Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikoloji Testine Göre 6. Hissin Ne kadar Kuvvetli?

Bu Psikoloji Testine Göre 6. Hissin Ne kadar Kuvvetli?

Çoğu zaman kararlarımızda kendimizi dinler ve hislerimize güveniriz. Sonuçları iyi veya kötü olsun hislerimize güvenerek aldığımız kararlardan pişmanlık duymayız. Bu psikoloji testi senin 6. hissinin ne kadar kuvvetli olduğunu söylüyor.

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım genellikle ne tür rüyalar görüyorsun?

3. Söyle bakalım genellikle ne tür rüyalar görüyorsun?

4. Peki hiç rüyalarının gerçekleştiği oldu mu?

5. Yanlış olduğunu bile bile bir şeyi yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni tanıştığın kişilerde senin için önemli olan nedir?

6. Yeni tanıştığın kişilerde senin için önemli olan nedir?

7. Diyelim ki çok güvendiğin birinden hiç beklemediğin bir darbe aldın ne yaparsın?

7. Diyelim ki çok güvendiğin birinden hiç beklemediğin bir darbe aldın ne yaparsın?

8. Peki hiç aldatıldın mı veya aldatıldığını anladın mı?

9. Aklımdan bir rakam tuttum sence kaç?

10. Son olarak "gelecek" denilince ne hissediyorsun?

10. Son olarak "gelecek" denilince ne hissediyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Karşındaki insanın ne düşündüğünü anlayacak kadar 6. hissin kuvvetli.

Senin 6. hissin oldukça kuvvetli. Daha çok duygularıyla hareket eden birisin. Kendini çok fazla dinliyor ve kararlarında hislerine güveniyorsun. Bu güvenin çoğu zaman seni doğru yola sokuyor. Ne zaman kararsız kalsan kendine en yakın bulduğun yoldan ilerliyorsun. İster mantıklı ister mantıksız olsun, senin için önemli olan fikirlerin ve duygularınla uyuşması. Bu nedenle seni heyecanlandıran ve inandığın şeyler her zaman ilerlemeni sağlayan şeyler oluyor. İsteksiz yaklaştığın ve içine bir türlü sinmeyen her şeyin sonunda bir olumsuzlukla karşılaşıyorsun. Bu da senin aslında gerçekten hissetmediğin şeylere yaklaşmaman gerektiğini gösteriyor. Yeni biriyle tanışmak, yeni bir işe başlamak veya hayatına önemli, önemsiz bir yeniliği dahil etmek senin için her ne kadar değerli olsa da onlardan alacağın enerjilerde değerli. Bu tür şeylere karşı bir şey hissetmiyorsan, senin için çekilmesi zor bir hal alabiliyorlar. 6. hissin o kadar kuvvetli ki bazen karşındaki insanın sözleri başkayken, aslında ne demek istediğine kadar anlayabiliyorsun. İnsanların mimiklerinden bile neyi ima ettikleri hakkında fikrin olabiliyor. Bu da senin insanları iyi tanımana ve onları hayatına alıp, tanımakla vakit kaybetmekten kurtulmanı sağlıyor. Kendine gerçek dostlar edinip, iyi gözüken kötü kişileri etrafında asla bulundurmuyorsun.

Maalesef senin hislerle pek alakan yok.

Anladığımız kadarıyla senin hislerle aran pek iyi değil. Hayatını olduğu gibi kabul eden ve pek kafanı böyle şeylere yormayan birisin. Senin için her şey net olmalı. Bir şeylerin altını karıştırmak, sürekli 'acaba mı?' diye düşünmek sana göre değil. Karşındaki ne derse ona inanır ve çok da sorgulamazsın. Aslında sen de böyle olduğun ve aklına çok fazla kötü düşünce gelmediği için diğer insanları da öyle sanıyorsun. Ama maalesef karşına çıkan herkes senin gibi değil. Çoğu zaman seni yanıltabilir ve hayatına büyük zararlar verebilirler. Herkesi, kendilerini anlattıkları kadar biliyorsun. Çok fazla üzerlerine düşüp, sorgulamak veya anlatmadıkları şeyleri irdelemek istemiyorsun. Bu biraz da karşı tarafı fazla düşündüğün için. Anlatmak istemedikleri veya anlatmaktan çekindikleri şeyler olabileceğini düşünüyorsun. Her ne kadar mantık çerçevesinde doğru kararlar vermeye çalışsan da yanıldığın zamanlarda az değil. Karar vermekte, insanları anlamakta ve aslında bu hayata ayak uydurmakta zorlanıyorsun. Senin düşüncelerine, isteklerine asla hitap etmeyen kişilerle iletişimde olmak sana eziyet gibi geliyor. Bunu geç anlayıp, kaybettiğin vakte üzülsen de aslında hayatına girip, çıkan herkes sana bir şey katıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
44
25
19
12
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın