tezgahına oturttu. Orada öpüşmeye başladılar. Daha sonra kadını kucaklayan Ahmet anlamsız bir şekilde kadını halının üstüne yatırdı ve gifte de izlediğiniz üzere daha da anlamsız bir hareket yaparak kadının üzerine yattı. Bu bizim Ahmet kadını niye yere yatırıp üstüne çıkmıştı acaba? Evet en çok bu sorunun cevabını merak ediyorum.

4. Bu sırada zavallı kedi Meow Meow da kendi halinde takılıyordu.

Garibim yavaş yavaş olay mahallinden uzaklaştı :(

5. Çift daha sonra kanepeye geçti.

Ve türlü atraksiyonlarda bulunmaya orada da devam ettiler. Bu arada Meow Meow da yanlarına gelmişti. Gizemli kadın, bir yandan Ahmet'le oynaşıyor bir yandan da Meow Meow'un yaşadığı gerginliği atlatabilmesi başını okşuyordu. Kedinin başını...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıra artık yan taraftaki yatak odasındaydı.

Işıkları söndürmüşlerdi. Ama kamera gece görüşünde kayıt yapmaya devam ediyordu ve hala Audrey bütün olan biteni binlerce kilometre uzaktan izliyordu. Bu arada Audrey, Ahmet'e bir sürü mesaj attı. Ancak Ahmet oralı bile olmuyordu. Meşgul olduğu daha önemli bir iş vardı. Adeta hipnotize olmuş gibiydi Ahmet. Sonrasında çift yan odaya geçti. Arkalarından da Meow Meow...

7. Yatak odası yetmiyordu. Değişik fantezilere açıktı Ahmet...

Kadını mutfak tezgahına oturtması, sonra halıya yatırtması aslında Ahmet'in sıradan, tekdüze bir seks hayatı olmadığını bize anlatıyordu. Ama ayıp denen de bir şey vardı. Zaten elalemin evine tabir-i caizse 'karı atmıştın' Milletin yatağında tövbe estağfurullahlık işler çeviriyordun. Ne gerek vardı da salona dönüp kanepeye geçtin tekrar. Üstelik çıplak. Üstelik sadece oynaşan bir çift olarak değil. Çatur çutur seks yapan bir çift olarak. Yatak odasında kalsalardı en azından zavallı Audrey bağıra çağıra, duvardan duvara, yerleri titreterek gerçekleştirdiğiniz sevişmeye tanık olmayacaktı. Yatak odasında ne yaptığınızı bilecek ama o gözler o talihsiz anlara şahit olmayacaktı. Şimdi o kadıncağız senin g*tünü gördü. Hoş mu oldu Ahmet? Doğal olarak bu olay da bardağı taşıran son damla oldu Audrey için. Bu arada sol tarafta kim dikkat çekiyordu? Tabii ki Meow Meow. Tüm olan biteni meraklı gözlerle izleyen Meow Meow için epey büyük bir travma olmalıydı bu yaşadıkları.

8. Audrey hemen komşusu Alicia'yı aradı.

Kapıda biri olduğunu duyan gizemli kadın, Ahmet'e haber verdi. Ahmet de üstünü başını toparlayıp gizemli kadını yatak odasına kapattı. Fakat gizemli kadın, belki de eve gelen kişinin sadece kapıdan konuşup gideceğini düşünerek üstünü giymemişti. Alicia daha sonra verdiği röportajda 'şükürler olsun ki Ahmet çıplak değildi' diyerek yaşadığı korkuyu dile getirecekti.

9. Alicia'nın tepkisi sert oldu.

İyi bir komşu olarak arkadaşı Audrey'in evinde böyle bir 'ahlaksızlığa' tabii ki izin veremezdi. Ahmet'e defalarca dairenin kameralarla izlendiğini hatırlattı. 'Herkes senin g*tünü gördü Ahmet, bu görüntüleri de haber kanallarına verip yumurta gibi g*tünü tüm dünyanın izlemesiniz sağlayacağız Ahmet' diyemese de içinden bunu geçirdiğine eminiz.

10. "Anahtarları ver, pılını pırtını topla ve bu evden derhal git"

Sinirden çılgına dönen Alicia, Ahmet'e resmen itin g*tüne sokuyordu. Ahmet'i evden kovan Alicia daha sonra yan odaya doğru yöneldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ve odadaki çıplak kadınla göz göze geldi.

Gizemli kadını gören Alicia iyice çileden çıkmıştı. Üstelik ancak bağırışmalardan sonra aklı başına gelip giyinmeye çalışan kadın sadece külodunu bacaklarından geçirebilmişti. Can havliyle külodunu yukarı çekip giymeyi becerebilen gizemli kadın Alicia'nın oracıkta düşüp bayılmasının önüne geçmişti.

12. Ahmet tam anlamıyla süt dökmüş bir kediye dönmüştü.

Alicia o kadar sinirliydi ki külodunu totosuna zar zor geçiren kadına geri kalan kıyafetlerini giymesi için bile zaman tanımadı. Onları bir an önce dışarı atmak için elinden geleni yapıyordu. Utanmasa bir de tokat patlatacak gibiydi. Sonunda Alicia, Ahmet ve gizemli yarı çıplak kadını evden attı. Kadın kıyafetlerini apartmanın içinde giymek zorunda kaldı. Düşünsenize apartmanda yaşayanlardan birinin o sırada kapıya çıktığını. Bütün mal mülk meydanda öylece tanımadığı insanlara yakalanacaktı gizemli kadın. Ama yo dostum yo. Acımak yoktu. Çünkü hak etmişlerdi.

13. Hikayenin sonunda ne mi oluyor?

Hikayenin sonunda Audrey ve Alicia görüntüleri bir haber kanalına verdi. Kanal da bu haberi tüm dünyayla paylaştı. Bir dizi röportajdan sonra kanal yetkilileri Ahmet'e ulaşmak istediler ve ulaştılar da.

14. Bu ne pişkinlik Ahmet? Bu ne rahatlık kardeşim?

Kanal yetkilileriyle röportaj yapan Ahmet sergilediği rahat tavırlarla yok artık dedirtti. Olayı gayet sıradan bir şeymiş gibi pişkin pişkin anlatan Ahmet bir de dalga geçer gibiydi. Sürekli pişmiş kelle gibi sırıtmayı ihmal etmeyen Ahmet daha önce böyle bir şey yapmadığını, o an adeta büyülenmiş olduğunu, bilincini kaybettiğini, kendinde olmadığını söyledi. Tabii bizim de bunları yememizi bekledi. Ama tabii ki yemezler Ahmet. Ancak seni tebrik etmek istediğimiz bir konu var. O da pişkinliğin ve rahatlığın. Gerçekten bu vurdumduymazlık seviyesine ulaşabilmek istiyoruz biz de. Bunun yanı sıra ülkemizin adını bir defa daha bilimle, felsefeyle değil de y*rak kürek bir olayla tüm dünyaya duyurduğun, manşetlere taşıdığın için çok teşekkür ediyoruz. Sağol Ahmet sağol. Bu sene bitik olan turizm sektörü, senin sayende yeniden canlandı. ADAMSIN AHMET! ADAMIN DİBİSİN! Son olarak sana bir Ankara havasıyla veda etmek istiyoruz Ahmet. Kalbimizin en derinlerinden kopan bu parça sana gelsin. Ülkemize yaşattığın bu gurur asla unutulmayacak.

Amerikan kızları

Gülüm aman aman aman

Gülüm eğlen eğlen eğlen

Ne don giyer ne fistan

Çalkala yavrum çalkala

Şehriye çorbası gibi

Allah sana mal vermiş

Gümrük kapısı gibi

Kendini kaldır vur yere

Alaman bombası gibi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1784
1551
665
216
183
62
60
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kardelen Tilav

yorumlara baktımda bi de adama hak verenler var madem bu kadar destekliyorsun evine çağırda orada oynaşsınlar ha sizde hiç mi empati diye bi şey yok -_-

A...y

Bellıkı kedılerı yok... Isın bası kedı cunku

Adamın ismi de çok klasik, yunana da itelenmez bu .

Mümtaz Nazif

En azından kediye dokunmamış.Buna şükür.