Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Sana Yakışacak Makyajı Söyleyelim

Burcunu Seç, Sana Yakışacak Makyajı Söyleyelim

Kadınlara özel test! Burçların giydiği, taktığı, yediği her şeyi konuştuğumuza göre şimdi de yaptıkları makyajı konuşabiliriz. 

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu öğrenebilir miyiz?

Koç kadını kırmızıya hayır diyemez.

Koç kadının güzel yapan bir şey varsa o da kırmızı dudaklarıdır. Herkese yakışmayan kırmızı ruj, Koç burçlarının vazgeçilmez makyaj malzemelerinden biri. Kırmızı ruj kullanacağı zamanlarda ten makyajı ve göz makyajını çok hafif tutuyorsun. Abartı makyajdan uzak dursan da kırmızı ruj sürmediğin zamanlarda kendini rahat ve güzel hissetmiyorsun. Dudaklarına az da olsa renk vermek senin günlük rutinlerinden...Karakterin makyajına yansımış diyebiliriz çünkü sen hayatını da oldukça sade yaşayan birisin. Küçük bir arkadaş grubun ile kendi halinde yaşıyor ama hayatının en keyifli zamanlarını geçiriyorsun. Senin mutlu olman ve kendini iyi hissetmen için çok büyük şeylere ihtiyacın yok.  Yani sen kırmızı rujunla da mutlu olabilecek birisin.

Boğalar için rimel!

Rimel denilince aklımızı Boğa burcu geldi. Boğa kadının her şeyi anlatan gözlerinin tek eksiği rimelleridir. İmalı bakışları, kimini aşık ederken, kimini korkutabilir. Her ne kadar sakin ve romantik olsalar da sinirlenince Boğa burçlarından uzaklaşmakta fayda var. Sadelikten yana olan Boğa kadını göz makyajına çok önem verir. Uzun ve kıvrık kirpikleri bakışlarını daha anlamlı kılabilir. Hayatında çok fazla değişiklik yapmaktan hoşlanmayan Boğa burcu, makyaj rutininde de değişiklik yapmaktan hoşlanmaz. Onun için rimel yıllardır favori ürünüdür. Her zaman kaliteli olanın peşinden giden Boğa kadını giydiklerinden sürdüklerine kadar her şeyi en iyi yerlerden almaya çalışır. Girdiği her ortamda giydiği, taktığı, sürdüğü her şeyi konuşulur. Dikkatleri üzerine çekiyorsa sebebi rimelidir.

Far en çok İkizler burcuna yakışıyor.

Yenilikçi İkizler burcu, sürekli bir farklılık içindedir. Renkli farlar, değişik göz makyajları, renkli eyelinerlar her türlü son akımı denerler. Youtube makyaj videolarından gördüğü her şeyi denemeye çalışır. İkizler burcuna en çok farlı göz makyajı yakışır. Gözlerine ağırlığı verdiğinde diğer her yeri sade bırakır. Çok makyajdan hoşlanmaz ama göz makyajı yapmadan da dışarıya adım atmaz. Sınırlandırılmaktan, kısıtlanmaktan hiç hoşlanmayan İkizler burcu makyajında da özgünlüğünü kullanır. Farklı tasarımları insanlar tarafından eleştirilmesine hiç gelemez ve onları geri kafalılıkla suçlayabilir. Eskide kalan her şeyi silip atmıştır İkizler burcu. Her şeyiyle tarzını ve farkını ortaya koymaya çalışır.

Yengeç burcuna geleceği kadar aydınlık bir yüz vadediyoruz.

Modayı, trendi son derece takip eden Yengeç burcu aydınlık makyajdan ve highlighterdan da eksik kalamazdı. Kendini geleceği kadar aydınlatmayı ve canlı bir görünümü seven Yengeç burcu, aynı zamanda salaş bir görünümden hiç hoşlanmaz. Biraz abartıdan hoşlanan ve dikkat çekmeyi seven Yengeç burcu sahip olduğu doğal güzelliğine güzellik katabilir. Çok fazla zaman harcamadan küçük dokunuşlarla, farklı ve iyi görünmeyi başaran Yengeç burcu, aynı zamanda herkesle muhattap olmayan biridir. Her ne kadar samimi gözükse de herkesle aynı dostluğu veya yakınlığı kuramaz. Bu uzaklığı onun seçici kişiliğini ortaya çıkarıyor. Her şeye karşı en iyisine sahip olmaya çalışan Yengeç burcu, ilişkilerinde de bu özelliği nedeniyle bir türlü başarılı olamayabilir. Yani yüzü kadar aydınlık bir gelecek için her şeyde seçici olmaya çalışır.

Aslan kadınını tercihi tabii ki gold makyajdan yana!

Gold makyaj denilince de Aslan kadını... Güzellik uğruna para harcamaktan korkmayan ve sadece kendine değil çevresine de fazla cömert olan Aslan kadını abartıyı sever. Göz makyajında gold renkleri tercih etmesi onun gözlerini daha da vurgular ve bakışlarını anlamlaştırır. Göz makyajında gold renkleri tercih etmesi nedeniyle ruj olarak daha hafif, nude tonları kullanırlar. Kendine neyin yakışacağını her zaman bilen Aslan burcu, etrafında her zaman pohpohlanmak ister. Değerinin bilinmesi ve bunun fazla gösterilmesi, vazgeçilmez olduğunu hissetmek ister. Bu nedenle Aslan burcuna hediye alacağınız zaman bir fark paleti ve övgü dolu sözlerle yazılmış bir not bırakabilirsiniz.

Toprak tonlarında makyajı ile Başak burçlarını sahneye alalım.

Her şeyde becerikli olduğu gibi makyajda da fazla becerikli olan Başak burcu, Toprak tonlarında yapacağı bir makyajla bambaşka birine dönüşebilir. Bu dönüşüm onun için rutin olsa da etrafından sık sık 'nerede makyajını yaptırdın?' gibi sorulara maruz kalabilir. Kendi kişisel bakımına fazla önem gösteren Başak burcunun en sevdiği şey cilt bakımıdır. Her ne kadar yaptığı, güzel makyajı silmeye kıyamasa da uzun uzun o makyajı silip, cilt temizliği yapmaya başlar. Kendini arınmış ve daha iyi hissetmek için birden fazla maske yapabilir. Öğrendiği her şeyi etrafına da öğretmek, onları da cilt ve makyaj konusunda eğitmek ister. Yani Başak burcu iyi bir öğreticidir aynı zamanda. Başak burcunu mutlu etmek çok kolaydır. Mesela ona çeşitli maskeler hediye ederek mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Eyeliner denilince aklımıza Terazi burcu geldi!

Zaten çekiciliği ile bildiğimiz Terazi burcunun makyajda en sevdiği detay eyelinerdır. Koyu makyaj yerine ince, göz yapısına yakışır bir eyeliner çekerek ve biraz ruj ekleyerek makyajını tamamlar. Bu onun çekiciliğine çekicilik katmak için yeter de artar bile. Aşk hayatını çok hareketli olan Terazi burcu sevimli ve romantik tavrı ile birçok flörte sahiptir. Beklediği tek şey gerçek aşkı bulmaktır. Rutinlerinden ve eskise de kendine yakışanı yapmaktan kolay vazgeçemeyen Terazi burcu sadık bir burçtur. Kendine, çevresine, makyaj malzemelerine bile ihanet etmez. Tam bir aşk kadını olan, sevmek ve sevilmek üzerine kitaplar yazabilecek kadar aşk kadını olan Terazi burcunun inandığı şey aşk gibi bir duygunun herkesi güzelleştirdiğidir. Terazi burcunu mutlu etmek çok basittir. Bunun formülü Terazi burcunu sevmek ve bir de eyeliner hediye etmek.

Akrep burcu ve dumanlı makyajı...

Gizemli halleri ile tanıdığımız Akrep burcunun en sevdiği makyaj türü dumanlı makyajdır. Tabii bu kavram biraz eskide kalsa da makyajında koyu renkleri tercih eder. Koyu kahve tonlarında bir farı mutlaka kullanır. Her şeyi kontrol etmek ile kendinin yükümlü olduğunu sanan Akrep burcu, sadece kendinin değil başkalarının makyajlarına çok müdahale eder. Asla doğru söylemekten kaçmaz ve gözünü rahatsız eden veya beğenmediği bir şey varsa kırmadan onu karşı tarafa iletir. Bunu hem kendi göz zevki için hem de karşı tarafın iyiliği için yapar. Her konuda fikir belirtmesinin sebebi; her konuda araştırma yapmayı sevmesinden kaynaklanır. Yani Akrep burcu size bir konuda yardımcı olmaya çalışıyorsa onu mutlaka dinlemelisiniz. Doğruyu söylemekten çekinmese de etrafa karşı fazla güvensiz olan Akrep burcu, her zaman kendini kollar. Kolay kolay sırrını paylaşmaz. Akrep burcunun sizinle bir şeyler paylaşmasını istiyorsanız ona koyu renklerde makyaj malzemeleri almalısınız.

Yaylar ve bordo rujları...

Kuralların dışına çıkmayı seven ve her yerde kendini tarzını gösteren Yay burcunun vazgeçilmez makyaj malzemesi bordo rujlarıdır. Ten ve göz makyajlarını hafif tutarak, koyu renk dudakları ile ön plana çıkmayı seven Yaylar  aslında enerjilerini bu şekilde yansıtır. Çok enerjik, gezmeyi seven, farklı yerleri görmekten hoşlanan Yay burcu, kendini eğlenceye kaptırabilir. Sürekli bir telaş içinde kendini unuttukları için fazla makyaj yapmayı sevmezler. Onlara bir bordo ruj yeter yani. Aslında yorularak enerji kazanan ve dur durak bilemeye Yay burcu yanına her zaman kendi gibi yorulmayan ve her plana ortak olabilecek birini arar. Hayatı olduğu gibi yaşayan, fazla irdelemeyen Yay burcu detaylarda boğulmak istemez. Onu mutlu etmek için birkaç bordo ruj yeter.

Allık sever Oğlaklar...

Oğlak burçlarının favori makyaj malzemesi allıktır. Sadelikten yana olan ve aslında makyaj yapmaya pek vakti olmayan Oğlak burcu her zaman iş odaklıdır. İşinden ve başarılarından vakti kalırsa sadece biraz allık süren Oğlak burcu, abartıdan uzak durur. Abartmadan da güzel olmayı başaran ve giyinişiyle bile kendini fark ettirebilen Oğlaklar zevklidir. Neyin neyle yakışacağını bildikleri için bu konulara çok da kafa yormazlar. Oğlak burcu doğallığı ile kendini fark ettirir. Yani karşısındaki insanın ona karşı bir şeyler hissetmesi için ekstra bir şey yapmasına gerek yoktur. Büyük sınırları olan ve sadakat konusunda fazla hassas olan Oğlak burçları affedici değillerdir. Biri ile yaşadığı tartışma da haklılarsa, özür dilemezler. Yani Oğlak burçları için yapacağınız tek şey sadık olmak.

Rimel ve eyeliner...

Kova burçlarına yakışan ve farklı görünmelerini sağlayan makyaj türü rimel ve eyeliner olan makyajdır. Doğal güzellikleri ve bebek suratları ile fazla ten makyajına ihtiyaçları yoktur. Ama eyeliner sürmek onların kendilerini iyi hissetmelerini sağlar. Kova burçları arkadaşlarına fazla düşkün oldukları için onlarsız pek plan yapmak istemezler. Onun arkadaşı olmak oldukça kolaydır. Sevdiği herkesle çabuk kaynaşır ve iletişimi çok yüksektir. Özgün ve özgürlüğüne düşkün olan Kova burcu makyaj yaparken pek özgünlüğünü kullanmaz. Giydiklerinde farklılaşmayı ve dikkat çekmeyi sevse de makyajında hep aynı ve alışık olduğunu şeyleri yapmayı tercih eder. Sıkıcı insanlardan ve yalnızlıktan hiç haz etmeyen Kovalar, öyle ortamlarda çok nadir bulunur. Ya birini kırmamak için ya da yanlışlıkla gitmiştir. Onu eğlendirmek ve memnun etmek istiyorsanız sadece eğlence odaklı olmalısınız.

Sade Balıklar...

Her zaman sadelikten yana olsalar da parıltılı makyajları da severler. Bütün olarak değil ama küçük detaylarda kendilerini fark ettirmeyi seçerler. Balık burçlarının doğal güzellikleri ve karakteristik yüzleri ile fazla makyaja ihtiyaçları yoktur. Yapacakları tek şey rimel, allık ve ruj sürmektir. Yüzlerine canlılık vererek sağlıklı görünmelerini sağlamak ona yetebilir. Belki tırnaklarında belki giydiklerinde abartmayı seven Balık burcu, Her zaman iyi niyetli olmaya çalışan ve iyi niyetli olacağım derken saf olmaya başlayan Balık burcu yaşadığı olayları gözden geçirince yaptığı hataları fark eder. Olayın büyüsüne kendini kaptırdığı için gözü hiçbir şey görmez. Hayal dünyasında mutlu bir hayat süren Balık burcunu oradan çıkartmak istemezsiniz. Gerçeklikle karşılaşmak istemeyen ve huzursuz, mutsuz olduğu yerlerden arkasına bakmadan kaçan Balık burcunu mutlu etmek aslında çok basittir. Küçük ve anlamlı olan her şey Balık burcunu mutlu edebilir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
18
16
9
5
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?