Görüş Bildir
Haberler
Nefret Ettiğin Şeylere Göre Kim Olduğunu Söylüyoruz!

Nefret Ettiğin Şeylere Göre Kim Olduğunu Söylüyoruz!

25.11.2021 - 13:47

Psikolojik olarak altında pek çok neden yattığından, nefret ettiğimiz şeyler kişiliğimiz hakkında bilgi verebiliyor. Sonuçta hiçbirimiz durduk yere, nedensizce herhangi bir şeyden ya da birinden nefret etmiyoruz. Bakalım senin nefret ettiklerin kişiliğinle ilgili olarak bize neleri gösterecek!

Hazırsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arkandan konuştuğunu öğrendiğin insanlardan nefret eder misin?

2. Gözünün içine baka baka yalan söyleyenlerden?

3. Başkaları hakkında sana gelip sürekli şikayette bulunanlardan?

4. Toplum içinde küçük düşürücü şakalar yapılmasından?

5. Kurduğun hayallerin yıkılmasından?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Laubalilikten?

7. Kendini sürekli ön plana çıkarmaya çalışan insanlardan?

8. Son olarak, aşırı duygusallıktan nefret eder misin?

Kendinden çok başkalarını düşünen birisin!

Kendinden çok başkalarını düşünen birisin!

Sen dünyadaki her şeye daime sevgiyle yaklaşan bir insansın. Güler yüzlü, iyi kalpli biri olduğundan dünyanın da sevgiyle güzelleşeceğine inanıyorsun. Biri bir zarar görse herkesten önce yardımına yetişirsin. Tüm bu davranışları herkesin yapacağına inanıyorsun çünkü. Kimsenin incinmesini, kırılmasını istemiyorsun. Yeri geliyor kendin üzülecek olsan bile karşındaki üzülmesin diye yapmadığını bırakmıyorsun. Ama ne yazık ki herkes senin gibi bir kalbe sahip değil. Senin tüm bu iyi niyetini suistimal ediyorlar hatta çoğu zaman. Tabii sen bunu bile görmüyorsun, güzel ruhun kötülükleri görmene engel oluyor çünkü. Biz senin üzülmeni hiç istemeyiz, bu yüzden lütfen gözlerini dört aç artık.

Yaşadıklarından yorgun düşmüş birisin!

Yaşadıklarından yorgun düşmüş birisin!

Hayatla mücadele diyince ilk akla gelen isimlerden birisin. Neredeyse bütün hayatın mücadelelerle dolu geçmiş. Kendini savaşmak zorunda hissetmişsin çoğu zaman. Hatta belki gerek yokken bile... Tabii yetişkin olduğunda da savaşın artmış. Okuldu, işti, aşktı derken yorgun düşmüşsün haliyle. Artık kendini hayal ettiklerini elde etme yolunda yorgun bir savaşçı olarak tanımlıyorsun. Çabalamaktan yılmış gibisin. Haklı yanların da var elbette, zor değil yaşadıkların. Ama gün gelir, devran döner unutma. Tüm bu uğraşlarına değecek elbet bir gün. Hepimiz hayal ettiğimiz bir dünya kuracağız kendimize. Sakın vazgeçme!

Etrafındaki tüm kalabalığa rağmen yalnız hisseden birisin!

Etrafındaki tüm kalabalığa rağmen yalnız hisseden birisin!

Sen dışarıdan bakıldığında son derece neşeli, hayat dolu ve bıcır bıcır bir insan gibi görünüyorsun. Ama aslında içinde yaşadıkların bambaşka! Tüm bu hali tavrı kendine bir maske olarak hazırlamışsın. Aslında oldukça içine kapanık birisin. Tüm bu neşeli hallerinin altında son derece duygusal ve insanlara güvenmekten korkan bir insan yatıyor. Bunun da sebepleri var elbette... Kalbin çok kırılmış, inancın zedelenmiş bir kere. Bundan sonra kime inansan ya da güvensen -ki sana göre bu yalnızca bir sevgili değil- yarı yolda kalacakmış gibi hissediyorsun. Ama kendini bu yalnızlık duygusuna kaptırma lütfen! Hayatta binbir türlü insan var ve hak ettiğin gibi bir dost veya sevgili bulacağından eminiz. Herkes sandığın gibi kötü niyetli değil elbette.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
26
25
16
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hüseyin Demir GS

Yaşadıklarından yorgun düşmüş birisin! Güzel bir masaj şart oldu...

cansu ersan

Yaşadıklarından yorgun düşmüş birisin! Yaşadıklarından yorgun düşmüş birisin! Hayatla mücadele diyince ilk akla gelen isimlerden birisin. Neredeyse bütün ha... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Yaşadıklarından yorgun düşmüş birisin!