Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikoloji Testine Göre Kimsin Sen?

Bu Psikoloji Testine Göre Kimsin Sen?

Birkaç soruyla senin hakkında, kendinin bile bilmediği şeyleri ortaya çıkarabiliriz. Bu psikoloji testine göre kimsin sen?

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç bakalım.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Şu anki ruh halini öğrenelim.

4. Peki senin önem sırana göre birini seç.

5. Çok istediğin bir işe sen değil, yakın arkadaşın sahip oldu ne yaparsın?

5. Çok istediğin bir işe sen değil, yakın arkadaşın sahip oldu ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uzun yolculuk yapacağın bir yol seç.

7. Bu durumlardan hangisine daha fazla kırılırsın?

7. Bu durumlardan hangisine daha fazla kırılırsın?

8. Peki bu filmlerden birini izleyecek olsan hangisini tercih edersin?

9. Söyle bakalım, senin katlanamayacağın insan tipi hangisi?

10. Son olarak tarafını seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen kesinlikle mantık insanısın.

Testimizin sonucuna göre anladık ki sen kesinlikle mantığı ile hareket eden birisin. Her zaman birinci sırada mantığın olmuş. Duygularını görmezden gelip, onları yok saymışsın. İçten içe çok yoğun şeyler hissetsen de kendini her zaman böyle bir şey olmadığına ikna etmişsin. Bu konuda o kadar profesyonelleşmişsin ki duygularının mantığının önüne geçmesine izin vermiyorsun. Yani duygularını kontrol edebiliyorsun. Bu durumun sebebi daha önceden yaşadığın zorluklar. İnsanlara tamamen teslim olup, o an ne hissetiysen onu yansıtmışsın. Sonunda ise hep hüsrana uğramışsın. Fazla güvenmiş ve onlarla her şeyini rahatça paylaşabileceğini sanmışsın. Güvenini boşuna çıkaran ve seni gerçekten kıran kişiler yüzünden, artık mantığınla hareket etme kararı almışsın. Sen her ne kadar mantık insanı olsan da bazen kendini duygularına teslim etmelisin. Kendini fazla zorlaman sana insan olduğunu unutturabilir. Karşına her zaman gösterilen sevginin değerini bilmeyen kişiler çıkmayacak. Umut etmekten vazgeçme.

Sen gerçeklikten kaçan birisin.

Sen hayal kurmayı seven birisin. Bu nedenle gerçekle pek alakan yok. Hayatında olan ve yaşanılan şeyler seni memnun eden şeyler değil. Bu nedenle ne zaman kötü hissetsen kendini hayal kurarken buluyorsun. İnsanların gerçekten bu kadar kötü olduğunu inanmak istemiyorsun. Sürekli başkalarına zarar vermeye çalışan ve bunun sonucunda bir şey elde edemeyecek insanların amacını sorguluyorsun en çok. Her geçen gün gördüğün, duyduğun şeyler aslından yaşadığımız hayatın ne kadar berbat bir yer olduğunu hissettiriyor sana. Sen biraz mantıktan kaçan ve duygularını kontrol edemeyen birisin. Bu nedenle insanlar senin suratına bakarak bile ne istediğini kolayca anlayabiliyor. Sen bu kadar kolayken onların ise planlar ve taktikler geliştirmesi seni şaşırtıyor. Olduğun gibi yaşadığın hayatını, zorlaştırmak için gelen herkesi hemen kapı dışarı ediyorsun. Hayallerinle mutlu olsan da hayatın gerçekleri de mevcut. Onları bu kadar görmezden gelmek gerçeklik algını bozabilir. Sen yine hayal kur ama biraz daha gerçekçi hayaller kur.

Yalnızlığını belli etmeyen birisin.

Sen etrafı kalabalık ama kendini yalnız hisseden birisin. Özellikle son günlerde sürekli bir kafa karışıklığı yaşıyorsun. Herkesle çok çabuk samimi olabiliyorsun ama onlar sana yetmiyor. Bütün gün gülüp, eğlendikten sonra eve geldiğinde yine aynı duyguya kapılıyorsun. İçindeki boşluk hissi bir türlü dolmuyor. Sürekli bir şeyler eksikmiş gibi hissediyor ve aslında eskiyi, eski seni çok özlüyorsun. Geçmişe takılı kalıp, sürekli anmak seni olumsuz etkiliyor. Olanları ve yaşanılanları unutmalı ve önüne bakmalısın. Etrafındaki insanlarla mutlu olabilir ve biraz çabalarsan aradığın şeyi bulabilirsin. Kendini sürekli gizlemeyi bırakmalısın. Kendi hayatında rahat bir yaşam sürmek senin elinde. Her ne kadar kendini yalnız hissetsen ve seni anlamayan insanlarla birlikte olduğunu düşünsen de kısa zamanda bu ruh halinden kurtulabilirsin. Etrafındakileri geçiştirmeyi bırakıp, gerçek duygularından bahsetmelisin. Kısacası sen kalabalıklar içindeki yalnızlıksın.

Sen aşk ve sevgi duygularıyla yaşadığını hisseden birisin.

Sen yaşıyorsan aşk ve sevgi uğruna yaşıyorsun. En küçük bir şeyde bile bir mutluluk buluyor ve kendini iyi hissedebiliyorsun. Hayatında olan her şey ne kadar şanslı olduğunu hatırlatıyor sana. Sevginin insanı güzelleştirdiğine inanıyorsun. Üzüntünü içinde yaşayıp, sevgini dışa vurabiliyorsun. Herkesle kolay enerjin tutabiliyor. Ama tanıdıkça onlarla kaybettiğin vaktine üzülüyorsun. Çok çabuk olumsuz düşüncelere kapılan birisin. Her şey iyi ve güzel giderken en küçük bir şeyde bir olumsuzluk yakalayabilir ve kendine günü zehir edebilirsin. Bu takıntılık hali seni en çok yoran özelliğin. Her gününün değerli olduğu hayatında, önemsiz şeyler için kendini bu kadar yıpratmamalısın. Hassas ve kırılgan yapın nedeniyle bu özelliği taşıyorsun. İnsanların düşünmeden konuşmaları seni en çok zorlayan şey. Sen her kelimeni özenle seçerken, onların seni düşünmeden hareket etmesine asla tahammülün yok. Bunu hissettiğin an o kişi artık senin için değersizleşiyor. Aşk ve sevgi duyguları seni heyecanlandıran ve yaşadığını hissettiren en güzel duygular. Yani seninle anlaşmamak için ekstra bir çaba gerekiyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
197
29
24
23
17
14
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Yalnızlığını belli etmeyen birisin.

Sıla Ç.

gerçeklerden kaçan biriyim. valla bu sefer tutturdun onedio.

Aylin Kayhan

Sen gerçeklikten kaçan birisin.