Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Psikoloji Testi Gizlediğin Duyguyu Ortaya Çıkaracak!

Bu 10 Soruluk Psikoloji Testi Gizlediğin Duyguyu Ortaya Çıkaracak!

Her şeyi açık açık paylaşmadığımız gibi duygularımızı da açıkça belli edemiyoruz. Belki dışarıdaki tepkilerden dolayı belki de içimizde tutmamız bizi daha güvende hissettiriyor. Bu 10 soruluk psikoloji testi gizlediğin duyguyu ortaya çıkaracak!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Mutlu olman için sana ne yeter?

4. Peki hayallerinde bunlardan hangisi var?

4. Peki hayallerinde bunlardan hangisi var?

5. Bir öncelik sıran olsa kendini kaçıncı sıraya koyarsın?

5. Bir öncelik sıran olsa kendini kaçıncı sıraya koyarsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki seç birini.

7. 10 yıl komada kalsan, uyandığında soracağın ilk soru ne?

7. 10 yıl komada kalsan, uyandığında soracağın ilk soru ne?

8. Peki hayatına dahil edeceğin insanlarda dikkat ettiğin şey ne?

9. Rüyalarında en çok ne görüyorsun?

9. Rüyalarında en çok ne görüyorsun?

10. Son olarak kendini üzgün hissettiğinde yanında genellikle kim oluyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen yalnızlığını gizliyorsun.

Her ne kadar etrafında çok insan olsa da, seni yalnız bırakmasalar da sen içten içe kendini yalnız hatta yapayalnız hissediyorsun. Bunu çevrene belli etmesen de bu probleminle büyük savaş içindesin. Her ne kadar yanında olmaya çalışan insanlar olsa da onlar sana yetmiyor. Daha fazlasını istiyorsun. Kendini özgür ve rahat hissettiğin kişileri yanında istiyorsun. Etrafında bu kişilerden az sayıda var. Sürekli ne dediğini veya davranışlarını kontrol eden, bunlar hakkında iyi veya kötü yorumlarda bulunan kişiler nedeniyle kendini yalnız hissediyorsun. Bu durumu gizlemeye çalışsan da bazen başarısız olup, direkt tavırlarına yansıyor. Suratının düşmesi, bir an da derin düşüncelere dalmanın nedeni bu. İnsan kendine yakın olan kişiyi bulamayınca veya ruhunu tamamlayan kişiyi bulamayın her zaman biraz eksik hisseder. Senin problemin burada başlıyor. Kalabalıklar içindeki yalnızlığın en çok geceleri geliyor aklına. Bazen seni uyutmasa da bunu unutmak için uykuya sığındığın zamanlar da çok oluyor. Çok yakınım dediklerin aslında sana oldukça uzak. Senin yalnızlığını ve derdini anlamıyorlarsa, senin gerçekten yakının değillerdir. Bu yalnızlığını gizlemek yerine, senin her şeyine ortak olabilecek birilerini hayatına almalısın. Kim bilir belki en yakınım dediğin kişi yıllar sonra karşına çıkacaktır.

Sen üzüntünü gizliyorsun.

Sen üzüntünü gizliyorsun. Testimize göre psikolojinin derinlerinde kendini saklamak ve insanlara net bir şekilde ifade edememek var. Bu belki ince düşüncenden belki de yapın gereği böyle. Onları dertlerinle sıkmamak veya bu dertleri, sorunları konuştukça çoğaltmamak için üzüldüğün ne varsa içine atıyorsun. Üstelik bunu hiçbir şekilde etrafına yansıtmamayı tercih ediyorsun. Yaşadığın sıkıntılar ister büyük ister küçük olsunlar her zaman onları yok sayarak kendi içinde çözmeye çalışıyorsun. Bu problemler çözülemeyecek hal alınca artık birilerinden yardım istemen gerekiyor. Üzüntünü derinlerde bir yerde saklasan da etrafından gerçekten seni tanıyanlar bir bakışından veya davranışlarından bunu anlayabilirler. Her probleminde başkalarına sığınmadığın için bu problem gerçekten imkansıza dönüşünce senin için problem olabiliyor. Bazen çözebileceğimizi sandığımız problemler aslında bizim çözemeyeceğimiz kadar büyüktür. Bu sorunlar karşısında, birinden yardım istemek seni küçük düşürmez. Üzüntünü paylaştıkça çoğalmasını istemiyor olabilirsin ama kendini hafif hissetmek ve bu sorunlar altında ezilmemek için belki de anlatmak en doğru yoldur. İçinde tuttuğun da aslında sana ne kadar zarar verdiğini ve anlatmaya başlayınca ne kadar rahat hissettiğini anlayacaksın.

Sen pişmanlıklarını gizliyorsun.

Sen pişmanlıklarını gizliyorsun. Psikolojinin derinliklerinde pişmanlıkların yatıyor. Bunlar belki küçük belki büyük fark etmeksizin senin içini çok rahatsız eden ve sürekli aklını meşgul eden pişmanlıklar... Kendini geleceğe veya şu ana adapte edememe sorunun var. Her zaman geçmişe takılı kalmış ve hâlâ bir şeylerin değişmesini umuyorsun. 'Şöyle yapsaydım' veya 'böyle yapsaydım' diye söylediğin şeylerin geçmişte kaldığının farkına varmalısın. Hayatın önümüze neler çıkaracağını bilemediğimiz gibi, belki de geçmişte yaşadığımız şeylerin bize daha iyi fırsatlar sunmasını sağladığını bilmeliyiz. Kendine ve etrafındaki kişilere bunlar yansıtmasan da en anlamsız şeyden bile pişmanlık duyabiliyorsun. Bu pişmanlıkların belki çok küçük yaşlarda belki daha yeni olabilir. Bunun yaşanıp, bittiğini ve önüne bakman gerektiğinin bilmelisin. Geçmişinin karanlık veya seni karamsarlığa iten anlarını düşünmekten kurtulmalısın. Her ne kadar günlerini normal ve keyifli geçirsen de akşamları büyük bir üzüntü duyuyorsun. Bu üzüntü seni giderek yoruyor ve yıpratıyor. Olan ve yaşadığın her şeyi kabul edip, kendine pişmanlıklarının olmadığı veya hata yapsan da bunları kabullendiğin bir sayfa açmalısın. Kararlarının pişmanlık olduğunu değil, seni bu güne getiren şeyler olduğunu düşün.

Sen kırgınlıklarını gizliyorsun.

Sen kırgınlıklarını gizleyen birisin. Her ne kadar bundan hoşlanmasan da bu özellik sende var. Etrafında olup, biten her şeye susan, susmasa da çok fazla tepki göstermeyen birisin. gerçekte değerli gördüğün kişiler hariç diğer insanlara çok tepkisizsin. Sana karşı yapılan davranışların seni ne kadar kırabileceğini ve incitebileceğini düşünmeyen kişiler nedeniyle içinde derin bir boşluk var. Bu kırgınlıklarını içine atarak hissizleşmişsin. İnsanlara dert anlatmak veya yaptıklarını yüzüne söylemek hiçbir sonuç değiştirmemiş. Yine karşındaki insanı düşünmeden, yapılan davranışlar ve söylenen sözler sadece seni kırmış. Onların hayatında hiçbir değişiklik olmazken sen aslında bu kırgınlıklarla daha da olgunlaşmışsın. Bir kişinin sana nasıl davranacağını yine sen belirlersin. Bu nedenle hayatına giren kişiler de seni kırıp kırmayacağını yine sen belirlemiş olursun. Bazıları için durum böyle olmayıp, insan ilişkilerinde nasıl davranacağını bilmeyen kişiler hayatında olabilir. Onları umursamasan da içten içe kafana taktığın durumlar olabiliyor. Bu kırgınlarını içine atmak sadece sana zarar verebilir. Seni kıran veya düşüncesizce davranan insanların hayatında bulundurmak daha fazla kırılmana neden olur. Bu duyguyu gizlemek yerine net bir şekilde ifade edersen, her ne kadar insan kaybetsen de kendini kazanmış olursun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
257
51
35
24
13
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sen yalnızlığını gizliyorsun. Her ne kadar etrafında çok insan olsa da, seni yalnız bırakmasalar da sen içten içe kendini yalnız hatta yapayalnız hissediyors... Devamını Gör

Halit Demir

Sen pişmanlıklarını gizliyorsun.

Sad Striper

Yine onedio yine bombos bir test