Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikoloji Testi Neden Aşık Olamadığını Ortaya Çıkarıyor!

Bu Psikoloji Testi Neden Aşık Olamadığını Ortaya Çıkarıyor!

Aşık olmamamızın altında çok daha derin düşünceler yatabilir. Sadece yaşadıklarımız değil, etrafımızdaki insaların aşk uğruna yaşadıklarını belki de bizi korkutabilir. Bu psikoloji testi neden aşık olamadığını ortaya çıkarıyor.

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Sen aşıkken bunlardan hangisi oluyorsun?

4. Söyle bakalım, bu görselde ne görüyorsun?

4. Söyle bakalım, bu görselde ne görüyorsun?

5. Gerçek aşkın seni bulacağına inanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Özlemini çektiğin bir şey söyle.

7. Şu an olmak istediğin bir yer seç.

8. Peki sence aşkta olmazsa olmaz üçlü hangisidir?

9. Sence bir ilişkinin önündeki en büyük engel nedir?

9. Sence bir ilişkinin önündeki en büyük engel nedir?

10. Son olarak aşk denilince içinde hangi hisler uyanıyor?

10. Son olarak aşk denilince içinde hangi hisler uyanıyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşktan yorulduğun için...

Senin aşık olamamamın nedeni aşkın, sevginin seni fazla yorması. Artık bu durumlar, belirsizlikler seni bıktırmış ve bir ilişkiye başlamak bile sana oldukça zor geliyor. Bu nedenle insan ilişkilerini bile oldukça kısa tutuyorsun. İnsanların bencil davranışları, karşısındaki insanın duygularını önemsememesi senin sevgiye, aşka olan inancını kırmış. Sürekli aradığın ama asla kendine, fikirlerine göre birini bulamadığın için umudunu kaybetsen de içten içe kendini buna inandırmak istemiyorsun. Sadece karşına çıkan insanların anlamsız davranışları değil, senin kararsızlığında belki aşksız kalmana neden olmuş olabilir. Kafanda kurduğun ve hayallerini süsleyen, her detayına yıllarını verdiğin mükemmel kişinin seni bulmasını istiyorsun. Bu süreçte karşına çıkan kişiler, kafanda kurduğun karakterle alakası olmaması seni kararsızlığa sürüklüyor. Aşkın tarifle olmayacağını en iyi sen biliyor ama yine de isteklerinden vazgeçemiyorsun. Her ne kadar istediğin özelliklere sahip biri karşına çıkmasa da aşık olduğun kişinin aslında hiç de isteklerine göre olmadığını anlayacaksın. Bu nedenle aşka kapılarını kapatma sadece insanlara şans ver!

Artık kimseye güvenmediğin için...

Senin yıllarca aşamadığın ve artık senin bile yorulduğun bir güven problemin var. Bütün insan ilişkilerinde kendini tam olarak kişilere adayamıyorsun. Bir gün sana yanlış, istemediğin veya kıracak bir şey yapma olasılıklarını her zaman düşünüyorsun. Kendi içindeki bu güven problemin belki de daha derinlere dayanıyor. Yani sadece birkaç başarısız, kötü sonuçlanan ilişkilerinin sonucu insanlara güvenmemeyi bırakmamışsın. Daha derin ve daha büyük problemler sonucu güvenemiyorsun. Belki çok önceden yaşadığın büyük bir olay belki aile belki de yaşamının temelinden gelen şeylerden kaynaklanıyor. Gördüğün, duyduğun her şey seni şaşkınlığa itip, yapılan davranışlar karşısında kendini güvenceye alma ihtiyacı duyuyorsun. Her ne kadar sen insanlara güvenmesen de sen etrafındaki herkese güven veriyorsun. Yani herkesin seninle dertleştiği kişisin ama sen derdini anlatmayı pek tercih etmiyorsun. Aşkı bulamamanın en büyük nedeni güvenip, bağlandığın insanlara, kendini açık bir şekilde ifade ettiğinde büyük pişmanlıklar yaşamak. Çünkü zaten zor güven duyduğun insanların senin güvenini kırması daha da büyük zarar görmene neden oluyor. Aşkı bulmak için belki de tabularını yıkıp, bir süre sonra insanlara güvenmen gerekiyor.

Gerçek aşkı bulmaya çalıştığın için...

Senin bu hayatta bir amacın varsa, o da gerçek aşkı bulmak olabilir. Şu ana kadar aşkı bulamamanın nedeni de yine gerçek aşkı aradığın içindir. Herkese flört etmek veya sürekli birileriyle tanışmak, kendini anlatmak seni yoran ve gereksiz bulduğun bir şey. Bu nedenle hayatını gerçek aşkı bulmak için adamışsın. Psikolojinde aşık olamamamın nedeni gördüğün anda etkilenecek ve 'iyi ki' diyeceğin bir aşkı beklemekten kaynaklanıyor. İstediklerin çok basit bir şey olsa da şu dönmede imkansız olduğunu düşünüyorsun. Çünkü senin gibi aşka ve sevgiye değer veren bu duyguların kıymetini bilen pek kişinin olmadığını biliyorsun. Gördüğün an ayaklarını yerden kesecek ve bir daha hayatının eskisi gibi olmayacağını anladığın zaman gerçek aşkı bulmuş olduğunu düşüneceksin. Bulamadıkça umudunu yitirsen de bir gün karşına çıkacağına eminsin. Bir köşede gerçek aşkın karşına çıkacağını beklemek yerine, belki sen de harekete geçmelisin. Aşka çok değer veriyorsun ve bu duyguyu herkesle harcayamayacağını düşünüyorsun.

Herkesin bir gün gideceğine inandığın için...

Senin aşık olamamanın nedeni herkesin bir gün seni terk edeceğini düşünmen. İnsanlara güvenin, inancın çok zayıf. Hayatına giren herkese körü körüne bağlanamıyor ve onları tanımak için her yolu deniyorsun. Bu özelliğin insanların senden bir adım geride durmasına neden oluyor. Ne zaman birine karşı yoğun duygular hissedip, bu sefer oldu desen de sürekli bir problemle karşılaşmışsın. Hayatına aldığın, güvendiğin insanların bir gün seni yalnız bırakacağına inanıyorsun. Böyle insanlarla da vakit kaybetmek istemiyorsun. Kendine yeni bir sayfa açtığın ve her şeye sıfırdan başladığın anlarda hayatına girip, seninle birçok şey paylaşıp, giden insanlara tahammül edemiyorsun. Bu duygun derinlerde bir yerde seni sürekli rahatsız ediyor. Geceleri başını yastığa koyduğunda yalnızlığından şikayetçi olsan da bunu biraz da sen istiyorsun. Bağlandığın, bir şeyler paylaştığın, isteklerini hayallerini açık bir şekilde ifade ettiğin kişilerin bir gün seni bırakıp gitme ihtimali seni üzen ve yıpratan bir durum. Bu duygunun önüne yalnız kalarak geçemezsin. Hayatına giren herkesin bir amacı olduğunu bir gün gitseler bile iyi veya kötü senin hayatına birçok şey kattığını unutmamalısın. İnsanlara şans vermekten çekinme!

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
72
18
12
9
8
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Herkesin bir gün gideceğine inandığın için...

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Aşktan yorulduğun için... Senin aşık olamamamın nedeni aşkın, sevginin seni fazla yorması. Artık bu durumlar, belirsizlikler seni bıktırmış ve bir ilişkiye b... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Herkesin bir gün gideceğine inandığın için...