Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikoloji Testine Göre Derinlerdeki Seni Ortaya Çıkarıyoruz!

Bu Psikoloji Testine Göre Derinlerdeki Seni Ortaya Çıkarıyoruz!

Dışardaki sen ile içindeki gerçek sen arasında fark var. Her ne kadar olduğum gibiyim desen de dışarıya yansıtamadığın ve kendi duygularını sakladığını biliyoruz. Bu psikoloji testine göre derinlerdeki seni ortaya çıkarıyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Kendini bugün nasıl hissediyorsun?

4. Peki geçmişte aldığın kararları hatırlayınca ne düşünüyorsun?

4. Peki geçmişte aldığın kararları hatırlayınca ne düşünüyorsun?

5. Şimdiye kadar yaşadıklarını göz önünde bulundurursan, en mutlu anlarında yanında kim var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz özel hayatını soralım. Sevgilin var mı?

7. Diyelim ki sevgilin iki yıllığına yurt dışına gidiyor. Bu duruma ne dersin?

7. Diyelim ki sevgilin iki yıllığına yurt dışına gidiyor. Bu duruma ne dersin?

8. Şu an nerede olmak isterdin?

9. Peki sonunun kötü biteceğini bildiğin bir yola girer misin?

10. Son olarak bir dilek hakkın olsa bunu ne için kullanırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her ne kadar iyiyim desen de sorunlarınla başa çıkamıyorsun.

Sen dışarıya, her şey mükemmelmiş gibi yansıtıyorsun ama bu durum pek de öyle değil. Kedini ve gerçek duygularını etrafından saklamak, yine kendini korumak için geliştirdiğin bir durum. Her ne kadar dışarıya açık görünüp, bir problemin olmadığını yansıtsan da yalnız kaldığında düşünecek ve kendini yıpratacak bir ruh halindesin. Bu nedenle genellikle yalnız kalmak istemiyor ve sürekli etrafında birileri olsun istiyorsun. Hayatında olup biten şeyleri tekrar tekrar düşünmek sana yol göstermez. Geçmiş pişmanlıkların düşünmek yerine geleceğin aslında ne kadar umut dolu olduğunu düşünmelisin. Sorunlarını çözmüyor onları sadece geçiştiriyorsun. Bunlar büyük, küçük hiç fark etmez, senin içini huzursuz eden her şeyi görmezden geliyorsun. Bilmen gereken şey problemlerinden uyuyarak veya görmezden gelerek kaçamayacağındır. Gün sonu eve gittiğinde rahat bir şekilde aslında ne kadar mutlu ve şanslı olduğunu düşünmüyorsan, acilen hayatında değiştirmen gereken şeyler olduğunu bilmelisin. Artık iyiyim diyerek insanları geçiştirmek yerine sorunlarını açıkça söyleyip, belki de dışarıdan bir destek almalısın.

Çabalarının boşa gitmesinden korkuyorsun.

Testimize göre derinlerdeki sen çabalarının boşa gitmesinden korkuyorsun.  Şimdiye kadar iyi veya kötü bir yol kat etmişsin. Bu yolun bir çıkmaza veya istediğin hedefe ulaştırmaması seni yıkabilir. Bunlardan daha da önemlisi bazen kendini yalnız hissetmenden kaynaklanan, büründüğün ruh hali... Her zaman neşeli olmanı veya etrafa pozitif bir enerji saçmanı bekleyen insanlar yok hayatında ama sen bunu kendini görev edinmişsin. Sürekli birilerini mutlu etmeye veya problemlerini onlara yansıtmamayı tercih ediyorsun. Bu durum senin en zorlandığın şey. Çünkü o an içinden sadece durup, düşünmek ve bundan sonrası için ne yapılabilir onu planlamak istiyorsun. Hayatında olup biten her şeyi uzun uzun düşünerek nerede hata yaptığını veya 'keşke şöyle yapsaydım' dediğin anlar çok fazla oluyor. Bu düşünceler seni karamsarlığa iten, daha da kötü düşüncelere sahip olmana neden olan şeyler. İşe önce bunlardan kurtularak başlayabilirsin. Hedeflerine giden yolda aynı şekilde çabalamaya devam edersen bunların boş çabalar olmadığını veya karşılıksız kalmadığını göreceksin.

Hiçbir şey yapmak istemediğin bir dönemde, bir beklenti içindesin.

Derinlerdeki seni biri tutup ayağa kaldırması gerekiyor. Kendi kendine yapamadığın bu şeyi belki de başkalarının yardımıyla yapabileceksin. Kendini yalnızlığa itmekten vazgeçip, etrafındakileri kendinden uzaklaştırmayı bırakıp, aslında onlarla ne kadar mutlu olduğunu görmeye ihtiyacın var. Yalnız kaldığında ayağa kalkmak yerine daha da dibe battığını düşünüp, kendini karamsarlığa itiyorsun. Bu durumdan çıkmak için de bir el bekliyorsun. Bu ruh halinden kurtulmak her ne kadar biraz da senin çabanı gerektirse de bir başkasının yardımıyla daha çabuk toparlanabilirsin. Hayatının her anında bir başkası senin yanında olmuş. Üzgün anlarında da mutlu anlarında da bu güzel zamanları paylaşacak biri varmış. Şu an belki biraz da bunun eksikliğini hissediyorsun. Üzüntünü, sevincini paylaşacağın veya bu 'dertlerimle insanları sıkmayayım' gibi düşüncelere kapıldığın için  kendini yalnız ve çaresiz hissediyorsun. Derinlerdeki senden anladığımız kadarıyla etrafındaki insanlara bu kadar değer ve önem verirken kendini unutması... Ayağa kalkmak tekrar eski neşeni ve huzuru yakalamak senin elinde. Belki de buna çevrendeki insanları değiştirerek başlamalısın.

İçten içe kendinle savaşıyorsun.

Derinlerdeki sen içten içe kendiyle savaş veren biri. Her yaptığın şeye daha iyisi olabilir gözüyle bakıp, kendini belki de geliştirmeye çalışıyorsun. Bu çaban seni çok fazla zorluyor ve yoruyor. Psikolojini alt üst eden düşüncelerle boğuşmak çoğu zaman seni çıkmaza girdiğini hissettiriyor. Sürekli kendinle bir yarış halinde olmak, hayatının tadını çıkartmana engel olan en büyük şey. Geçmişe fazla takılı kalmak, gelecekten kaçmak senin için çözüm değil. Pişmanlıklarını durup durup düşünmek seni ileriye taşımadığı gibi geriye götürecektir. Şu anın tadını çıkartman gerekirken ya geçmiş için pişmanlık duyuyor ya da geleceğin için endişeleniyorsun. Çok çabuk umutsuzluğa kapılıp, o günü kendine zehir edebilmek gibi bir yeteneğin var. Yaşanılan her olay seni çabuk etkiliyor ve kafanı meşgul ediyor. Eğer çözüme kavuşmazsa da uzun süre bir şeyler yapmanı engelliyor. Bu psikolojik ruh halinden bir an önce çıkman için sana birkaç hatırlatmamız var. Yaşadığın her şey sana bir ders vermek ve öğretmek amaçlı olduğunu unutmamalısın. Kendinle savaşını bitirip yaşadıklarının ve daha yaşayacağın her şeyin kıymetini bil!

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
318
62
43
34
22
20
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın